Temerile Alinei


alina 25De ceva timp, Alina a inceput sa analizeze mai mult posibilitatea de a avea o relatie cu Laurentiu, ceea ce a facut-o sa fie mai retinuta si sa aiba anumite temeri.

In urma tuturor celor auzite despre Laurentiu si poate de teama reactiei pe care parintii ei ar putea s-o aiba, Alina a vrut sa amane cel putin pentru moment decizia de a se “avanta” intr-o relatie cu Laurentiu.

Desi nu neaga faptul ca ii place Laurentiu, Alina recunoaste ca intre ei nu poate fi vorba de sentimente de iubire, dar in acelasi timp nu exclude nici posibilitatea ca ea sa accepte sa se casatoreasca cu Laurentiu la sfarsitul concursului Nora pentru mama 4.

Brandusa a sfatuit-o pe Alina sa stea departe de Laurentiu… oare acesta sa fie motivul pentru care Alina a preferat sa se distanteze de Laurentiu?

Credeti ca Alina este o persoana influentabila?

Cum comentati faptul ca Alina nu a exclus posibilitatea de a se casatori cu Laurentiu la finalul competitiei, in conditiile in care a recunoscut ca intre ei nu este vorba de iubire?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Temerile Alinei”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    Bia Says:

    maaarsh ma penibilooo te dai la laur acuma pe ultima suta de metriii SCARBO!

  2. 13
    simona.sighisoara Says:

    alina…atat de mult imi place de tine ..esti o fata foarte frumoasa si desteapta.te-am admirat tot concursul.sincer mi se pare ca seaman cu tine in toate privintele :) ..te potriveai atat de bine cu vlad,sincer imi pare rau ca s-a terminat asa rel voastra eu speram sa castigati voi doi concursul…oricum stiu sigur ca mai sunt sentimente intre voi doi si sunt sigura ca afara o sa fiti impreuna.sper sa iei legatura cu mine si sa imi spui daca o sa te impaci cu vlad….cu laurentiu nu te potrivesti deloc….asa ca lasa-l.amic si atata tot.te pip si sper sa vb.

  3. 12
    maria Says:

    daca va pretindeti seriosi,dece nu dati comentariile cu pareri sincere,care nu jignesc pe nimeni? de ce invitati sa se scrie orce parere daca postati doar ce va convine?va place sa va mintiti,sau nu sinteti capabili sa accetati si pareri pertinente de bun-simt?

  4. 11
    Lorena Says:

    Brandusa a contribuit si ea cu ceva la esecul relatiei : ” Alina-Vlad” , iar acum revine in forta si tese alte intrigi …Cred ca si Brendei i-a fost drag Don-Juanul de Vlad.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free