Alina si Brandusa nu cred in relatia Cristinei cu Lucian


brandusa si alina 23Prietenia dintre Brandusa, Cristina si Alina este in declin, dupa ce concurentele au avut un schimb de replici nu tocmai “friendly”.

Intre Brandusa si Cristina au aparut vechile discutii despre intamplarile de la munte, dorintele de razbunare si multe altele,  care le-au facut pe cele doua concurente sa nu mai aiba incredere una in alta si astfel relatia lor de prietenie sa dispara.

Brandusa a sfatuit-o pe Cristina la un moment dat sa nu aiba prea mare incredere in Lucian, lucru care Cristinei nu i-a picat prea bine. Mai mult decat atat, Cristina a declarat ca are foarte mare incredere in Lucian si este sigura pe relatia care exista intre ei.

Brandusa si Alina au declarat la un moment dat ca ele nu cred in relatia Cristinei cu Lucian.

Desi pronosticul Brandusei in ceea ce priveste Marea Finala Nora pentru mama 4, respectiv castigatorii concursului,  s-a indreptat catre cuplul Cristina – Lucian, Brandusa este de parere ca Diana si Valentin formeaza un cuplu mai credibil si daca ar fi sa aleaga intre Cristina si Diana, ar alege-o pe Diana.

Cum comentati brusca schimbare de atitudine a Brandusei in ceea ce o priveste pe Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Alina si Brandusa nu cred in relatia Cristinei cu Lucian”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    Scumpicaaaaa ca si Diana Says:

    Mai ziceati de Diana:)))) dapoi voi:-j.

  2. 39
    Scumpicaaaaa ca si Diana Says:

    Mai fetelor:)) imi vine sa rad…dar stiti cum e?cine rade la urma rade mai bine…
    Dragile mele Brandusa si Alina;;) odata credeti in dragostea dintre Cristina si Lucian odata nu:)))…Azi 02.07.2010 iimai si sustineti.
    Mai fetelor da chiar asa ati ajuns?:))=)))

  3. 38
    anita Says:

    brindusa si alina de ce v a trbuit atita timp pentru a va da seama ce poate cristina pe voi va vedeam mai simtite si mai cultebine macar ca in al 12 ceas recunoasteti desi poate ati vazut de la inceput va pup

  4. 37
    miry Says:

    Imi sunteti dragi amandoua :* si chiar m bucur k v dati seama incet-incet ce fel de persoana este Cristina.Fetitza aia chiar nu are respect pt nimeni nici pt dna Paula care o sai fie soacra dak o sai fie . . . iar comportamentul lui Lucian lasa de dorit poate k nu sar comporta asa dak nu ar fi atat d naiv si nu ar mai crede atat d mult in vorbele Cristinei.

  5. 36
    JIMBOREAN ANA Says:

    IMI SUNTETI DRAGI AMINDOUA SI EU CRED LA FEL O CERTAREATA SI O MAHALAGIOAICA DACA SI PE D NA PAULA O PUNE LA RESPECT DE PE ACUMA PACAT DE D NA PAULA DAR SI LUCIAN LASA DE DORIT CU COMPORTAMENTUL LUI

  6. 35
    monica (pitesti) Says:

    Dupa cite se vede, pe aceasta pagina. sunt comentarii care incita la bataie ( spart dinti, smuls par – Elena Agnita). Pentru ce atita ura oameni buni, in fond nimeni nu cunoaste pe nimeni si niciun concurent nu citeste ceea ce scriem noi dupa cum niciunul nu-si va imparti banii, cadourile si ma rog tot ce a cistigat cu cei de pe acest site.
    Liniste, calm, sustineti-va favoritii altfel.

  7. 34
    Lorena Says:

    Relatia “Cristina-Lucian” e bussines si punct . Poate Lucian are sentimente pt. Cristina , dar invers nu . Sa nu uitam cand Cristina de mana cu Lucian ii trimitea bezele lui Laurentiu prin ecran , dupa prima iesire din casa NPM4 . Si sa nu dam la o parte distractia ei cu Vlad in Antalya , cand pe Lucian il tinea la distanta si statea cuminte la masa , ca un catelus . Soacra-sa dupa esecul celuilalt baiat in dragoste nu mai are incredere in ea si de aceea nu o agreaza , numai asa de dragul concursului .

  8. 33
    ELENA AGNITA Says:

    vipera de brinduse a intrat in casa cu scopul de al cucerii pe lucian dar a luat plasa pt.ca lucian este barbat ii cade palaria o scutura si pleaca mai departe ea ce credea ca lucian se uita la ea ,pacat de ea nu se uita in oglinda sa vada ce fata are cum arata la virsta ei ,s/a aliat cu alina,alina sa se gindeasca foarte bine in ce hal a ajusns daca a ajuns sa fie manipulata de ultimul ao cum este brindusa o ticaloasa,cind a intrat in casa a spus ca are incredere si sustine cuplu cristina cu lucian cind a vazut ca lucian nu/i mai atrage atentie a schimbat a spus ca sustine cuplu diana s/a aschimbat nu are decit cind iese diana din casa o ia brindusa ,i pe alina si le pune la muls de oi felicitari cascat/o ai sa regreti mai tirziu iti vor plati si tie altii polita se vor razbuna pt ca meriti rusine ,vezi ce familie in afara mai desparti poate te trezesti cu peruca ,si placa in gura

  9. 32
    miha Says:

    LOL :) ) Sorin a zis-o bine :) )))))))))) pana la urma si Cristina o sa ajunga sa ii mulga oile Dianei ca oricum nu o sa castige banii la care atat de tare viseaza si cand o sa iasa din casa o sa trebuiasca sa lucreze undeva …. la ferma dlui Vasile :) )))))))))) Fata de dos plina de fond de ten si cosuri o vor ajuta din plin in acest job :) ))

  10. 31
    irinuca Says:

    Deea daca nu o mai suporti pe Diana ca ti s-ar pare falsa (?!!), atunci ce naiba sustii, bagatul degetului in curs !!!

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free