NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4


lucica npm3 11.03Desi nu mai este concurenta Nora pentru mama, doamna Lucica revine in atentia publicului cu noi dezvaluiri socante legate de concurentii Nora pentru mama 4.

Fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa le aduca la cunostinta noilor concurenti diverse amanunte picante din viata fiecaruia. Fondate sau nu, dezvaluirile doamnei Lucica ii au in prim plan pe Simona si pe Valentin.

Fosta concurenta a dezvaluit anumite amanunte picante din viata fiecaruia, amanunte despre care spune ca le-a aflat de pe forumul oficial Nora pentru mama, sau chiar din mesaje care i-au fost adresate personal.

Despre Simona s-a zvonit ca ar fi fost maritata cu fostul ei iubit, iar acesta era foarte violent, motiv pentru care s-au despartit dupa cativa ani de stat impreuna.

Despre Valentin, doamna Lucica a dezvaluit faptul ca acestuia ii plac femeile mai in varsta si sustine ca in dansul avut cu doamna Lacramioara  a fost foarte natural, iar despre partea cu bautura, s-a zvonit ca lui Valentin ii cam plac petrecerile, bautura si femeile, pe care le poate manipula.

Doamna Lucica, fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa o atentioneze pe Diana in ceea ce-l priveste pe Valentin si i-a comunicat faptul ca tatal ei este impotriva relatiei lor.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Lucica a dorit sa faca aceste dezvaluiri in ceea ce-i priveste pe concurentii NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4”

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    miki Says:

    lucefirica ducetiva la un control …nu te mai baga nimeni in seama si cauti tot timpu sa faci rau dute femeie si lasa lumea in pace….duteeeeeeeee

  2. 39
    anca Says:

    alceva nu aveti ce lucra decat sa va luati de tota lumea si apropo tintil pe baiatu dumneavoastra l asa burlac sateti doi nebuni

  3. 38
    cameluca Says:

    nu stiu de ce se tot baga in seama femeia asta si nu-si vede de treburile ei.face aceleasi lucruri pe care le facea si in casa se cearta cu toata lumea. cred ca ii place sa apara la televizor .

  4. 37
    alina Says:

    nu va dati seama ce penala poate fi femeia asta?nu are ce face acasa,sau ce mai cauta la emisiune????

  5. 36
    stefanutza Says:

    ducetiva la un control medical amanuntit

  6. 35
    simo Says:

    femeie nebuna care cred ca nare ce face si isi baga nasu peste tot era o femeie rea si la npm3 nu mia placut de ea dar a facut souu mai trebe si cate o nebuna dinasta sa aveti audientaa

  7. 34
    nutyka Says:

    D-NA LUCICA ATI CAM SARIT CALUL ..SI VA SPUNE CINEVA CARE VA IUBESTE….

  8. 33
    floriano75 Says:

    da chiar nu intelel interventia D-nei Lucica in aceasta emisiune ce ar avea de castigat facand aceste afirmatii ?urat din partea dumneei

  9. 32
    coso Says:

    femeie nu iti mai baga nasul unde nu iti fierbe oale,ar tr sa iti vezi de batranetea ta si de fiul tau.

  10. 31
    aly blonda Says:

    baba nebuna, nu ai altceva de facut acasa si altceva legat de viata ta decat sa te bagi in viata altora cu deasila ?veziti dr*cu de viata ta si lasa-i si pe altii sa isi faca viata asa cum vor.ce te intereseaza pe tine ce fac si cu cine isi fac viata altii si in special concurentii .veziti femeie de batranetile tale.

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free