Laurentiu-Alina: “amicul ideal, amica ideala”


alina si laurentiu 22Desi in ultima perioada au fost foarte apropiati si multe persoane asteptau ca acestia sa anunte ca formeaza un cuplu, Laurentiu si Alina se declara “amicul ideal, amica ideala”.

Dupa spusele Alinei, relatia dintre ea si Laurentiu este in prezent in stadiul de socializare, deoarece spune ea ” sa nu fortam lucrurile”.

Dupa imaginile “incendiare” care au fost difuzata cu ei la Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010, acestia au devenit mai retinuti in gesturi si exprimari, incercand sa nu lase loc de interpretari gresite.

Mai mult decat atat, Laurentiu considera ca ceea ce telespectatorii au vazut “nu sunt materiale hot si incendiare”.

De ce credeti ca relatia dintre Laurentiu si Alina s-a oprit la stadiul de socializare?

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Laurentiu-Alina: “amicul ideal, amica ideala””

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    kti Says:

    Alina nu e falsa,a recunoscut ca nu l iubeste pe laur.,doar ai place si se gandeste daca sa se casatoresca desii nu l iubeste,asa ca nu are cum sa fie falsa!!!!!!!!11

  2. 9
    alina86 Says:

    vineri la iesirea din casa a lui vlad s-a vazut foarte bne ca alina nu se astepta ca el s iese.inca mai tine la el ,sper s nu faca prostia s faca cuplu cu laur,nu se potrivesc deloc.cel mai bne ar fi s faca cuplu cu vlad afara .

  3. 8
    Lore Says:

    Alina esti o dulce vreau sa te intreb multe lukruri dar vreau mai bine sa-ti pun o intrebare?:Tu mai ai sentimente pt vlad?

  4. 7
    dora Says:

    Alina il iubeste pe Vlad , se vede clar ca sufera dupa iesirea lui din casa. Daca as fi in locul lui Vlad as face ceva s-o scot din aceasta situatie, pt Alina e f greu sa decida ce sa faca. A suferit f mult in acest concurs si merita poate mai mult decat ceilalti concurenti sa castige, din pacate nu are cu cine.

  5. 6
    mada Says:

    doamne !!!alina chiar se gandeste sa se casatoreasca cu laurentiu???sper sa nu faca asta…cred ca inca mai simte ceva pentru vlad…

  6. 5
    melania Says:

    Alina inca il iubeste pe Vlad si cred ca sa sarutat cu Laur ca sa il faca celos pe Vlad, de ce acum ca Vlad a iesit nu mai sunt atat de apropiati?Dar Laur a placuto si pe Diana la inceput si pe Alexandra, nu ia mers cu nici una si acum incearca cu Alina si ma tem ca pentru banii .Parerea mea.

  7. 4
    VIORICA Says:

    ALINA INCA IL IUBESTE PE VLAD DAR EL NU PENTRU CA O IUBESTE PE VERONICAIN PLUS VLAD SI LACRAMIOARA SUNT FORTE FORTE FORTE FALSIIIIIIII

  8. 3
    monica (pitesti Says:

    Foarte mare dreptate ai Emilia !

  9. 2
    EMILIA Says:

    vlad a placut-o de la inceput pe veronica
    alina inca il place pe vlad
    laur experimenteaza

  10. 1
    Sonia Says:

    Alina este o fata deosebita. Dupa atita suferinta ( cred ca mai are ceva pentru Vlad) probabil a simtit nevoia unei aproprieri. Nu o condamn. Succes Alina

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free