Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor


lucian si cristinaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Cristinei au venit in emisiune pentru a o sustine pe aceasta si pe Lucian.

Familia Cristinei s-a aratat foarte multumita de relatia dintre ea si Lucian, si considera ca cei doi vor fi foarte fericiti impreuna.

Mama Cristinei a dorit sa-i atraga atentia fiicei sale pentru comportamentul si limbajul pe care l-a avut si a sfatuit-o sa nu poarte ura pentru anumiti concurenti, ba mai mult decat atat a indemnat-o pe fiica ei sa-si dea mana cu Diana.

Credeti ca Lucian si Cristina vor avea o casnicie fericita?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Sonia Says:

    Nu sunt de acord cu titlul la acest articol. Sunt pe dr*cu fericiti. Le este rusine cu progenitura lor si mai degraba mamei, care era, dupa felul de a vorbi si de a arata, altfel, dar tatal…reproducea ca un papagal pe domnul Vasile
    Ei ce sa mai zica. Vine Gheorghe sau cum il cheama cu bani din strainatate, le ia apartament, Cristina va face tot ce stie ea mai bine……

  2. 9
    ELENA Says:

    SE VEDE FOARTE BINE CA CEI DOI SE IUBES SPER SA LE FIE BINE IMPREUNA

  3. 8
    miha Says:

    Sunt de acord cu niky. Cristina nu stie sa respecte pe nimeni din jurul ei, are impresia ca e centrul pamantului si totul trebuie sa fie cum vrea ea. In plus o acuza intr-una de falsitate pe Diana, cand de fapt ea e cea mai falsa dintre concurenti, joaca teatru in fiecare secunda si se victimizeaza ori de cate ori poate. A strigat sus si tare de n ori ca tatal Dianei a facut-o “fata de dos”, ceea ce s-a intamplat o singura data pe bun merit pentru ca a acuzat-o prea mult pe diana pt nimic; si ca sa fim realisti nici nu e vreo printesa din povesti, arata cum arata si sa accepte realitatea. In schimb ea i-a jignit si pe vali, diana, tatal dianei de foarte multe ori…ca o mahalageoaica.

  4. 7
    GIULI Says:

    CUVANTUL POTRIVIT PENTRU CRISTINA ESTE ,,ORDINARA SI MAHALAGIOAICA .SARACUL LUCIAN ARE VITA GREA CU EA PROASTA ALEGERE AFACUT DUPA CE CA E URATA MAI ESTE SI VULGARA.PACAT DE PARINTII EI CA ERAU OMENI DE TREABA.I- A FACUT DE RUSINE DAR SI EI STRICA CA ASA AU EDUCAT-O.DAR NICI CU PAULA NU MI-E FRICA SE POTRIVESC .DUPA MINE NICI O FATA NU A MERITAT SA PARTICUPE LA CONCURS ,NICI DIANA NU E MAI BREAZA.TOATE AU FOST VULGARE SI MAHALAGIOAICE .BINE CA SE TREMINA EMISIUNEA.

  5. 6
    no namee Says:

    meritaaaaaaaaaa sa castigee Cristina sh Luciannn :X

  6. 5
    hop_tzop Says:

    cristina e tanara si prin urmare se poarta ca orice tanar de varsta ei…imi place de ea k recunoaste cand greseste si spune lucrurilor pe nume, nu se ascunde dupa deget ca “fanii mei” :) )))

  7. 4
    simyna Says:

    Nu este adevarat!!!Mai degraba diana a avut un comportament deplasat!!

  8. 3
    adriana Says:

    doamne cum puteti sa credeti asa ceva?bineinteles k nu se potrivesc sub nici o forma,se vede k nu se iubesc si k au fc cuplu doar pt bani,k doar a zis umflata aia de cristina k ea face miliardu intro ora,deci dativa seama

  9. 2
    Sorin Says:

    Ce sa mai zica si parintii Cristinei, mai cu mult bun simt maica-sa care cel ptuin de ochii lumii a cautat sa fie diplomata si sa-si ia creatura de urechi. Ba i-a zis ca nu raspunde ea daca si-a atras antipatia celor de afara. Asa ca fata asta care la 20 de ani se lauda ca avut multe soacre va face un cuplu cu un mutulica care urla,tipa, vorberste urit cu mama lui si vor cadea pe capul Paulei sa-i intretina, de unde dr*cu ei doi neispraviti iar daca soarta face sa ia marele premiu il vor toca una doua . Nu cred in acest cuplu, el este indragostit ea speculeaza.

  10. 1
    niky Says:

    CRISTINA PE TOT PARCURSU CONCURSULUI a avut un conportament deplasat este prost-crescuta este vulgara nu are respect pt persoane mai invarsta si a creat foarte multe conflicte in casa.pe mama lui lucian a reusit sa o aduca la tacere si sa o faca pres:((.din cauza cristinei lucian a avut un comportament foarte urat fatza de mama sa iar daca se casatoresc isi vor smulge paru din cap una alteia :) ) .doamna paula NU O place pe cristina :D dar tace din gura pt ca nu o scoate la capat cu cristina si pentru ca stie ca daca nu face ce spune cristina il indeparteaza pe lucian de ea:((.sa lasat calcata in picioare si redsa la tacere de cristina

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free