Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor


lucian si cristinaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Cristinei au venit in emisiune pentru a o sustine pe aceasta si pe Lucian.

Familia Cristinei s-a aratat foarte multumita de relatia dintre ea si Lucian, si considera ca cei doi vor fi foarte fericiti impreuna.

Mama Cristinei a dorit sa-i atraga atentia fiicei sale pentru comportamentul si limbajul pe care l-a avut si a sfatuit-o sa nu poarte ura pentru anumiti concurenti, ba mai mult decat atat a indemnat-o pe fiica ei sa-si dea mana cu Diana.

Credeti ca Lucian si Cristina vor avea o casnicie fericita?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    RBK Says:

    BAVO CRISTINA PT.ALEGEREA FACUTA!!!!
    SA RANANETI PURUREA FERICITI!!! SI SA IESITI SI CU MARELE PREMIU.

  2. 39
    cris Says:

    cristina,nu te lua dupa ce zik altii,fii tre,rautatile iz mari si din partea lui brandusa si alinei,nu merita prietenia ta,cum sa te fak brandusa in halul asta,eu cred k acesta cuv.ii sunt adresate ei,sa ii fie rusine.
    Lupta impreuna cu Lucian,merita sa fiti fericiti,nu te mai lua dupa ce zic altii,k a fost la munte…,k asa a fost ,k na fost,nu isi mai au rost,”prietenele “tale vor sa va desparta,nu le dati satisfactia asta.
    Cat despre ciobanita si fam.ei bn ati facut,am vazut cum te provoak si asteapta sa faci rautati,nu le mai da aceste satisfactii.Oricum,diana e o mare proasta.ea nu intelege anumite lucruri,intelege numai prin exemple.
    asa a facut gabi in aceasta dim.k sa inteleaga.
    Oricum,nu o scoti la capat cu ciobanita,numai cum vrea a este,si acuma dim.ma enervat in emisiune,ea zice:ai fost o fata EXTRAORDINARA,si acum s/a taiat EXTRA,asta ce inseamna,nu ceea ce a zis cristina,si ea nu a facut/o ordinara k nu a zis,pai suntem si noi de acasa nebuni,si mai intervine si ciobanul de valii pe fundal.
    pai tu oaie de diana,du/te la dr*cu,cat mai repede ,k esti e fiinta de k….,minti cu nerusinare,asa ceva mai rar.
    CRISTINA SI LUCIAN =MARELE PREMIU,SA VA AJUTE DUMNEZEU.

  3. 38
    nelu_1971 Says:

    salut va urez mult noroc tie cat si lui Lucian si nu te lasa dominata de Diana pt ca noi olteni suntem foarte bataiosi si nu lasam sa ne incalce integritate.Multa bafta

  4. 37
    JIMBOREAN ANA Says:

    paula says daca s a intimplat ceva in antalia a fost ceva venit din iubire daca cristina si lucian nu simt nimic unul fata de celalalt ce ati vrut sa se intimple intre ei, cind iubesti ………………………….IUBESTI

  5. 36
    JIMBOREAN ANA Says:

    cristina m ai dezamagit mult cu comportamentul teu chiar si fata de mama ta cind i ai interzis sa si ceara scuze daca taceai filozof ramineai esti prea fara mine ca sa nu zic altfel de te comporti asa o sa te schimbe viata fii sigura si vulcanul din tine o sa se stinga numai sa iesi de acolo acuma plutasti si nu stii ce faci

  6. 35
    skarlett Says:

    felicit parintii Cristinei dar regret caci fiica lor nu a luat macar un strop de bun-simt de la ei iar mama a fost foarte dezamagita de Cristina iar Lucian an relatia cu mama afost mai mult decat ar putea duce o mama an final ei se merita unul pe celalalt dar nu ai vad sa ramana ampreuna si atunci cand se vor duce banii

  7. 34
    Sonia Says:

    Bravo doamna Paula, ( cea care a postat mai jos) ati zis adevarul-adevarat. Citez ” cite oi a dat ciobanu de tac-sau sa o tina in concurs”. Sunt vremuri grele, inundatii catastrofale, criza, lipsuri, ce-o sa mai jinduim la oile “ciobanului”. Dati-va adresa Cristinei ( daca nu cumva sunteti din familie) sa va caute, poate o ajutati cu vreun ciob, altfel sa nu ajunga pe la “oile ciobanului”, nu de alta dar cealalta Paula ( cea din concurs) chiar se lauda ca e fiica de cioban-cioban si meseria trebuie pastrata in familie.

  8. 33
    catalina Says:

    cristina,esti o fata dragutza…si meriti sa castigi

  9. 32
    ana Says:

    sper sa nu castige cristina, nu merita, a jigni foarte mult in acest concurs!!! este vulgara, fara bun simt, lipsita de cei sapte ani de acasa!!!! pierzand, poate va reusi sa-si revizuiasca comportamentul!!!

  10. 31
    paula Says:

    cristina iti tin pumni sa cistigati voi.daca cistiga ;bogatasa,diana nu ma mai uit la npm 5.de ce nu au descalificato pe diana ptr ce sa intimplat in antalia????pe ceilaNTI IAU DESCALIFICAT PE LOC DE CE PE EI NU????CITE OI A DAT CIOBANU DE TATASAU SA O TINA IN CONCURS????ESTE CLAR CA ESTE FAVORITA STAFULUI CRISTINICA TU VEI CISTIGA PTR CA MERITI SI DACA NU CISTIGI NUI MARE BAI CA RAMII CU LUCI CARE ESTE UN SCUMP.SA FITI FERICITI

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free