Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)


doamna valeriaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, doamna Valeria a obtinut titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 49,2% din votul telespectatorilor.

Fiind si o Seara a Eliminarilor, doamna Valeria a nominalizat pe Alexa si Cristina pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Cum comentati decizia finala a doamnei Valeria de a o pastra pe Alexa in casa si de a o elimina pe Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    fan Says:

    era mare doamna si la urma este o taranca

  2. 9
    hop_tzop Says:

    n a facut decat sa si arate adevarata fata..atat..pana acum a tacut..9 luni de zile a tacut..nici macar knd tatal dianei l a jignit pe valenti8n nu a sarit in apararea lui..asa cum ar face orice mama..iar acum knd mai e f putin si pun mana pe bani..se asigura sa nu i piarda

  3. 8
    lacramioara Says:

    acum incep sa -si arate adevaratele fete,cine sunt pt bani si cei care se iubesc cu adevarat.Sper ca Diana sa fie fericita alaturi de Vali,dar ma indoiesc,pisica blanda zgarie rau.

  4. 7
    Elena Says:

    Nu mi-a placut, se uita-npamant ca ziceai ca-i mutaavea numai balbaieli in gura. PUTEA SA FIE VERTICALA .Sa fi spus raspicat ca DA am vrut sa-i dau afara sa nu impart premiul cu ei ce atata..dupa cires…bla bla bla!!!!!!!!!!!

  5. 6
    ioana Says:

    a procedat foarte bine doamna valeria, intradevar este o doamna si asa va fi mereu, o pup si ii sustin cuplu

  6. 5
    adriana Says:

    cum sa comentam noi telespectatorii? pe cn am putea sa votam k mama saptamanii?doar pe dm vali care este o adevarata doamna
    doar nu om votao pe dm paula care dr*cuie,jigneste,doamne halal de mama akm ceva timp plangea de mama focului si se victimiza in emisiuni din cauza cristinei akm zici ca sunt cele mai bune prietene. dar stai linistita k nu crede nimeni asa ceva. lucian ii seamana perfect paulei. mutu mutu dar fute pamantul.

  7. 4
    Zita Says:

    Merita din plin sa fie Mama Saptamanii,e o femeie de treaba impreuna cu fiul si viitoarea nora .Bafta.

  8. 3
    andrada Says:

    D-na Valeria nu a facut altceva decit sa-i intoarca bunavointa cristinei de la serara eliminarilor din 18.06.2010 cind l-a nominalizat pe Vali,desi se facea nominarea unei mame cristina a spus ca il nominalizeaza pe vali,de fapt vali o incurca pe ea nu d-na valeria.pina la urma este o competitie eu nu o condamn nici pe cristina dar nici pe d-na Vali.

  9. 2
    Sorin Says:

    Doamna Valeria a nominalizat foarte corect. Stia ca este protejata saotamanii Cristina, alta nu avea care. Si Cristina cu o saptamana inainte i-a nominalizat fiul.
    Ca fost in spiritul dreptatii, ca fost in spisitul concursului, nu conteaza, daca vor fi iar eliminari Paula o s-o propuna pe Diana, o sa vedeti!

  10. 1
    ALEGNA Says:

    A PROCEDAT ASA CUM AS FI PROCEDAT SI EU.COMENTARIILE SUNT DE PRISOS ,AFOST REALISTA BRAVO EI.

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free