Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian


diana si brandusa 22Brandusa s-a reintors in casa Nora pentru mama 4 cu forte noi. Aceasta a devenit sustinatoarea cuplului format din Cristina si Lucian, odata cu reintoarcerea in concurs.

Brandusa a facut mai multe insinuari la adresa Dianei si a acuzat-o la fel cum au facut si alti concurenti de falsitate.

Concurenta Brandusa considera ca inca de la inceput Diana a intrat cu un singur scop, acela de a iesi cu orice pret maritata din aceasta competitie.

Care credeti ca este strategia cu care Brandusa a decis sa reintre in competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

71 comentarii la “Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian”

Pages: « 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    mihaaela Says:

    Emilia, inteleg, am vazut ce spui tu ca se spune despre moldovence, iar tu fii mindra ca nu faci parte dintre ele. Cu toate astea, chiar daca nu esti nici c*rva, nici puturoasa si nici jegoasa esti cu siguranta agramata. Cind veii invata sa scrii corect romaneste voi crede si in opiniile tale. Pina atunci, ia o carte de limba romana de clasa a doua si studiaz-o; acolo ai ramas. Si cu limba romana si cu gindirea.

  2. 9
    roxana Says:

    Diana sa fii tare ca tu cu Vali o sa fitii castigatori. Si cristina este invidioasa ca nu castiga ea si da-ia te ataca sau rade de tine petru ca esti corecta si sincera, sa sti de la mine ca omul bun are intodeauna dusmani. Cristina, Brandusa si Alina mai sunt invdioase ca tu esti cea mai sexi dintre toate si pentru ca lumea te voteaza si te iubeste pentru ce esti. Si sa sti ca nu esti o persoana falsa cum cred cei din casa dar sa sti ca cine te acuza se scuza pe ei pentru falsitatea lor. Cristina este o prefacuta si o rautate greu de inmaginat asa ca nu ii lua in seama. Te pup Diana si fii tare si tu si Vali voi veti castiga.

  3. 8
    ELENA AGNITA Says:

    cristina nu te mai antrena in discutii,cu falsa de diana noroc cu taicasau paduraru ca mai intra din cind in cind cu un telefon care sa olinisteasca pe scufita rosie, care i/aU MURIT LAUDATORII EA NU VEDE CU OCHIUL LIBER CA JOACA TEATRU ,VA STA EA CASATORITA CU VALI ATUNCI CIND VOI FI EU PREOTEASA.DIANA TU NU VEZI CA ESTE MAI FRUMOS VASILE DECIT VALI, NU MAI UMBLA DUPA PREMIUL CEL MARE,DEGEABA TE VOTEAZA TAICATAU ,SI MATUSA TA MARE PACAT DACA DRAGOSTE NU E NIMIC NU ESTE,CRISTINA TU ESTI OFATA DESTEAPTA SI CU ADEVARAT SE VEDE CIT DE MULT TE IUBESTI CU LUCIAN .TINEO TOT ASA CA MAI ESTE PUTIN, SI SE TERMINA CU BINE PT.TINE SI LUCIAN SA NU PLECI URECHEA LA TOATE INTRIGILE SI BIRFELE DIN CASA LASAI PE EI SA SE DESCURCE SINGURI,NU MAI INTRA IN POLEMICI PENTRU PRICINE TU AI GRIJE DE DOAMNA PAULA SI LUCIAN FI ATASATA DE SOACRA TA PENTRU CA PE MAI TIRZIU AI SA AI NEVOIE DE EA TE VOTEZ PE TINE SI CUPLU TAU IMPLICIT PE PAULA BAFTA VA IUBESC SI VA SUSTIN

  4. 7
    Oanaa Says:

    Nu stiu cu ce scop a mai intrat si fiinta asta insuportabila-Brandusa

  5. 6
    EMILIA Says:

    brandusa draga,sustineo pe cristina k sa te lingi cu lucian!!!! poate tio iei de la olteanca

  6. 5
    EMILIA Says:

    -eu stiu k se spune de moldovence de cind lumea k sunt puturoase, jegoase si c..e
    - brandusa draga nu mai sari de fund in sus k tu si cristina iati luat pe toti la rand in casa,v-ati lins cu toti baieti
    -alina draga,nu o lua pe urma lor cu laur k tie tie inima si gandu tot la vlad
    - fetelor dragi lasatio in pace pe diana,ea are bun simt si educatie,cumva brandusa tie ciuda k nu ai fost tu in baie cu vali??
    -cristina esti prea obraznica cu d-nele,stai in banca ta

  7. 4
    nutyka Says:

    VAI ,BRANDUSA BINE CA TE-AU BAGAT PE TINE IN CONCURS SA NE LUMINEZI SI PE NOI MURITORII CINE SUNT FINALISTII ….DESIGUR ,DUPA OPINIA TA ,SUNT CEI CARE ITI VOR DA IN NUMELE PRIETENIEI ,UN OSCIOR PE CARE SA-L ROZI CU LUCIAN PE SUB MASA….IN SEARA NUNTII ,DACA NU CINE CTIE CE VEI ROADE……………

  8. 3
    rux Says:

    asa este!!! este terfelita fata aia de niste oameni fara capatai

  9. 2
    Luminita Rus Says:

    Diana draga esti preferata mea cu toata ca nu suntem cunostinte asa cum tot intreaba Cristina. Te inteleg perfect cum esti , ma mir ca mai supoti s stai aclo. In tre Vlad si maicasa si Cristina si asa zis iubitul ei. Sa tii ca daca te prefaci asa cum zic cei din casa foarte bine. Felicitarile mele ca te descurci la teatru. Eu cred ca nu e asa cum zic ei. Diana si Vali lasati-o pe Cristina sa zica de rau de tine, acest lucru iti aduce dublu vot pentru tine. Si cu Vlad nu mai discuta si nu te mai necajii el este EXACT cum i-a zis doamna Valeria. Vlad este o LELITA. LELITA = o femeie care este barfitoare si care nu stie sa tina un secret si se baga in seama cu toata lumea si se pricepe in toate asa crede ea. ( aceast cuvant LELITA in Ardeal este luat in considerare in acest sens) Diana si Vali multa GAFTA si SUCCES. pooop

  10. 1
    Sorin Says:

    Daca Diana a intrat cu scopul sa se marite, aceasta filozoafa fara carte cu ce scop a intrat si reintrat? Nu pentru asta este concursul?
    Sa faca zile amare la altii ? Tine cu pampalaul si vulgarica pentru ca se gindeste ca daca ia marele premiu cei doi ii vor da bani. Prea este bagata in seama si nici nu stie sa vorbeasca. Isi da ochii pe cap, face pe interesanta si atita tot! Pacat de fata aia din Ardeal ca este terfelita de toate mahalagioaicele.

Pages: « 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free