NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4


lucica npm3 11.03Desi nu mai este concurenta Nora pentru mama, doamna Lucica revine in atentia publicului cu noi dezvaluiri socante legate de concurentii Nora pentru mama 4.

Fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa le aduca la cunostinta noilor concurenti diverse amanunte picante din viata fiecaruia. Fondate sau nu, dezvaluirile doamnei Lucica ii au in prim plan pe Simona si pe Valentin.

Fosta concurenta a dezvaluit anumite amanunte picante din viata fiecaruia, amanunte despre care spune ca le-a aflat de pe forumul oficial Nora pentru mama, sau chiar din mesaje care i-au fost adresate personal.

Despre Simona s-a zvonit ca ar fi fost maritata cu fostul ei iubit, iar acesta era foarte violent, motiv pentru care s-au despartit dupa cativa ani de stat impreuna.

Despre Valentin, doamna Lucica a dezvaluit faptul ca acestuia ii plac femeile mai in varsta si sustine ca in dansul avut cu doamna Lacramioara  a fost foarte natural, iar despre partea cu bautura, s-a zvonit ca lui Valentin ii cam plac petrecerile, bautura si femeile, pe care le poate manipula.

Doamna Lucica, fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa o atentioneze pe Diana in ceea ce-l priveste pe Valentin si i-a comunicat faptul ca tatal ei este impotriva relatiei lor.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Lucica a dorit sa faca aceste dezvaluiri in ceea ce-i priveste pe concurentii NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 47
    virginia din Galati Says:

    D-NA LUCICA ESTE BUNA DE PROFESOARA DE MAHALA.SA SE IA DE MINA CU DANIELA SI MARIA DE LA NPM4.TOATE TREI SUNT FACUTE DIN ACELASI ALUAT DIN FAINA DE CEA MAI PROASTA CALITATE.CINE O SUNA PE DUMNEAEI ?DE UNDE AU NUMARUL DE TELEFON?CEI CARE SPUNE DINSA CA O SUNA AR PUTEA SA SUNE DIRECT IN EMISIUNNE CA DOAR DINSA NU ESTE MESAGERUL EMISIUNII NPM4.SE BAGA IN SEAMA DAR LUMEA ESTE SATULA DE RAUTATILE EI SI VORBA LUMII:STAI SI-TI VEZI DE BATRINETELE TALE ,LASA CONCURENTII IN PACE IAR DACA NU AI CU CINE BIRFII ITILNESTE-TE CU MARIA,DANIELA,CA FACETI UN TRIO SANT.

  2. 46
    opetlili Says:

    daca tot vrea sa o auda lumea,mai bine organizeaza o’’serata”in aer liber,intrarea libera,si sa spuna tot ce-i vine la gurita.Oricum la tv. nu o asculta atata lume cat si-ar dori,eu cel putin schimb canalul.EI d-na,ce ziceti?Daca trebuie va si ajut!

  3. 45
    mirela Says:

    lucica este un pic cam fara obraz,k sa nu injur! ce naiba mai are ea treaba daca a plecat din concurs?! auzi,daca vrea,face dezvaluiri despre fiecare concurent! cine se crede?! mi se pare total lipsit de bun simt! Doamna Lucica, ar trebui sa fiti mai inteleapta pentru varsta dumneavoastra! shi de unde pana unde are ea u telefon unde vb cu cei kre nu intra in direct? ma rog,ma abtin…prosti au fost si o sa fie in lumea asta mereu,n-ai de ce sa te mai agiti degeaba…. oricum vorba lui miki:lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,lasa-neeeeeeeeeeee!

  4. 44
    Elena L Says:

    as vrea sa mentionez ca si in viata de zi cu zi ne inconjoara astfel de oameni “foarte rai” pe care ii intereseaza mai mult de altii nu de viata lor si face rau poate fara sa-si dea seama, i-as sugera ca cel putin acum la batranete sa nu isi faca o imagine atat de proasta, ea trebuie sa fie mai intelegatoara sa dea dovada de intelepciune, nu sa puna paie pe foc , sa intre in emisie si sa zica ce a auzit…. Dar cu parere de rau astea sunt oamenii din Romania.

  5. 43
    anonim Says:

    ce o intereseaza pe ia de alti nu cred ca are ce sa faca acasa se plictiseste si daia baga si ea de la ia

  6. 42
    anonim Says:

    femeia asta ma enerveaza la culme e asa de proasta incat nu isi inacape in piele si fiso ala o sa ramana singur ca nici o fata nu o sa se uite la el sao pote se va uita si daca nu o va iubi socrasa femeie cretina nici o fata nu cred ca a stat cu fiso din cauza ei

  7. 41
    miki Says:

    lasaneeeeeeeee …….lsaneeeeeeeeeeeeeee

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free