Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian


diana si brandusa 22Brandusa s-a reintors in casa Nora pentru mama 4 cu forte noi. Aceasta a devenit sustinatoarea cuplului format din Cristina si Lucian, odata cu reintoarcerea in concurs.

Brandusa a facut mai multe insinuari la adresa Dianei si a acuzat-o la fel cum au facut si alti concurenti de falsitate.

Concurenta Brandusa considera ca inca de la inceput Diana a intrat cu un singur scop, acela de a iesi cu orice pret maritata din aceasta competitie.

Care credeti ca este strategia cu care Brandusa a decis sa reintre in competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

71 comentarii la “Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian”

Pages: « 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 70
    valy Says:

    cristyna +lucian copii frum casa de piata mumta multa multaspor si ajutor din partea lui elena si marina din costisa neamt

  2. 69
    valy Says:

    alina +laur vot

  3. 68
    Scumpicaaaaa ca si Diana Says:

    Diana:x. Esti o scumpa….:) Si voi astia lasati falsitatea ca sunteti voi poate mai falsi ca altii:-j….Daca Diana l-a ales pe Vali care va este voua problema?Pastrati-va pareriile pentru voi,Diana si Vali nu cred ca au nevoie de ele,adica ei se iubesc indiferent de pareriile voastre cum ar fi: “Nu credem in relatia dintre ea si ….” sau “Diana e o falsa”…Fiti seriosi;)…Diana!!! Vali!!!! fiti tari pana la final:) Iubiti-va mult:x

  4. 67
    ramona Says:

    ba chiar diana este o fata extraordinara
    merita voturile telesperctatorilor si cristina e draguta dar tin un pik mai mult cu diana !!:))

  5. 66
    Dana Says:

    Deja ati inceput KanalD sa faci porcarii.Pe un alt site,am votatde 2 ori pentru toate intrebarile,iar cand am ajuns la intrbarea CE FATA SALVAZI?imi respinge,spunandu-mi ca AM MAI VOPTAT ODATA.Dar pentru celelalte intrebari n-am mai votat?Vreti cu orice pret sa fie nora saptamanii nerusinata de Cristina.Sa va fie rusine.Daca asa se intampla,degeaba Gabriela incearca sa ne imbrobodeasca cu teoriile ei,cas inselati,si va pierdeti f.multi din privitori.
    SUCCES DIANA.

  6. 65
    andrei Says:

    mi seipiaciuto tantissimo ascolta tua madre e tini cinto di Cristina

    tanti auguri lucian

  7. 64
    andrei Says:

    mi seipiaciuto tantissimo ascolta tua madre e tini cinto di Cristina

    tanti auguri

  8. 63
    dr*cu!! Says:

    dc dispar comentariile in care este criticata Diana? pt k va e greu sa acceptati realitatea, aceea fiind ca Diana e o falsa…

  9. 62
    ramona Says:

    Cristina, ejti cea mai tare!! Meriti toate voturile! Cine nu te voteaza insemna ca nu sunt capabili sa-si dea seama ce fel de oameni sunt cei din jur! Diana, te urasc, ejti cea mai falsa persoana pe care am cunoscuto, te potrivesti cu mortu` ala de langa tine, doi prosti si cu Valeria trei!

  10. 61
    nyko Says:

    Diana este o prefacuta! Este o mincinoasa! Ea incearca sa o provoace pe Cristina, aduce ironii la adresa ei, pentru ca acesta sa izbucneasca si sa se creada ca ea e dornica de cearta continua…cred ca toata lumea a observat ca Diana e cea mai falsa, numai un chior nu ar observa!! Huu Diana!! HAI CRISTINA, ESTI CEA MAI TARE!! CRISTINA SI LUCIAN, VA IUBESC PE AMANDOI!!

Pages: « 8 [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free