Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor


lucian si cristinaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Cristinei au venit in emisiune pentru a o sustine pe aceasta si pe Lucian.

Familia Cristinei s-a aratat foarte multumita de relatia dintre ea si Lucian, si considera ca cei doi vor fi foarte fericiti impreuna.

Mama Cristinei a dorit sa-i atraga atentia fiicei sale pentru comportamentul si limbajul pe care l-a avut si a sfatuit-o sa nu poarte ura pentru anumiti concurenti, ba mai mult decat atat a indemnat-o pe fiica ei sa-si dea mana cu Diana.

Credeti ca Lucian si Cristina vor avea o casnicie fericita?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    anca Says:

    CRISTINA esti jalnica! CE iubire? Daca aveai sentimente ptr Lucian nu-l tratai din prima ca pe o rezerva, dar cand a-i vazut ca-ti da cu flit si cauta alinare la Brandusa , te-ai trezit speriat-o ca ramai singura si te-ai multumit cu firmiturile lasate de Brandusa!Trebuie sa fii f. disperata ca la 20 de ani sa te mariti in orice conditii!

  2. 19
    NICOLETA Says:

    FELICITARI PENTRU PARINTII CRISTINEI CARE AU AVUT MULT,MULT BUN SIMT FATA DE CEEA A DIANEI CARE NU A STIUT DECAT SA JICNEASCA SUPTIL DAR CU INTELES BASCA CA A MAI VENIT SI CU GAND DE RAZBUNARE.. INCA O DATA FELICITARI LE-ATI DAT CLASA CU TOT CU BANII LOR . VA DORESC MULTA SANATATE SI SA-I SUSTINETI PE CEI DOI CA SE IUBESC…NOI ASTA AM VAZUT DIN FATA TV

  3. 18
    irinuca Says:

    Bravo Maria, Sonia, fugi HOP_TOP ( ce nume ciudat !!!)

  4. 17
    miha Says:

    De acord cu Sonia… Si Lucian si mai ales dna Paula isi dor pune mainile in cap cand vor iesi afara din casa si vor vedea cat e de “isteata” Cristina. Ma doare capul numai cand o aud ce prostii debiteaza… Nu am rabdare si fonduri sa stau pe fir ca sa intru in direct ca i-as spune multe desteptei de Cristina care strica toata emisiunea… Nu pot sa ma uit ca lumea la emisiune ca se aude ea cum urla ca pe camp…

  5. 16
    aura Says:

    nu stiu unde vedeti voi iubire intre lucian si cristina, fratilor cristina a fc un cuplu cu lucian de frica sa nu ramana singura, brandusa are tot dreptul sa fie suparata pe cristina ,

  6. 15
    anca Says:

    Cristina la cei 20 de ani nu stie sa-si ceara scuze cu adevarat! In 2min iar jigneste, vb urat si merge mai departe! Parintii ei degeaba isi cearta fiica , deja a scapat-o din maini. Insa il merita pe Lucian , tot un mitocan , ingamfat si suficient de pampalau ptr a-l manevra Cristina cum doreste!

  7. 14
    ADY Says:

    Si Cristina si Lucian sunt niste PROSTI!!!!SUS CU PROSTI!!!!!!

  8. 13
    lacry Says:

    O SUSTIN PE CRISTINA MERITA SA CASTIGE FARA DOAR SI POATE EI MERITA SA CASTIGE SI NU O MAI CRITICATI …E NATURRALA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE !

  9. 12
    maria Says:

    pt HOP _TOP VEZI DESTEPTULE SAU DESTEPTA ,UITATE LA TIGANCA DE CRISTINA CE SCOATE DIN GURA SI PE URMA COOMENTEAZA ,ESTI CA EA DE 2 BANI,PACAT DE LUCIAN O S A AIBA O VIATA GREA CU MAHALAGIOAICA ,NU V A FIE CIUDA PE ARDELENI EI SINT PASNICI NU CA ,NICI NU VREAU SAI M AI PRONUNT NUMELE

  10. 11
    Sonia Says:

    Lucian facea un cuplu extraordinar cu fete precum Alexa, Alina….
    EL nu s-a orientat, ori e prea prostut ori nu avea sanse, nu stiu ce sa cred..
    Daca se va insura cu aceasta fata, o perioada, pina ii trece iubirea va fi pe post de catelus, dupa aceea …viata grea

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free