Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian


diana si brandusa 22Brandusa s-a reintors in casa Nora pentru mama 4 cu forte noi. Aceasta a devenit sustinatoarea cuplului format din Cristina si Lucian, odata cu reintoarcerea in concurs.

Brandusa a facut mai multe insinuari la adresa Dianei si a acuzat-o la fel cum au facut si alti concurenti de falsitate.

Concurenta Brandusa considera ca inca de la inceput Diana a intrat cu un singur scop, acela de a iesi cu orice pret maritata din aceasta competitie.

Care credeti ca este strategia cu care Brandusa a decis sa reintre in competitia Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

71 comentarii la “Brandusa sustine cuplul Cristina-Lucian”

Pages: « 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    lepadatu daniela Says:

    CRISTINA si LUCIAN:O pereche foarte reusita,in comparatie cu multi dintre concurentii care stau pentru bani.CRISTINA este o fata cu clasa si vede problemele din alt unghi si le rezolva pe cale pasnica,iar lucian o va sustine mereu
    Abia astept sa vad finala si sunt convinsa ca veti castiga.IUBITI-VA MULT CA SI PANA ACUM

  2. 59
    anita Says:

    brenda cind ai de gind sa te hotarasti cine i mai aproape de tine de caracterul tau ai ales dupa cum esti si tu crezi sau nu in cuplul c&l sau ii sustii pe d&v

  3. 58
    Lore Says:

    cristinutza si lucian va sustinnnn!!

  4. 57
    valentina001 Says:

    Cristina mi se pare k are un limbaj de mahala si este f f rea.in principiu nu cred k ar fi corect k ea sa castige comp ci Diana care este o tipa jos palaria si are mai multa cultura decat cristina.
    Vam pupat pe restu din casa!!!

  5. 56
    luminita Says:

    Brandusa nu-si mai are locul in casa,nu stiu ce mai cauta in casa,se da mare dar vai de capul ei,afara este o nimeni oricum;Despre Cristina nici nu mai am cuvinte,o fata rea care trece peste cadavre sa-si atinga scopurile.Sincer imi pare rau ptr.parintii ei pe care i-a facut de ras si la finala saptamanii de vineri.Oricum sta cu Lucian doar ptr.marele premiu,este foarte clar ca nu-l iubeste………..Prefacut-o……………….si vulgar-o……….

  6. 55
    skarlett Says:

    BRANDUSA NU AI COLOANA VERTEBRALA ESTI MAI MULT DECAT POT SCRIE ANTR-O MIE DE CUVINTE

  7. 54
    anca Says:

    Brandusa poate a dat impresia ca o sustine pe obraznica de Cristina , dar din ceea ce a afirmat ca firmiturile lasate de ea Cristina le-a lins a spus f. mult!

  8. 53
    nicoleta Says:

    cristina cea mai prost crescuta fata din casa.chiar mama ei era suparata pe ea.intr-un material ii zicea lui vlad sa-i manance dintre picioare la o cearta.paula si lucian daca o so supere vor avea parte de aceeasi masa.o merita pentru ca o suporta pentru premiu.

  9. 52
    adriana Says:

    brandusa nu stie sa lege o franza, de fapt e prea mult pt scoala ei

  10. 51
    viorica Says:

    PENTRU AI FI EI BN este in stare sa calce poe cadavre. a luat barbatul unei femei nu sa gandit la suferinta acelei femei a trait cu el cativa ani chiar daca era mai in varsta decat ea pentru simplul fapt ca o intretinea si ia oferit ce nu a avut la ea acasa.A INCERCAT SA se cupleze cu ionut si sa devina nora doamnei mihaela cre nu a putut accepta sa aiba o nora depravata(RUSINE!!!)

Pages: « 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free