Laurentiu-Alina: “amicul ideal, amica ideala”


alina si laurentiu 22Desi in ultima perioada au fost foarte apropiati si multe persoane asteptau ca acestia sa anunte ca formeaza un cuplu, Laurentiu si Alina se declara “amicul ideal, amica ideala”.

Dupa spusele Alinei, relatia dintre ea si Laurentiu este in prezent in stadiul de socializare, deoarece spune ea ” sa nu fortam lucrurile”.

Dupa imaginile “incendiare” care au fost difuzata cu ei la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010, acestia au devenit mai retinuti in gesturi si exprimari, incercand sa nu lase loc de interpretari gresite.

Mai mult decat atat, Laurentiu considera ca ceea ce telespectatorii au vazut “nu sunt materiale hot si incendiare”.

De ce credeti ca relatia dintre Laurentiu si Alina s-a oprit la stadiul de socializare?

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Laurentiu-Alina: “amicul ideal, amica ideala””

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 20
    moty Says:

    felicitari alina dar sa sti ca esti o fata foarte frumoasa nici vlad nu te merita nici unul nu e cazul tau succes in viata si tot ce ti doresti

  2. 19
    valy Says:

    Toate voturile pentru alina si laur,mi-ar placea sa castigati voi doi.Alina esti o fata inteligenta stii ce vrei de la viata si tine fruntea sus si tot inainte.Vreau sa fii mireasa n seara asta si nu da curs barfelor.

  3. 18
    Bia Says:

    :X:X:X:X Laur este fff dragutz si Alina chiar este o urata si scarboasa!! oricum lui nu ii place de ea asta e clar k vrea banii si mie se pare si normal cum sa-ti placa de jalnica aia?Alina nu il meriti tu pe laurentiu !!!

  4. 17
    ella Says:

    am aceeasi parere,si parca se reia seria cu dragos si tatiana.diana nu are nimic pt vali

  5. 16
    RODICA M Says:

    ,,,,,,,,,,ALINA,TE ROG NU TE PRIPI CASATORIA E UN LUCRU MAJOR.,,,NU FA CEVA DIN RAZBUNARE CACI VEI REGRETA AS.CE TE-AU SFATUIT PARINTII SI MATUSA TA -RODICA O EMEIE FFFF CALCULATA A PUS PUNCTUL PE I ….TU INCA IL MAI IUBESTI PE VLAD SI DEASEMENI EL PE TINE….FI INTELEAPTA SI NU TE LASA INFLUIENTATA DE NIMENI NU RIVNI LA BANI ,,,SI DE DRAGUL LOR SA REGRETI AMARNIC ,,,,,,,,,DECLARA DARAGOSTEA CA NU E O RUSINE TREBUIA CIND AI FOST INTREBATA DACA-L MAI IUBESTI PE VLA SA FI RECUNOSCUT CA NU E UN PACAT ,,NU TE MINTI SINGURA ,,LAURENTIU E F,,F,VULGAR SI RAU ..SE VEDE DUPA FELUL CUM SE COPORTA SI CU MAMA LUI…..NU E DE TINE ,,,,TU MERITI ALTCEVA.TE PUP SPER SA TE GINDESTI BINE. SI SA NU FACI PASUL ,

  6. 15
    ale Says:

    Alina asculta draga mea ca eu cred k imputita de Diana are ea cewa ascuns si nu vr sa arate cred ca a dat taicasu niste oii pe acoco sau un tap mil cewa si normal ca ce dra”k se vede ma din fata tv ca ca astia st niste sc nu ati vazut ma totiii ca dm vali a vr sa o dea pe crisss afara sa castige fiuso ala chelios nu ati observat ma oamenii buni doamne acuma se razbuna pe cris matie ca o pisika acoolo ce drak”’ ca sa se planga sa o bage si pe ea cn in seama nu? ii asa cum zic eu ma sa o voteze lumea ce am vazut in seara asta de ci nu o cerdeam in halul asta pe dm VALI e o NESIMTITA MA SE RAZBUNA PE CRISSS ASA NU SE POATE ASA STIU K MAITITA SI CU CHELIOSUL CATIGA CA BAGA ASTIA CEWA VOTURI PE LA KANAL D NU>?IA DAT OAIA NU BERBEACU CEWA SI IN ANTALIA CE A FACUT MATIAITA PE DIANA IN BAIE CU CHELIOSU DE VALI ACUMA NU MAIE ASA NU? HMMMMMMMMMMMMMMM RAU MA CA NU RECUNOASK NU ?LASA CRIS CA NU TRB SA CASTIGATI MARELE PREMIU LASA SA IA LASI SATIA NU PFFFFFFFFF CA SI ASA VOI 2 CATIGATI PT VOI NU VAM PWPPWPPWPWPWPWPWPWP SA CATIGATIGATIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  7. 14
    lary Says:

    Alina are o fata de bidon turtit/nati vazut ce batuta in bot eee

  8. 13
    lary Says:

    Alina sta cu papitoiu de laurentiu pentru banii/daia sau combinat

  9. 12
    anonim Says:

    alina, fereste-te de laurentiu, sa nu te casatoresti cu el. In primul rand ca e foarte prost crescut, are o fata de retardat, mai ales felul in care se poarta cu mama lui. De exemplu cand ii interzice mamei lui sa vorbeasca. ‘1 tiam dat eu voie sa vorbesti?’ ‘2 sa vb cand iti zic eu’ ‘3 ti-am zis sa iti vezi de treaba ta’ si multe altele. Sa te uiti la casete sa vezi ce animal era laurentiu. Gabriela a avut parte de cea mai urata serie npm4 moral, nu fizic.

  10. 11
    Lorena Says:

    Alina degeaba iti faci iluzii desarte ca n-ai cum s-o iei inaintea Dianei . Zarurile au fost aruncate deja . Diana ajutata de parinti si favorizata de kanalisti va lua marele premiu .

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free