Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)


doamna valeriaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, doamna Valeria a obtinut titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 49,2% din votul telespectatorilor.

Fiind si o Seara a Eliminarilor, doamna Valeria a nominalizat pe Alexa si Cristina pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Cum comentati decizia finala a doamnei Valeria de a o pastra pe Alexa in casa si de a o elimina pe Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    Maria,, ardeleanca.... Says:

    FELICITARI DIANA SI VALENTIN! A CASTIGAT DRAGOSTEA! A CASTIGAT ARDEALUL! BRAVO! ACUM VOR MURI INVIDIOSII DE CIUDA! ( PT.ALINA DIN COMMENT) ,,,,,,ESTI CA SI ACEEA PE CARE O APERI! NU GANDESTI! ERA NORMAL DIN CELE 3 CELE 2 CARE S AU CASATORIT IESEAU NORA SAPTAMANII DIN START! DAR,,,,,, CUM NU AI CU CE JUDECA, TE BAGI SI TU IN SEAMA! SUNT,,SOACRA, SA AM O ASEMENEA NORA CUM ESTE ;CRISTINA; ;;;;;;;;;;;;FEREASCA-TE,,, D-ZEU DE UN ASEMENEA SPECIMENT ;;NEEDUCAT;;! ACUM TU ACEEA DE MAI SUS CRED CA <>>>>!!!!!!! SA MORI PT, CA MEREU NE LOVIM DE PROSTI SI INCULTI!! BRAVO ALINA! SI VALENTIN !!! SPER SA FITI FERICITI SI SA VA IUBTI VESNIC!!

  2. 49
    violeta Says:

    babaciune o sa platesti si tu si vrajitoarea de nora si pampalaul de fitu sunteti nistre prosti ,va-ti facut de cacat doar pentu niste bani viata nu inseamna doar bani si atit va limitati pacat sa va fie rusine sper sa va scuipe lumea pe strada ca nu meritati altceva

  3. 48
    dfgdg Says:

    HUAAAAAAAAAAA

  4. 47
    Sonia Says:

    Nu stiu daca acest comentariu va mai apare, am observat ca nu toate sunt introduse, se mai pling si altii nu numai eu, dar stimata d-na Valeria, chiar daca nu intotdeauna mi-ati placut, trebuia sa va implicati mult mai mult in apararea Dianei, poate asa va este firea, poate nu va plac certurile ( nici mie), eu va doresc tot binele din lume si sa fiti fericita alaturi de viitoarea nora, de nora Mirela si de cei doi baieti, sa nu uit nepotii..
    V-am sustinut in acest concurs!

  5. 46
    Alina Says:

    bai urato care te lingi pe bot precum un caine pe ……….esti cea mai insuportabila femeie si cea mai inculta .N-ai fost in stare sa legi doua propozitii intr-ofraza si acum ti -ai aratat adevarata fata a ta de mare doamna ce esti tu.Si tu si fito sunteti cei mai prosti.URATILOR,PROSTILOR SI INCULTILOR ati vrut s-o eliminati pe CRISTINA dar nu va esit.Stim ca voi o sa castigati dar nu meritati .DIANA este o persoana increzuta si prea plina de ea si v-a acceptat numai de dragul concursului

  6. 45
    cris Says:

    O FEMEIE REA,ti/ai aratat coltii,o privire rautacioasa,nu te mai suport.

  7. 44
    anita Says:

    d na vali succes mult deseara sa cistigati si sa va bucurati de copiii

  8. 43
    carmen Says:

    Fata de celelate ,sunteti o doamna! Felicitari si sper sa castigati cu acest cuplu de tineri,care la urma urmelor este liber sa -si aleaga drumul in viata . Pentru toti prima atractie a fost premiul s-apoi altceva. Totusi ,Diana cu Vali vor avea o viata de familie mult mai linistita decat Lucian si Cristina.Cristina le va “imbogati”viata cu acest caracter execrabil.

  9. 42
    marga Says:

    mi se pare ca a jucat cinstit si de ce nu,ei nu au facut la fel ?si sa tinem cont ca ei au inceput iar doamna Vali a si spus pt ca stia ca este protejata a ales -o pe cristina.si bine ar fi facut….

  10. 41
    Mitroi Constantin Says:

    Bai babatie esti mai rea ca matraguna,te prefaci in doamna dar nu esti decat o harpie daca stii ce este aia. Esti de o rautate greu de imaginat la cineva de varsta ta. vei da socoteala pentru ce ai facut vineri seara. La cazanul de smoala cu tine babostino.

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free