Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana”


vasile tatal DianeiLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Dianei au fost prezenti in platoul emisiunii pentru a-si sutine fiica si pe alesul acesteia.

Desi in ultima perioada toate jignirile si acuzele s-au indreptat catre Diana si familia acesteia, parintii concurentei nu au dorit sa comenteze prea mult despre vorbele grele care le-au fost adus si au incercat prin calm si diplomatie sa- i respecte pe toti cei din casa si sa-i ierte pentru tot ce au spus.

Diana a fost sfatuita de parintii ei sa incerce sa ierte si sa faca pace cu Cristina, in ciuda tuturor celor intamplate.

Tatal Dianei a acceptat sa-i dea mana fiicei sale lui Valentin si a marturisit ca este de acord cu alegerea facuta de Diana, atata timp cat partenerul ei o va respecta si o va face fericita.

Cum comentati reactia calma pe care parintii Dianei au avut-o la Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, in urma tuturor jignirilor care le-au fost aduse?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana””

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Sonia Says:

    Elena, unde ai facut scoala fetito, nu suport atitea greseli gramaticale la fete care isi permit sa comenteze pe internet ( la vrut se scrie l-a vrut, nui strica se scrie nu-i strica etc, etc). Ia gindestete-te ca nu poti influienta oamenii pentru ca, citind comentariul tau vor fugi precum de vulgarismele, cosurile fardate si obscenitatile favoritei tale!
    Tatal Dianei a si specificat pentru ce era suparat: a batut sute de km cu gindul sa fie alaturi de fiica sa pentru ca au suferit enorm vazand ce s-a intmplat in concurs. Sincer v-ar conveni sa fiti acolo si terfelite in halul acela?
    Cit despre faptul ca isi doreste marele premiu pentru fiica lui, de ce nu? Cui ii prisosesc banii, cine in ziua de azi si poate in toate timpurile ii refuza? Nu vedeti cum e viata? Ei sunt cei mai buni, acest cuplu.

  2. 9
    ELENA Says:

    TATAL DIANEI DE ACEASTA DATA NU A MAI JIGNIT PE NIMENA PENTRUCA STIE CA SE APROPIE FINALUL SI URITA DE FIICASA ARE MULTE SANSE DE CHISTIG SI CLAR CA NUI STRICA LUI NISTE BANUTI IN BUZUNAR… IAR PE VALI NU LA FRUT NICIODATA SI NICI NUL VA ACCEPTA VREODATA II LASA SA SE CASATOREASCA CA DOAR DUPA UN AN LA TERMINAREA CONTRACTULUI POT DIVORTA CU USURINTA

  3. 8
    puisor Says:

    felicitari d-lui Vasile .E un om ponderat asa cum sunt in general ardelenii .Si eu sunt ardeleanca si is mai chibzuita decat sudistii.
    Casa de piatra ptr. Diana+ Vali

  4. 7
    ALICE Says:

    CRED CA SE POTRIVESC!

  5. 6
    ioana Says:

    intradevar…..sa vazut k nu il place pe vali, ai dreptate tania…

  6. 5
    adriana Says:

    parinti dianei sunt ade4varati. poate k afara cand vor discuta mai mult si se vor intalni il va placea mai mult pe vali. ce sa zica omul, la cat de nesimtita este cristina? nu ati vz k si parinti ei au zis k a dezamagito sapt asta? deci dreptatea se afla deasupra dianei

  7. 4
    ALEGNA Says:

    ASA SUNT ARDELENII CONCILIANTI SI TOLERANTI DAR STIU CA D-ZEU E DE PARTEA LOR,A CELOR DREPTI ARDELENII NU SE MANIFESTA CU SURLE SI TRAMBITE ATUNCI CAND PRIMESC OFENSE SI JIGNIRI ,CINSTE LOR ,IAR PE VALI IL PLAC DAR TOTODATA NU UITATI CA LE-A LUAT FATA DE LANGA EI ,LA ASTA NU VA GANDITI?ARDELENII SUNT FOARTE LEGATI DE CULTIVAREA CONCEPTULUI DE FAMILIE ,NEAM NUME SI RENUME ,AMINTITIVA DE SCRIERILE LUI REBREANU .

  8. 3
    andrada Says:

    Sa nu uitam din ce mediu provin.In aceadsta parte a tarii oamenii sunt calmi,respectuosi si cu mult bun simt.A si explicat ca venind pe drum se tot intreba ce sa asculte inima sau ratiunea? Pina la urma a invins ratiunea fspt care l-a facut sa fie asa de calm si retinut in aceasta emisiune.Inima lui stie ce a patimit prin aceasta abtinere de la scandal.Sa stiti ca nici Diana nu este falsa asa este ea crescuta mai diplomata,sa aplaneze conflictele si sa nu-i placa scandalul si mai mult de atit sa fie respectuoasa.familia Dianei este o familie frumoasa de oameni curati de la tara.daca ar fi mai multi ca ei in Romania sigur am duce-o mai bine cu totii.Bafta in concurs eu spun ca Diana si vali vot iesi cistigatori.

  9. 2
    Sorin Says:

    Tatal Dianei era foarte suparat pentru ca omul a suferit pe parcursul timpului cind mitocanca si nesimtita de Cristina l-a tot jignit prin concurs, cind i-a facut fata sa sufere si sa plinga atit iar Paula a mai si dr*cuit-o. Cu alegerea lui Vali, el omul poate isi dorea ceva mai myult dar daca asta ii place lui fiesa ce sa faca, poate sa spuna nu-l lua. A indemnat la calm ca sa nu se mai ia de copilul lui o tiganca cu un pampalau si o soacra care nu stie nici ea de ea, ba se cearta ba se impaca cu nora. Ati vazut voi la Valeria asa ceva? ce era sa le spuna omul certati-va in continuare.

  10. 1
    tania Says:

    tatal dianei mi sa parut foarte suparat,sa vazut clar ca el nu este deacord cu aceasta nunta dar ca sa nu o supere pe diana….a spus ca cei place dianei el este deacord.dar sa vazut dupa fata lui ca nu-l place pe vali

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free