Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana”


vasile tatal DianeiLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Dianei au fost prezenti in platoul emisiunii pentru a-si sutine fiica si pe alesul acesteia.

Desi in ultima perioada toate jignirile si acuzele s-au indreptat catre Diana si familia acesteia, parintii concurentei nu au dorit sa comenteze prea mult despre vorbele grele care le-au fost adus si au incercat prin calm si diplomatie sa- i respecte pe toti cei din casa si sa-i ierte pentru tot ce au spus.

Diana a fost sfatuita de parintii ei sa incerce sa ierte si sa faca pace cu Cristina, in ciuda tuturor celor intamplate.

Tatal Dianei a acceptat sa-i dea mana fiicei sale lui Valentin si a marturisit ca este de acord cu alegerea facuta de Diana, atata timp cat partenerul ei o va respecta si o va face fericita.

Cum comentati reactia calma pe care parintii Dianei au avut-o la Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, in urma tuturor jignirilor care le-au fost aduse?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana””

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    carmen Says:

    ELENA domisoara sau doamana care a lasat comentariu in primul rand invata sa scri se scrie am VRUT. Eu ii sustin pe diana si valentin. si sunt sigura ca ei are sa castige concursul!

  2. 19
    elena Says:

    TATAL DIANEI DE ACEASTA DATA NU A MAI JIGNIT PE NIMENA PENTRUCA STIE CA SE APROPIE FINALUL SI URITA DE FIICASA ARE MULTE SANSE DE CHISTIG SI CLAR CA NUI STRICA LUI NISTE BANUTI IN BUZUNAR… IAR PE VALI NU LA FRUT NICIODATA SI NICI NUL VA ACCEPTA VREODATA II LASA SA SE CASATOREASCA CA DOAR DUPA UN AN LA TERMINAREA CONTRACTULUI POT DIVORTA CU USURINTA

  3. 18
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Pentru Alegna: Intotdeauna am apreciat ardelenii. Mi-a placut enorm Ardealul, cind l-am vizitat. Si eu doresc din suflet sa cistige Diana si Vali, ealtfel nu ai pe cine recomanda la ora actuala. Paula mi se pare femeia jandarm si cel mai mult m-a deranjat violenta verbala a acestei femei, cum sa dracuie o fata care nu spusese altceva decit ca “vine d-nu …cu banii din strainatate…”. Avea dreptate Daniela :isi merita soarta!

  4. 17
    nikos Says:

    sunt din dobrogea dar stimez ardealul sunt oameni deosebiti.parintii dianei au dat o lectie in special tatal dianei.bravo domnul vasile ! diana sa fi mandra ca ai asa parinti.suntem alaturi de voi si dorim sa castigati.din atena va salutam si va iubim!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 16
    silvia Says:

    nu trebuia sa jigneasca pt ca si parintii cristinei nu cred ca s-au simtit bine . este fata mare Diana si poate si singura sa se descurce in casa . Tatal Dianei poate decat sa o incurajeze , dar fara a jigni .

  6. 15
    ALEGNA Says:

    MA BUCUR CA TOTI CEI CARE COMENTEAZA AICI VAD CINE SUNT OAMENII DIN ARDEAL ,CONDUITA LOR MORALA INTR-O SOCIETATE TOT MAI INFECTA SI BOLNAVA .VA MULTUMESC MULT.AS FI FOARTE FERICITA SA CASTIGE DIANA SI VALENTIN PENTRU CA AU DAT DOVADA DE MULT CARACTER IN ACEASTA COMPETITIE.

  7. 14
    anca Says:

    REactia parintilor Dianei este una normala ptr niste oameni cu frica de Dumnezeu si a ierta celui ce-ti greseste este un lucru crestinesc1 Felicitari si ptr faptul ca a stiut sa-si sustina fiica in alegerea facuta.

  8. 13
    claudia Says:

    ORICE TATA CAND VEDE CA I SE DUCE FICA LA CASA EI REACTIONEAZA ASA,NU CA NU L-AR PLACE PE VALISI TATAL MEU A REACTIONAT LA FEL
    CU SIGURANTA IL VA PLACEA

  9. 12
    ADY Says:

    Tata-l Dianei este un o superb!!!!!toata lumea zice ca e un cioban!!!dar lear place lor sa aiba bani lui degeaba se trag ei pe c*r!!!!!!!!cine zice ca dl Vasile nu il vrea pe Vali cred ca se inseala!!!!!

  10. 11
    maria Says:

    bv andrada si eu sint ardeleanca asa sintem noi,nu ne place certurile ,dar fam diane e o fam ff deosebita sincer imi plac ff mult ,pina la urma o s a l placa si pe valy ,asa mi s a intinplat si mie ,parinti nul vroiau pe sotul meu si pe urma au vazut ce ginere au ,intre copii nu e bn s a te bagi decit s a le dai cite un sfat ,v a iubesc diana ,valy ,valeria si fam voastre .

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free