Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana”


vasile tatal DianeiLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Dianei au fost prezenti in platoul emisiunii pentru a-si sutine fiica si pe alesul acesteia.

Desi in ultima perioada toate jignirile si acuzele s-au indreptat catre Diana si familia acesteia, parintii concurentei nu au dorit sa comenteze prea mult despre vorbele grele care le-au fost adus si au incercat prin calm si diplomatie sa- i respecte pe toti cei din casa si sa-i ierte pentru tot ce au spus.

Diana a fost sfatuita de parintii ei sa incerce sa ierte si sa faca pace cu Cristina, in ciuda tuturor celor intamplate.

Tatal Dianei a acceptat sa-i dea mana fiicei sale lui Valentin si a marturisit ca este de acord cu alegerea facuta de Diana, atata timp cat partenerul ei o va respecta si o va face fericita.

Cum comentati reactia calma pe care parintii Dianei au avut-o la Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, in urma tuturor jignirilor care le-au fost aduse?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana””

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    JIMBOREAN ANA Says:

    mihaela te aprob din toata inima tarani,ciobani dar sunt cu mult bun simt

  2. 29
    skarlett Says:

    DIANA AI O FAMILIE PE CINSTE SI O SOACRA PE MASURA VA DORESC FERICIRE MAXIMA

  3. 28
    ana Says:

    Rade ciob de oala sparta.

  4. 27
    marianasighet Says:

    imi place foarte mult Diana si Vali si imidoresc sa castige ei,sunt niste frumosi amandoi,

  5. 26
    paul Says:

    tatal dianei baga bani pentru ca ese foarte lacom pentru a castiga bani.avand un miliard care il baga la castigul competitiei fiind asigurat ca fiica lui il va gastiga sau cum sar spune ca totul a fost aranjat . un concurent cu mai putini bani nu ar putea castiga deoarece nimeni nu poate scimba faptul ca diana va castiga.

  6. 25
    amalia Says:

    am tot respectul pentru aceasta familie.Dumnezeu sa-i ocroteasca in tot ceea ce fac.Sun oameni inteligenti si cu vorbe calde.au stiut sa-si educe fata.Diana osa aiba si dragostea d.nei Valeria care si dansa la randul sau este o femeie cu mult bun simt si respectuoasa.Bravo Diana.Mult noroc in viata.Esti un exemplu pentru multi copii care nu stiu sa-si respecte sau sa-si iubeasca parintii.TE VOI VOTA DIANA SI PE VALENTIN.

  7. 24
    monica (pitesti) Says:

    Chiar daca, sa zicem, nu ar vrea cu tot sufletul, e normal, ca parinte, ca om gospodar cu o situatie inchegata, si-o fi dorit cu totul altceva, dar nu te poti impotrivi dorintei propriului tau copil. A punctat bine chestia cu divortul, omul probabil este cunoscut in zona unde locuieste si nu isi doreste ca peste citva timp, citiva ani sa-si vada fata divortata, cui i-ar place ( chiar daca unii sustin ca este modern!). Toata stima peste aceasta familie de ardeleni seriosi si muncitori!

  8. 23
    SONIA Says:

    Pentru Nikos: si pe mine m-a intrigat intrebarea prosteasca a telespectatoarei, probabil vreo tata care a vazut emisiunea mancand seminte.
    Pe Paula n-a intrebat-o unde a invata sa dr*cuie fetele oamenilor gospodari.

    Felicitari familiei Dianei, tot inainte Diana!

  9. 22
    nikos Says:

    astazi in emisiune a intervenit la telefon o telespectatoare sa acuze pe diana.m-a amuzat intrebarea dansei daca diana a fost crescuta in proverbe.stimata doamna daca taceai filozof ramaneai.eleganta proverbelor ar putea chiar depasi dusmania……..bravo domnul vasile,omul de onoare doar o vorba are

  10. 21
    mihaela Says:

    parintii DIANEI sunt oameni educati si nu se coboara la nivelul CRISTINEI si de asemenea si fata lor este educata ,sunt oameni deosebiti .VA IUBIM din tot sufletul si pe VALI si pe VALERIA .Vreau sa castigati sa vedem fata dusmanilor sa ma amuz. BAFTA!

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free