Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor


lucian si cristinaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Cristinei au venit in emisiune pentru a o sustine pe aceasta si pe Lucian.

Familia Cristinei s-a aratat foarte multumita de relatia dintre ea si Lucian, si considera ca cei doi vor fi foarte fericiti impreuna.

Mama Cristinei a dorit sa-i atraga atentia fiicei sale pentru comportamentul si limbajul pe care l-a avut si a sfatuit-o sa nu poarte ura pentru anumiti concurenti, ba mai mult decat atat a indemnat-o pe fiica ei sa-si dea mana cu Diana.

Credeti ca Lucian si Cristina vor avea o casnicie fericita?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    Alina Says:

    cristina iti doresc din tot sufletul bafta si succes mi-ar placea foarte mult sa castigi tu cu lucian.dar sunt sigura ca o sa castige jegosii aia care si-au traso prin antalia si nimeni nu a luat nici o masura.sunteti frumosi si sa va iubiti pana la adanci batraneti.ati fost preferatii mei de la inceput.va iubesc mult de tot.va pup si va urez bafta multa daca ati castiga voi m-as inbata.

  2. 49
    v bjsjgjss Says:

    Mie imi place tare mult de cristina si lucian va doresc tot ce e mai bun in lume si casa de piatra diana si vali sunt un cuplu frumos dar diana se marita din interes vrea doar sa castige marele premiu de 500.000de lei asa ca oameni buni votatio pe cristina ura cristina de 3 ori ura si sa stiti ca este o fata foarte frumoasa cristina

  3. 48
    anita Says:

    daca v ati vedea de afara ai ride si tu de voi cit de mult se vede ,,iubirea voastra”,d na paula te ,,accepta”ca sa stea degeaba atita timp in acest concurs

  4. 47
    anita Says:

    cristina sa stii ca daca strigi asa tare si te iei in gura cu toti chiar si cu d na paula si cu mama ta nu trebuie sa ai neaparat dreptate mai ai de invatat multe de la viata fetit o pacat ca nu ti intra nimic in cap chiar si din acest concurs educatia ta lasa mult de dorit

  5. 46
    carmen Says:

    Cristina se casatoreste doar pentru ca acest concurs o cere,poate poate .Sa fim seriosi Lucian si Paula vor avea de tras cu o astfel de femeie.Daca s-ar da banii fara casatorie ! Diana si Vali vor avea un cuplu fain ,linistit si asezat .La NPM5 ne vor anunta ca Lucian a divortat de “mult educata,preacuvioasa, inteligenta,cuviincioasa” sa nevasta deoarece i-a aplicat o corectie mamei lui! Cristina =comportament execrabil!

  6. 45
    ravy Says:

    PARINTII N-OR FI DE VINA PTR COMPOTTAMENTUL CRISTINEI DAR NICI NU CRED CA PROCEDEAZA BINE INCURAJAND VULGARITATEA EI. PACAT. ORICUM S-A VAZUT SI CU D-NA PAULA ,AU CAZUT PTR BANI DE ACORD.

  7. 44
    ELENA AGNITA Says:

    cristina se casatoreste din dragoste nu din interes,ca diana,cu vali cristina il iubeste foarte mult pe lucian si viceversa, nu asa cum spun alti ,cristina este o fraumoasa o desteapta,vorbeste numai atunci cind este provocata,deocamdata cristina nu a venit in concurs sa faca dragoste asa cum a facut diana ori aceasta problema foarte grava nu s/a luat in seama ,eu nu sti insotiitorii ,stafu ce au facut au dormit si dorm in continuare,de ce in continu o persecutati,iar jegoasa de brindusa sa stea in banca ei ca stie foarte bine ce poama este pacat de alina ca este prietena cuea ei ce a facut a ramas fara cuplu pt.ca asa si/a dorit falsa de brinduse sa ramina ca si ea singura pacat ca iesti olteanca eu stiu ca oltencele au capul pe umar sa te duci la jiu,doresc daca este dreptate si nu aranjamente asa cu vorbesc in general toti spectatorii marele premiu sa fie cistigat de cristina si lucian pentru ca merita,bafta cristina tinete bine nu pleca urechea la orice,si oricine mai este putin te rog sa ma cauti sint din sibiu ,dar de fel sint olteanca pur.vva sarut.

  8. 43
    simona Says:

    mie imi place tare mult de cristina ….sunt multe comentarii aiuria ala adresa ei da mie chiar mi se pare k e o fata sincera.il iubeste pe lucian la fel de mult cum se vede ca o iubeste si lucian pe ea.deci este un cuplu frumos si eu sincer chiar ii vad impreuna pt mult tump :) .

  9. 42
    simona Says:

    imi place tare mult de cristina si lucian….

  10. 41
    miry Says:

    Sper s nu castigi pt k tu dak vei iesi pe locul 1 sigur te vei casatori doar premiul cel mare.Dupa ce te vei vedea q banii in buzunar sigur vei divorta de Lucian.Si laso pe Diana in pace si termina q ironiile l adresa ei ce draq nu intelegi?ai dat dovada k ejti o fata nesimtita si fara caracter si din cate am auzit se pare k ai si un copil din flori asa k dc te crezi vreo sfanta cand tu defapt ejti o . . . fara pereche.Deabia astept s se termine emisiunea k s nu mai fiu nevoita sati vad fata.

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free