Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian


diana si brandusa 22Brandusa s-a reintors in casa Nora pentru mama 4 cu forte noi. Aceasta a devenit sustinatoarea cuplului format din Cristina si Lucian, odata cu reintoarcerea in concurs.

Brandusa a facut mai multe insinuari la adresa Dianei si a acuzat-o la fel cum au facut si alti concurenti de falsitate.

Concurenta Brandusa considera ca inca de la inceput Diana a intrat cu un singur scop, acela de a iesi cu orice pret maritata din aceasta competitie.

Care credeti ca este strategia cu care Brandusa a decis sa reintre in competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

71 comentarii la “Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian”

Pages: « 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    sash Says:

    sa castige oricine , numai ciobenca NU! mai proasta si ipocrita ca ea n-am vazut in viatza mea!

  2. 39
    Monica ( Pitesti) Says:

    Din cite am vazut in seara aceasta Brandusa si-a schimbat optiunea. Daca pina acum sustinea cuplul Cristina – Lucian, asta seara ( 24.o6) declara ca ar alege pe Diana dintre cele doua. Un joc de prost gust si zapacirea telespectatorilor fie prin articolele la care puneti asemenea intrebari, fie prin prefacatoriile afisate ( azi cu tine, miine cu altul si iar ma intorc de unde am plecat).
    M-a obosit aceasta emisiune, doresc sa se termine si promit ca in viata mea nu ma mai uit la asemenea emisiuni.

  3. 38
    andu Says:

    sincer sa fiu eu nu am nici o preferata…totusi diana da dovada de o educatie aleasa deoarece nu raspunde cu jigniri atunci cand e jignita, nu ironizeaza si asta nu pt k nu ar putea dar isi da seama ca aceste lucruri sunt rusinoase! Cristina este f enervanta, e vizibila frustrarea ea…dak as fi in locul Dianei cred ca i-as da si una peste bot…nu pare genul care sa inteleaga de bunavoie ce este acela respect si buna-crestere!!!!

  4. 37
    Raluca Says:

    Brandusa este o prefacuta. Dati`o afara din casa. Diana fii tare. Ardealul e cu tine. Jos moldovenii

  5. 36
    ADY Says:

    Brandusa a intrat in casa pentru a o sustine pe Vaca de cristina!!!!!!toata lumea o critica pe DIANA ca e taranca dar ea va demonstrat ca va da CLASA la toate orasencele!!!!!!DIANA SI VALI merita sa castige concursul nu mutul de Lucian si VACA ai de cristina care are o fata de spate!!!!!BRANDUSA ESTI O MARE PROASTA!!!!

  6. 35
    Loly Says:

    a venit si Brandusa asta cu fata aia a ei “DE SPERIAT CIORILE” sa se faca de rasul lumii la nora pt mama ,sa o vada o lume intreaga cat e de penibila…nici sa se exprime ca lumea nu stie …

  7. 34
    MARIA Says:

    Eu cred ca Brandusa ar trebui sa taca pentru ca este de o rautate rara si sa nu tot sara la gatul Dianei ca nu are decat de pierdut, eu cred ca ar trebui sa se poarte mai frumos uni cu alti.

  8. 33
    melisa Says:

    auzi draga ladyA dak esti chiar asa de”lady”eu nu cred k ai face niste persoane”mucosi”….asa k ar treb mai intai sa te uiti la tn si apoi sa jignesti unele pers care u probalil le cunosti asa de bine incat sti k sunt mucosi…eu cred k i-ai sters u de muci cu limba de esti asa de informata nu???

  9. 32
    eu Says:

    pur shi simplu nu o suport pe Brandusha asta deci eaa ii barfeste pe ceilalti shi in + Diana e cea mai buna de acolo ….. brandusha ar fi bine daca ar pleca nici macar nu are cuplu …….

  10. 31
    alina86 Says:

    da.cristina moare ca mai e 1 sapt si vede ca tot diana iese nora saptamanii,a stat in umbra atat s-a dat bne pe langa toate fetele ca sa o sustina si sa fie impotriva dianei .dar telespectatorii o s o voteze in continuare pe diana si vor castiga ea si vali.bafta diana fii tare!!!

Pages: « 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free