Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor


lucian si cristinaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Cristinei au venit in emisiune pentru a o sustine pe aceasta si pe Lucian.

Familia Cristinei s-a aratat foarte multumita de relatia dintre ea si Lucian, si considera ca cei doi vor fi foarte fericiti impreuna.

Mama Cristinei a dorit sa-i atraga atentia fiicei sale pentru comportamentul si limbajul pe care l-a avut si a sfatuit-o sa nu poarte ura pentru anumiti concurenti, ba mai mult decat atat a indemnat-o pe fiica ei sa-si dea mana cu Diana.

Credeti ca Lucian si Cristina vor avea o casnicie fericita?

Articol realizat de Raluca Neagu

60 comentarii la “Parintii Cristinei sunt fericiti de alegerea facuta de fiica lor”

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    monica (pitesti) Says:

    Eu cred ca sustinatorii Cristinei o cred sincera pentru ca aceasta vorbeste direct ceea ce gindeste si gindeste prost, de aceea ii ies din gura atitea cuvinte vulgare si expresii incalificabile. Daca alt comportament ar fi avut si eu as fi sustinut-o!
    Este posibil, daca isi schimba comportamentul si daca, cu timpul il va iubi pe Lucian iar iubirea acestuia vizavi de ea va rezista ( el e un copil indragostit, ea la virsta ei o fata( a spus-o cu gura ei) care a avut multe soacre (!?) sa reziste casnicia lor. O mediatoare foarte buna va fi mama Cristinei, o femeie cu mult bun simt, singura din familie care si-a tras fata de urechi vizavi de comportament.

  2. 29
    SONIA Says:

    Ce chestie! Da pe afara fericirea din ei, e si normal cine le mai ia mahalagioaica daca renunta baiatul asta !

  3. 28
    anonim Says:

    da se potrivesc….pacat ca nu o sa castige ci o sa castige diana

  4. 27
    adina Says:

    eu nu cred k cristina si lucian vor avea o casnicie prea lunga deoarece cristina e o prefacuta.stie doar sa jigneasca pe toata lumea iar cu lucian face ce vrea e catelusul ei

  5. 26
    bia Says:

    cristina este cea mai sincera fata din concurs,st sigura k v-a kstiga cuplul diana si vali,persoane kre nu merita acest lucru mai ales diana kre este o prefacuta……
    nu isi mai inkpe in piele de fitele alea de 2 bani…….potoleste-te fato,nu vezi k esti o taranca?????????? “salut toti fani mei………..”

  6. 25
    ..... Says:

    mi-a placut de mama Cristinei cand i-a atras atentia asupra comportamentului ei.E o femeie inteleapta.

  7. 24
    Lorena Says:

    Ar putea fi si prea fericiti parintii Cristinei pt. alegerea ei , pt. ca Lucian e si mai frumos si mai destept decat ea .Stie si cand sa vorbeasca si cand sa taca . Inafara de micile divergente cu mama lui ,care le are pt. ca e “rasfatatul mamei ” si mama ii permite orice , in rest e OK . Cristina nu-l merita pe Lucian ! Si tot ea a facut-o pe nehotarata la inceputul relatiei ; probabil nu la uitat pe ex-ul , cu asa un baiat nu stai pe ganduri si faci mofturi …in orice caz la ce iesiri a avut in Antalya nu m-as mira sa nu stea prea mult impreuna si cred ca daca nu se casatoresc in casa NPM4 nu se mai casatoresc niciodata !

  8. 23
    nicoleta Says:

    mi-a placut astazi intentia lacrimogena prin care incerca s-o sustina pe cristina spunand ca fiica dansei in varsta de 5 ani plingea de teama la ultima finala sa nu fie eliminata cristina.a-si intreba-o pe mama fetitei atunci cand cristina l-a poftit pe vlad sa manince ceva dintre picioarele ei fetita ia spus cumva ”pofta buna vlad’

  9. 22
    ella Says:

    cristina este o fata desteata si stie cu cine are de-a face, pacat ca nu va castiga ea.

  10. 21
    ELENA AGNITA Says:

    cristina si lucian fac un cuplu extraordinar de reusit,deoarece se vede cu ochiul liber ca se iubesc cu adevarat,celorlati care nu le convina sa/si puna ochelari la ochi si sa vada ce este de vazut nu sa/si dea ei cu parerea lor proasta ceea ce nu le convine si in primul rind cristina nu este tiganca asa cum a facut un telespectator inseamna ca acel spectator este tigan rusine sa/fie cristina este mult mai desteapta ca diana si mult mai fraumoasa cristina spune lucrurilor poe nume nu minte,ce nu este adevarat ce a facut diana in antalia ba da fierbea inima in eA SA FACA DRAGOSTE ,EI VEDETI DE CE NU A FOST DREPTATE CA SA FIE DESCALIFICATA DE ATUNCI DIANA NU/I MAI PUNETI PARTE RUSINE SA FIE STAFULUI,SE VEDE CA SUNT ARANJAMENTE ,SI VOI O TOT CRITICATI PE CRISTINA ,RUSINE SA VA FIE.CRISTINA VA FACE U8N CUPLU SINCER CU LUCIAN SI SE POTRIVESC FOARTE BINE,BRAVO CRISTINA TE FELICIT SI ITI DORESC CASA DE PIATRA PINA LA ADINCI BATRINETE NU TE LUA DUPA SCORPIA DE BRINDUSA,SI PREFACUTA DE ALINA DUPA IESIREA DIN CASA VA FI VAI DE CAPUL LOR ALA SEC,MOLDOVEANCA DE BRINDUSE STIE CUM ESTE CARACTERIZATA DE CEI DE AFARA DESPARTE CUPLURI SI IN AFARA CASEI NU SE UITA LA EA SI CARACTERIZEAZA PE ALTII I/AU MURIT LAUDATORII RUSINE.NU VAD LOCUL EI IN CASA.

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free