Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor


lucian si cristinaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Cristinei au venit in emisiune pentru a o sustine pe aceasta si pe Lucian.

Familia Cristinei s-a aratat foarte multumita de relatia dintre ea si Lucian, si considera ca cei doi vor fi foarte fericiti impreuna.

Mama Cristinei a dorit sa-i atraga atentia fiicei sale pentru comportamentul si limbajul pe care l-a avut si a sfatuit-o sa nu poarte ura pentru anumiti concurenti, ba mai mult decat atat a indemnat-o pe fiica ei sa-si dea mana cu Diana.

Credeti ca Lucian si Cristina vor avea o casnicie fericita?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    adriana Says:

    Felicitari pt.Diana si Vali ati fost preferati mei de la Inceputul emisiuni sa aveti casa de piatra am fost sigura ca veti castiga acest concurs ati fost singurul cuplu care a stiut sa se faca remarcat felicitari

  2. 59
    adriana Says:

    Cristina si Lucian sunt frumusei au multe de Invatat de acuma dar nu vor face casa Inpreuna

  3. 58
    lorebubu Says:

    nu cred ca lucian cu cristina vor fii fericiti pt ca cristina e o javra cu doua fete e praf

  4. 57
    Pinky Says:

    nu;) sunteti un cuplu frumos cristina ai mai multa grija cum vb.. ca poate..poate gasesti o persoana la fel ca tn ,, vulcanica” si iti intoarce..jignirile …Diana sincer;) ea…chear ar merita sa se casatoreasca… ;) Bine ca nu te’a iertat.. sa iti fie rusine;)

  5. 56
    geany Says:

    Bafta Cristina si Lucian,aratati minunat in seara asta,sper din suflet sa castigati,ati ramas singurul cuplu ok din casa…meritati sa castigati…dar daca nu o sa se intample ceea ce va doresc voua,am increderea ca o sa ramaneti impreuna si o sa fiti chiar mai fericiti decat cei care au castigat.Succes va tin pumnii.

  6. 55
    Andreea Says:

    Cristina si lucian merita sa castige.Se iubesc,si chiar merita marele premiu.Diana este o prefacuta !!! Nu il iubeste pe vali . votati pe CRISTINAAA

  7. 54
    andrei Says:

    Cristina este sincera si cea ce a gandit a si facut
    Eu locuiesc in italia si am urmarit apruape tuate transmisiunile
    in viata este bine sa spui lucrurilor pe nume altfel inseamna ca esti o persuana falsa

    FELICITARI
    DIN PARTEA LUI ANDREI DIN ITALIA
    CASA DE PIATRA

  8. 53
    dorinac Says:

    De ce nu publicati si compatibilitatea astrologica acCristiei si a lui Lucian?

  9. 52
    Sonia Says:

    Elena – Agnita, vorbesti de pare ai fi cititoare de suflete. De unde stii de asa mare iubire din moment ce fata cea mai cerebrala din acest concurs Alina,care a stat 9 luni linga ea, spunea ca nu este vorba de sentimente.

    Spui de Brenda ca e jegoasa, ai posibilitatea la iesire sa-i ofere un codru de sapun sa-si spele jegul.. dar atentie!!!

  10. 51
    gabriela Says:

    la inceput nu mi-a plc de loc de cristina o simpatizam pe diana da pe parcurs mi-am dat seama ca diana este o prefacuta ca nu jigneste ceilalti concurenti pt ca lumea sa o vada fata buna si sa o voteze daca era asa educata cum spune nu-l injura pe vali si nu ii dadea cu paharu cu apa in fata asta e adv ei comportament da in emisiune nu vrea sa si-l arata. macar cristina chiar daca are un comportament urat isi arata dav fata nu fc pe fata buna .cristina si lucian sa castige

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free