Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)


doamna valeriaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, doamna Valeria a obtinut titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 49,2% din votul telespectatorilor.

Fiind si o Seara a Eliminarilor, doamna Valeria a nominalizat pe Alexa si Cristina pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Cum comentati decizia finala a doamnei Valeria de a o pastra pe Alexa in casa si de a o elimina pe Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)”

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Lorena Says:

    Un exemplu de “apucatura” josnica de-a Valeriei este cand a luat bolul lui Blackie de pe jos si la pus in chiuveta in care se spalau vasele concurentilor ! A produs foarte multa scarba Danielei si rumoare Paulei . Chiar si Gabi s-a pronuntat intr-o emisiune ca spera ca raceala si conjunctivita ei nu e de la Blackie ? Mai in gluma , mai in serios dar atunci cand au dus-o la medicul veterinar i-au depistat niste boli , sper ca nu molipsitoare ?

  2. 29
    SONIA Says:

    Sunt de acord cu unele dintre parerile voastre ca Valeria e cam mutulica iar uneori mai rau ii incurca pe copii decit sa-i ajute, insa, partea buna: nu am vazut-o in acest concurs cu ” apucaturi” josnice ca pe altele.
    Cu nominalizarea Cristinei, mai oameni buni, treziti-va e concurs, e finala, nu la fel ati fi procedat ? Mai e loc sa faci pe Doamna ! Sunt sigura ca Paula vineri o nominalizeaza pe Diana, si atunci la cine mai comentati!

  3. 28
    Lorena Says:

    De la Valeria trebuie scoase cuvintele cu clestele , ea singura se contrazice chiar si la seara eliminarilor , dupa ce spune ca nu din razbunare a nominalizat-o pe Cristina ,ci pt. ca stie ca e protejata de voturile telespectatorilor ; tot ea rosteste mai tarziu ca motivul real al nominalizarii este faptul ca si Cristina a nominalizat-o cu o saptamana inainte ……. De aici ce reiese ? E cam alambicata si sofisticata se incurca singura in cuvinte , daca e obisnuita sa taca ca muta si sa gateasca . Nici nu se poate compara cu Lacrima din care curgeau cuvintele , nu ajunge nici la glezna ei.

  4. 27
    mihaela Says:

    sunteti o doamna felicitari dvs fiului dvs si dianei veti castiga bafta

  5. 26
    madalina Says:

    sa castige Diana..
    Cristina esti rautacioasa ……Diana are perfecta dreptate iai jignit parinti dar si pe ea si pe Valy
    Diana samu o ierti pana nu isi cere iertare

  6. 25
    silvia Says:

    mesajul de mai inainte este cu dest.dna Valeria

  7. 24
    silvia Says:

    Tot concursul ati aratat ca sinteti o doamna dar la final ati venit cu adevarata dv.fata adica romineste ,,ati dat cu picioru ca vaca buna de lapte,,adica ati dovedit ca sinteti o rautacioasa si o razbunatoare.Eu cred ca va este teama sa nu cistige Cristina,dar si daca cistiga Diana mie mi se pare a fi falsa,iar din privirea de vineri seara a tatalui ei nu le convine deloc de vali al dv.asa ca nu stiu,chiar daca se casatoresc,Diana va avea oferte de la Tv.si lui Vali nui va conveni pentru ca trebuie sa recunoastem ea este draguta…..deci mai vedem……

  8. 23
    dalila Says:

    Vreau sa castigeee cristinaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! hoo valeria…cum s a nui pese se frumusetea concursuluio.!!!

    Votati cristinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

  9. 22
    anca Says:

    VALERIA esti o mama adevarata, lasa-i sa te discute si sa-si dea cu parerea , ptr. noi cei ce vedem care sunt vanatorii de bani , parerea este feacuta si in final cine e mai bun castiga!

  10. 21
    mally Says:

    a dovedit ca vrea banii:d

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free