Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian


diana si brandusa 22Brandusa s-a reintors in casa Nora pentru mama 4 cu forte noi. Aceasta a devenit sustinatoarea cuplului format din Cristina si Lucian, odata cu reintoarcerea in concurs.

Brandusa a facut mai multe insinuari la adresa Dianei si a acuzat-o la fel cum au facut si alti concurenti de falsitate.

Concurenta Brandusa considera ca inca de la inceput Diana a intrat cu un singur scop, acela de a iesi cu orice pret maritata din aceasta competitie.

Care credeti ca este strategia cu care Brandusa a decis sa reintre in competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

71 comentarii la “Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian”

Pages: « 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    andu Says:

    buah astia kre o jigniti pe Diana vedeti-va de fundul vostru , si dak tot criticati , javrelor , criticati si voi in mod placut nu sa raneask sentimentele oamenilor , vai de capul vostru , nu aveti delok cei 7 ani de acasa , nesimntiitilor, dak va jignesk si pe voi in halul asta , nu v-ar conveni ,VREI RESPECT CASTIGA-L , asa k lasa-ti ciocul ala mai incet si nu mai injuratii conc , mi-nchipui k sunteti mucosi de 15-19 ani , kre abia stiti sa miscati un ac , o sa vedeti voi pe parcursul vietii k nu e usor sa primiti jigniri , nesimntiitilor…

  2. 19
    melania Says:

    Nu stiu de ce a mai intrat Brandusa in casa dak avea pe cineva afara de ce a mai intrat,eu cred ca minte oricum nu prea e nimic de capul ei si cat despre Diana nu o simpatizez prea mult dar imi doresc sa castige nu Cristina care nu are minte deloc vrea sa se marite nu zicea ea ca este prea tanara oricum afara nu rezista decat 6 luni maxim

  3. 18
    giani Says:

    Cristina este o ipocrita, egoista, invidioasa si nu-l merita pe Lucian. ea se foloseste de el. Ma bucur ca nu a iesit niciodata nora saptamanii, nici n-ar fi meritat. o invidiaza enorm pe distinsa Diana.

  4. 17
    giani Says:

    Diana este o fata foarte fina, stilata, desteapta si doar ea merita sa castige.

  5. 16
    tanya Says:

    parerea mea este k DIANA ESTE O FALSA…nu o sa stea ff mult timp ku vali pt k el e km bleg km prostut..ea kuta ceva mai bun pt ea..vrea sa catige si ea cativa banuti,k e criza si domnu vasile nu prea mai are vanzare cu branza de la oi..

  6. 15
    nicky Says:

    brindusa sa stea la locul ei efectiv a fc circ cu cristina si au incercat amindoua sa-si provoace iubitii, poate diana este asa cum zc ele dar eu agreez bunul simt si vb dulce decit prostiile ce le scot pe gura aceste 2 fete fara educatie cristina si brindusa. sa nu uitam ca la editia npm 3 asa a fs si cu alina toata lumea o acuza pe alina de falsitate si a iesit invingatoare. bafta diana bafta

  7. 14
    VIORICA Says:

    Diana este ceea mai tare si merita sa castige cate zignirii iau fost aduse ca la usa cortului di partea lui Cristina si a lui Paula ore merita ca ia nu sa bagat niciodata sa faca povestii de altii Diana sia vazut numa de cuplu ei cristina este o falsa ia nu vrea numa premiu si dupa care castiga se despartye de Lucian .
    Chiar ia a zis catre Diana ca are o soituatie mai proasta acasa si ca parintii nu o sustin de aceea ii este forte chiuda ca pe Diana o sustin foarte mult parintii si nu o las la greu o sprijina in orice situatie
    CAPUL SUS DIANA SI FII TARE SPANIA E CU TINE
    TE IUBIM MULT SI PE TINE SI PE VALI SUCEES IN VIATA

  8. 13
    monica Says:

    Strategia cu care Brandusa a ales sa intre in competitie este din punctul meu de vedere urmatoarea: a stat in casa sa se faca cunoscuta, a iesit afara, a gasit vreunul care a intretinut-o pana acum si daca tot avea acel joker a zis, hai sa ma duc ca nu se stie, Isi va folosi talentul de femeie experimentata si va ajuta cuplul Lucian-Cristina sa ia marele premiu ( sper sa nu fie asa). Normal ca ajutandu-i acestia ii promit marea cu sarea. Ma intreb: ar imparte banii cu ea dar cu baiatul ala cum ramane? Insa, la ce caracter au deoparte si de alta , precis l-ar tine la mijloc, si-asa nu-l duce mintea departe.

  9. 12
    ady Says:

    cristina cu luci sunt cei mai tari si merita sa castige

  10. 11
    monica (pitesti Says:

    Foarte multe persoane o acuza pe Diana de falsitate. Citesc aci un comentariu postat Elena din Agnita. Ea asa stie sa-si sustina favoritii, parerea ei, atribuindu-i Dianei o trasatura de caracter negativa, pe care, si-a insusit-o tot auzind pe unul si altul. Ma rog, ar fi mult de discutat dar am atins acest subiect si in alte comentarii si pot face duplicat.
    Subscriu la parerea lui Sorin.

Pages: « 8 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free