Temerile Alinei


alina 25De ceva timp, Alina a inceput sa analizeze mai mult posibilitatea de a avea o relatie cu Laurentiu, ceea ce a facut-o sa fie mai retinuta si sa aiba anumite temeri.

In urma tuturor celor auzite despre Laurentiu si poate de teama reactiei pe care parintii ei ar putea s-o aiba, Alina a vrut sa amane cel putin pentru moment decizia de a se “avanta” intr-o relatie cu Laurentiu.

Desi nu neaga faptul ca ii place Laurentiu, Alina recunoaste ca intre ei nu poate fi vorba de sentimente de iubire, dar in acelasi timp nu exclude nici posibilitatea ca ea sa accepte sa se casatoreasca cu Laurentiu la sfarsitul concursului Nora pentru mama 4.

Brandusa a sfatuit-o pe Alina sa stea departe de Laurentiu… oare acesta sa fie motivul pentru care Alina a preferat sa se distanteze de Laurentiu?

Credeti ca Alina este o persoana influentabila?

Cum comentati faptul ca Alina nu a exclus posibilitatea de a se casatori cu Laurentiu la finalul competitiei, in conditiile in care a recunoscut ca intre ei nu este vorba de iubire?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “Temerile Alinei”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    ALEGNA Says:

    ALINUTA IL PLACE PE LAUR CA ALTU NU MAI E IN CASA DA ASA CA SA NU FIE DATA AFARA SA FIE PE MARGINEA TABLOULUI FINAL ,NU V-ATI PRINS?II PLAC CAN CANURILE SI E MARE LUCRU CA A REZISTAT ATATA TIMP ,FARA S*X,ATI UITAT CE A SPUS CAND A INTRAT IN CASA S-A INTRECUT PE EA INSASI.

  2. 9
    Monica ( Pitesti) Says:

    Se vede ca matusa Alinei este o femeie deosebita. Vorbire coerenta si la obiect!
    Intr-adevar Alina a lasat sa se inteleaga ca mai are ceva pentru Vlas, desi aseara sustinea contrariul.
    Este posibil ca Laurentiu sa fie sincer, dupa cite am vazut din atitudinea lui, la finala.
    E posibil un cuplu pe ultimii zeci de metri si o nunta in casa, e posibila o impacare a Alinei cu Vlad avind in vedere mai multe ( pe de o parte concursul, pe de alta sentimentele), e posibil orice. Dincolo de toate, Alina este o fata deosebita!

  3. 8
    bianca andreea Says:

    alina te pup mia placut foarte mult de u asta pana te-ai certat cu cristina te aliasei cu brandusa ea nu e de teapa ta tu esti o fata cuminte la fel si cristina in fine ce as vrea sa iti spun ca mia placut cum a vb matusa ta exact ceea ce am vazut si noi din fata tv nu te pripii de dragul de a face nunta sti bine ca tu si vlad va iubiti bine ar fi ca sambata seara sa vina vlad si sa va casatoriti ceea ce faceti voi acum ca ai cuplu asta stie toata lumea ca e de complezenta ceea ce a zis si cand a intrat ca el vrea banii vb de baiatul adrianei .te pup si iti doresc in viata mult noroc si fericire

  4. 7
    anonim Says:

    alina vrea premiu. Cum acum pe ultima suta de m. nu exclude posibilitatea de a refuza o cerere in casatorie dinpartea lui laurentiu…macar nu recunoaste. E o PERVERSA

  5. 6
    andreea Says:

    Brandusa iar se da cu parerea…chiar daca alina si laurentiu se plac asta nu inseamna ca se vor casatori la sfarsitul competitie…este posibil ca relatia lor sa tina afara…ar putea exista si posibilitatea ca alina inca sa-l iubeasca pe vlad..si poate relatia lor o sa mearga afara daca ar incerca..

  6. 5
    Monica ( Pitesti) Says:

    Intotdeauna am afirmat ca Alina este o fata desteapta, de aici si temerile ei. Desigur, ar face un cuplu, nu este exclus in ultima zi a concursului in situatia ca ea ar iesi nora saptamanii si Adriana mama, sau nu asa este concursul?
    Cu alte cuvinte, cuplu de complezenta pentru ca .. banii aduc fericirea. Asa cum spunea si Lacramioara altadata, toate fetele astea venite in concurs au trecut si prin alte relatii, de unde o virgina la Nora pentru mama ? Prin urmare, banii se pot imparti si asa… Este o parere, sper ca cei doi concurenti nu vor proceda in asa fel..

  7. 4
    hop_tzop Says:

    cred k alina ink mai spera la vlad..dar cum acesta a iesit..cn a mai ramas?..pt bani, normal k ar face compromisuri ;)

  8. 3
    Lorena Says:

    MINCINOASA TU PLANGI DUPA VLAD.

  9. 2
    ELENA Says:

    ALINA ESTE INTRADEVAR FOARTE INFLUENTABILA DE CHIND A INTRAT BRENDA IN CASA SA SCHIMBAT MULT SI ASTA NU IN BINE .BRENDA A INCEPUT SO COMANDE SI EA JOACA ASA PRECUMIN CHINDA BRENDA… PACAT DE EA CA PARE A FI O FATA BUNA

  10. 1
    madalina Says:

    Alina nu il vrea pe Laurentiu deoarece il iubeste pe Vlad.Si el pe Alina.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free