Alina si Brandusa nu cred in relatia Cristinei cu Lucian


brandusa si alina 23Prietenia dintre Brandusa, Cristina si Alina este in declin, dupa ce concurentele au avut un schimb de replici nu tocmai “friendly”.

Intre Brandusa si Cristina au aparut vechile discutii despre intamplarile de la munte, dorintele de razbunare si multe altele,  care le-au facut pe cele doua concurente sa nu mai aiba incredere una in alta si astfel relatia lor de prietenie sa dispara.

Brandusa a sfatuit-o pe Cristina la un moment dat sa nu aiba prea mare incredere in Lucian, lucru care Cristinei nu i-a picat prea bine. Mai mult decat atat, Cristina a declarat ca are foarte mare incredere in Lucian si este sigura pe relatia care exista intre ei.

Brandusa si Alina au declarat la un moment dat ca ele nu cred in relatia Cristinei cu Lucian.

Desi pronosticul Brandusei in ceea ce priveste Marea Finala Nora pentru mama 4, respectiv castigatorii concursului,  s-a indreptat catre cuplul Cristina – Lucian, Brandusa este de parere ca Diana si Valentin formeaza un cuplu mai credibil si daca ar fi sa aleaga intre Cristina si Diana, ar alege-o pe Diana.

Cum comentati brusca schimbare de atitudine a Brandusei in ceea ce o priveste pe Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

40 comentarii la “Alina si Brandusa nu cred in relatia Cristinei cu Lucian”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    deea Says:

    diana e o falsa nu o mai suport..sper sa nu castige marele premiu deoarece nul merita nu a facut nimik in concursul acesta decat sa planga si sa o faca pe victima tot timpul…adevaratii castigatori Cristina Si Lucean chiar ar merita marele premiu au trecut prin multe jigniri si au fost cu capul sus merita:x

  2. 29
    adriana Says:

    brandusa alta neghioaba.pei ce sa stie una ca ea sau mai ales sa faca un cuplu cand ea lucreaza la un cazinou<pei nu va dati seama, la felul cul vb,cum se comporta,violenta,mahalagioaica la fel k cristina nici o diferente daia nu a vn nimeni din fam ei ce sa sustina,o prefacuta<

  3. 28
    ALEGNA Says:

    DIANA SI VALI VOR CASTIGA ,ASTA AU VAZUT SI FETELE ADICA BRANDUSA SI ALINA ,SI ACESTA E MOTIVUL PENTRU CARE NU CRED IN DRAGOSTEA CRISTINEI SI A LUI LUCIAN DECI A INVINS CINSTEA SINCERITATEA ONESTITATEA ,BUNUL SIMT,CORECTITUDINEA,EDUCATIA PRIMITA DIN PARTEA PARINTILOR ,FRUMUSETEA SUFLETULUI SI ATRUPULUI SI NU IN ULTIMUL RAND CREDINTA IN D-ZEU SI CREDINTA IN VALORILE NOASTRE CULTURALE , MORALE SI CRESTINE ,BRAVO DIANA SI VALI ATI ARATAT CINE SUNT ARDELENII VA IUBESC SI VA DORESC SA AVETI O CASNICIE FERICITA REGRET CA NU SUNT MAI TANARA PT CA AS VENI SI EU LA NUNTA VOASTRA .

  4. 27
    ALEGNA Says:

    DIANA SI VALI VOR CASTIGA ,ASTA AU VAZUT SI FETELE ADICA BRANDUSA SI ALINA ,SI ACESTA E MOTIVUL PENTRU CARE NU CRED IN DRAGOSTEA CRISTINEI SI A LUI LUCIAN DECI A INVINS CINSTEA SINCERITATEA ONESTITATEA ,BUNUL SIMT,CORECTITUDINEA,EDUCATIA PRIMITA DIN PARTEA PARINTILOR ,FRUMUSETEA SUFLETULUI SI ATRUPULUI SI NU IN ULTIMUL RAND CREDINTA IN D-ZEU SI CREDINTA IN VALORILE NOASTRE CULTURALE , MORALE SI CRESTINE ,BRAVO DIANA SI VALI ATI ARATAT CINE SUNT ARDELENII VA IUBESC SI VA DORESC SA AVETI O CASNICIE FERICITA REGRET CA NU SUNT MAI TANARA PT CA ASVENI SI EU LA NUNTA VOASTRA .

  5. 26
    Sorin Says:

    Brindusa este diversionista, nici ea nu stie ce vrea, aseara voia sa plece dar nu a avut usa deschisa. Pai de nu-i iarta Cristinei pe care o facea jeg ca s-a lins cu toti ( este expresia Brindusei, poate nu au cazut de acord amindoua de aceiasi speta.
    Diana invita persoanele care o plac la nunta nu pentru ca ar fi vedeta ci din respect si este un gest super.
    Pentru cei care fac ardeleanca in fel si chip, aveti grija sa nu ajungeti in vremurile astea de criza sa-i mulgeti oile.

  6. 25
    Luciana Says:

    brandusa asta nu are ce cauta la npm
    e o falsa, o nesimtita!
    knd e intrebata ceva de dna gabriela..nu ca nu comentez..da` in casa stie numai sa arunce k afirmatii..ba ca lucian nu stiu ce..ba ca nu se iubeste cristina cu lucian.si tot asa
    ea ar fi bne sa-si vada de viata ei
    are si niste fitze..knd baga un zambet din ala de-a ei..alina nu merita o prietena ca ea!

  7. 24
    andra Says:

    diana sa-si vada d oile ei.i-a facut bine cristina si lucian knd s-au certat.ma rog sa castige cristine.s vede ca cei doi s iubesc.p cand diana e o falsa.pt bani face totul.

  8. 23
    euuuu Says:

    crysss si luci kata_ubilea_tha…..vb :X…ce diana vineri seara din 5 in 5 min plangea ma env …..plangea si ea sa arate bne pe ekran e o panarama ahh sa castige cryss si luci

  9. 22
    Monica ( Pitesti) Says:

    Pe acest site posteaza lume si lume… As ruga unul dintre comentatori, care este admiratorul cuplului Lucian-Cristina si care a vazut emisiunea de aseara, finala de saptamana, sa spuna ce parere au despre vio lenta verbal si nu numai a celor trei: fiu, potentiala nora ( care a mai avut soacre) si soacra ( care a mai avut nurori).
    Va rog, in termeni civilizati, ca nu suntem concurenti si indiferent cine cistiga banii nu ne da noua nimic. Multumesc!

  10. 21
    cos Says:

    diana se crede mare vedeta de invita fani la nunta ei,??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca dor ii nunta ei nu si a lui vali

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free