Alina si Brandusa nu cred in relatia Cristinei cu Lucian


brandusa si alina 23Prietenia dintre Brandusa, Cristina si Alina este in declin, dupa ce concurentele au avut un schimb de replici nu tocmai “friendly”.

Intre Brandusa si Cristina au aparut vechile discutii despre intamplarile de la munte, dorintele de razbunare si multe altele,  care le-au facut pe cele doua concurente sa nu mai aiba incredere una in alta si astfel relatia lor de prietenie sa dispara.

Brandusa a sfatuit-o pe Cristina la un moment dat sa nu aiba prea mare incredere in Lucian, lucru care Cristinei nu i-a picat prea bine. Mai mult decat atat, Cristina a declarat ca are foarte mare incredere in Lucian si este sigura pe relatia care exista intre ei.

Brandusa si Alina au declarat la un moment dat ca ele nu cred in relatia Cristinei cu Lucian.

Desi pronosticul Brandusei in ceea ce priveste Marea Finala Nora pentru mama 4, respectiv castigatorii concursului,  s-a indreptat catre cuplul Cristina – Lucian, Brandusa este de parere ca Diana si Valentin formeaza un cuplu mai credibil si daca ar fi sa aleaga intre Cristina si Diana, ar alege-o pe Diana.

Cum comentati brusca schimbare de atitudine a Brandusei in ceea ce o priveste pe Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Alina si Brandusa nu cred in relatia Cristinei cu Lucian”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    clau Says:

    tatalui dianei nu ii place vali deloc dar foamea de bani e mare
    in seara asta a spus clar ca divortul ii la moda deciiiiiiiiiiiiiiiiiiii asteapta sa iia bni si apoi ii da papuciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sper sa il lasati cu degetul in gura merita asta

  2. 19
    ana Says:

    roxy…se vede ca nu ai multe clase nu se intelege nimic din comentariul tau doar jignirile care le faci la adresa Cristinei.

  3. 18
    glica Says:

    ce e ai sunt dezamagit

  4. 17
    anonim Says:

    Sper ca Cristina si Lucian sa castige pentru a porni cu ceva la drum. Diana are bani, are 1000 de oi

  5. 16
    roxy Says:

    mie mi se pare cristina o tampita si jumatate..api de lucian sa nu mai vb:-jba se vede clar k au ciuda pe diana si vali..ei chiar merita sa castige concursul asta:Dsi dupa finala de azi m am convins si mai tare..zice k nu la injurat pe taicaso lu diana da exact lucru ala l a facut..c*cat de om..chiar dak are oi nu este o rusine sa ai oi sau sa fii cioban si maturar pe strada ii o munca..ar trebuii sa se uite la el mai intai si dupa aceea sa vb de altii mai invarsta ca si el…si poate nu are asa studii k taicaso lui lucian trebuia sa taca din gura sa tina pt el..se vede k are cei 7 ani de aksa..si doamna paula sa nu mai vb..ea care zicea k ii o doamna..mai rau ca la usa cortului jur..si cnd ii zici adevaru in fata minte cu nerusinare k nu asa s-a intamplat..sper ca diana si vali sa castige:Ximi place foarte mult de ei..succes in continuare..aaa si ink ceva:D..relatia dintre cristina si lucian doar o fatzada:)))jalnici..fie ca cei mai buni sa castige succes diana si vali:*:*:*

  6. 15
    andreea Says:

    Brandusa este cam ciudata…eu nu inteleg de ce a mai intrat in concurs? doar ca sa incerce sa se bage intre cristina si lucian sau intre alina si laurentiu? cuplu nu mai avea cu cine sa faca..asa ca mai bine statea afara si timp de o saptamana se distra sau isi cauta de munca…

  7. 14
    Mihaela Says:

    ca ei* stiu daca se iubesc sau nu..(scz m.am incurcat)

  8. 13
    Mihaela Says:

    Alina si Brandusa ar trebui sa.si vada de treaba lor si sa.i lase pe Cristina si Lucian sa.si vada de relatia lor ca eu stiu daca se iubesc sau nu…..Cristina nu le baga in seama ca nare nici un rost….u vezi.ti de relatia ta in continuare ca eu stiu ca chiar va iubiti se vede si de afara……sper sa va casatoriti si sa ramaneti si afara nedesparttiti..SUCCES!:*:)

  9. 12
    Monica ( Pitesti) Says:

    Nu cred in nicio schimbare de atitudine. Este efectiv o diversiune de dragul concursului si audientei. ce sa faca si aceasta Brindusa, oricum pampalaul nu-l mai poate lua, a ratat ocazia la munte, acum sare dintr-o barca in alta si produce confuzii sa sara admiratorii Dianei cu voturi la ea. Sper ca Diana e prea desteapta sa nu se lase pacalalita de aceasta schimbare de atitudine.
    Din pacate, la ora actuala nimeni nu are ce sa mai spuna in acest concurs si in afara de interminabilele certuri si birfe, nimic bun!
    Astept cu interes finalul acestui concurs, macar finalul sa nu ne dezamageasca pe cei, peste 60 % si poate si mai mult….

  10. 11
    hop_tzop Says:

    “la nunta mea…ce mireasa frumoasa o sa fiu..si vor fi toti fanii mei..fanii mei…” :) ))

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free