Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian


diana si brandusa 22Brandusa s-a reintors in casa Nora pentru mama 4 cu forte noi. Aceasta a devenit sustinatoarea cuplului format din Cristina si Lucian, odata cu reintoarcerea in concurs.

Brandusa a facut mai multe insinuari la adresa Dianei si a acuzat-o la fel cum au facut si alti concurenti de falsitate.

Concurenta Brandusa considera ca inca de la inceput Diana a intrat cu un singur scop, acela de a iesi cu orice pret maritata din aceasta competitie.

Care credeti ca este strategia cu care Brandusa a decis sa reintre in competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

71 comentarii la “Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian”

Pages: « 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    adelina Says:

    ce urat branduso

  2. 29
    NyKoLLeTha Says:

    Dianaaa :| :|:| mi-e mila de tine…:))
    Cristina …de ce faci copilul lu` ne-a Vasile sa planga :) ) ti-e nu ti-e mila de ea ?ca mie imi e :) ) …daca as vedea-o i-as zice…” bah tu esti fana mea,ca se vede dupa fata:)) ” ca si asa le are ea cu cuvantul” fani”:))
    bafta Lucian si Cristian ;)

  3. 28
    elenida Says:

    Este un joc. Oare guvernantii nu s-au gandit sa-l impoziteze?!…..castigul celor din casa va fi trecator…peste cateva luni vor reintra in anonimat. Daca se casatoresc fara sa se iubeasca, vor plati suficient..asa ca lasati-i si nu va mai certati pt ei. Oricum cred ca Diana si Vali sunt mai aproape ( spun aproape) de o relatie . Restul sunt copii neexperimentati dar tupeisti, cum spuneam si ieri.

  4. 27
    Lore Says:

    lady …. dak u ii faci pe toti prosti u ce esty? Cristina si Lucian
    ii sustin castigatori

  5. 26
    dina Says:

    Brenda, ,,toarna petrol pe foc si fuge,, asta o caracterizeaza, porneste discutii care nu le explica, apoi spune nu comentez sau nu spune nimic, nu o duce mintea sau are un caracter care nu-l poate nici ea explica.

  6. 25
    sorin Says:

    Brindusa se si vede nora saptamanii . Se pare ca o place mult moderatoarea, si ne intrebam cam de ce… Du-te fata la munjca, ori ti-ai pierdut postul ca nu ai ce imparti cu aia doi

  7. 24
    mary Says:

    diana e o prefacuta.makr cristina e sincera

  8. 23
    mary Says:

    alina se potriveste cu vlad.imi pare f rau k nu mai sint impreuna.dak ink mai au sentimente unul ptr celalalt sa isi arate sentimentele.laurentiu nu e ptr alina,ea merita ceva mai mult

  9. 22
    lady A Says:

    Si inculta aia de Brandusa, cu aerul ei superior sa se duca si sa se culce, ca e proasta de da in gropi!!!

  10. 21
    lady A Says:

    Diana si Vali sunt cei mai tari, ei merita sa castige! Nu mucosii aia doi, Cristina si mutul de Lucian!!!Cristina moare de invidie cand vede ca toata lumea o place pe Diana! :)

Pages: « 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free