NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4


lucica npm3 11.03Desi nu mai este concurenta Nora pentru mama, doamna Lucica revine in atentia publicului cu noi dezvaluiri socante legate de concurentii Nora pentru mama 4.

Fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa le aduca la cunostinta noilor concurenti diverse amanunte picante din viata fiecaruia. Fondate sau nu, dezvaluirile doamnei Lucica ii au in prim plan pe Simona si pe Valentin.

Fosta concurenta a dezvaluit anumite amanunte picante din viata fiecaruia, amanunte despre care spune ca le-a aflat de pe forumul oficial Nora pentru mama, sau chiar din mesaje care i-au fost adresate personal.

Despre Simona s-a zvonit ca ar fi fost maritata cu fostul ei iubit, iar acesta era foarte violent, motiv pentru care s-au despartit dupa cativa ani de stat impreuna.

Despre Valentin, doamna Lucica a dezvaluit faptul ca acestuia ii plac femeile mai in varsta si sustine ca in dansul avut cu doamna Lacramioara  a fost foarte natural, iar despre partea cu bautura, s-a zvonit ca lui Valentin ii cam plac petrecerile, bautura si femeile, pe care le poate manipula.

Doamna Lucica, fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa o atentioneze pe Diana in ceea ce-l priveste pe Valentin si i-a comunicat faptul ca tatal ei este impotriva relatiei lor.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Lucica a dorit sa faca aceste dezvaluiri in ceea ce-i priveste pe concurentii NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4”

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    anonim Says:

    femeie mai proasta k luciaca aia nu cred k exista… d aia e sh pampalau de fiuso neinsurat k e la fel de redus mintal k ea… minte mai putin baba tampita

  2. 9
    sory Says:

    ce tot se baga atata in seama dna lucica,a fost o data in concurs ce tot mai vrea de tot suna si ca ea stie multe si ca o sa dezvaluie multe despre concurentii.sa isi vada de treaba ei.

  3. 8
    Daniela Says:

    sincera sa fiu,aceasta femeie se baga prea mult in seama in aceasta emisiune.Sa ii fie rusine,mare rusine,pt. ca e femeie in toata regula.Sper ca cnv. sa vada comentariul meu si sa ia in considerare faptul ca…..

  4. 7
    mada Says:

    O mizerie de emisiune!!

  5. 6
    Maria Says:

    De ce D-na aceasta a aruncat cu noroi numai in Vali si de Diana ce stie nu vrea sa spuna sa nu ai strice…. ,,imaginea,,
    nu este corect…

  6. 5
    ika Says:

    nu cred ca trebuie sa se dea atit de multa importanta acelui dans a lui vlad cu d-na lacramioara, a fost o petrecere si lumea s-a distrat, ce e rau in asta, nu s-a intimplat nimic mai mult, si oricum atunci cind un om vrea sa se aseze la casa lui se schimba, eu am doi baieti care au 36 si 33 de ani si au avut prietene si mai mari ca virsta si frumoase si urite insa dupa ce s-au casatorit [la 32 ani si ] au devenit foarte responsabili si sint f fericiti insa asta depinde si de partenera,care trebuie sa pastreze relatia frumoasa sa incerce sa-si faca partenerul fericit si sa pretinda acelasi lucru de la el,fara reprosuri si acuze sua daca e cazul facute cu diplomatie deci rabdarea duce la succesintr-o relatie,iar pe toti cei care arunca cu vorbe, lucica, brindusa,etc nu trebue ascultatipt ca se comporta ca niste persoane paranoice, nici brindusa si nici pt d-na lucica nici un ,o partener[a] nu au fost bune, fetelor nu va lasati influentate luptati pt fericirea voastra.

  7. 4
    marius Says:

    mincinoasa nr.1….lucica asta

  8. 3
    dadada Says:

    mie imi place mult de dna lucica si as vrea sa intre in casa.le stie dosarul la toti:)) chiar e haioasa.dar ar fi bine sa se ocupe putin mai mult de dosarul lacramioarei si al lu fiisu ca sunt ceva de speriat.lacramioara dupa ce ca este cum este nu vreau sa mai repet aceleasi cuvinte,mai are si tupeul sa faca misto de telespectatorii care suna.mai bine si-ar vedea de treaba ei si si-ar mai revizui comportamentul ca lasa mult de dorit. nu cred absolut deloc in titlul de mama saptamanii.sunt atatea pers care suna si are ceva sa-i reproseza,f multe pers care nu o suporta.dar kanal d nu a stat degeaba,cand a fost brandusa nominalizata brusc si dintr-o dat iese betiva si bagaboanta de lacramioare mama saptamanii cu 70%,in conditiile in care nu a fost nici macar protejata pana acum.DECI DOAMNA LUCICA INTERESATI-VA SI DE EI CA AR FI F TARE SA LE DATI PESTE NAS ACESTOR 2 IMPERTINENTI CARE NU LE AJUNGE NIMENI LA NAS SI CARE STIU DOAR SA RADA SI SA FACA RAU ALTORA.

  9. 2
    ionela Says:

    cred ca o vrea pe Diana pentru CATALIN

  10. 1
    cristinutza Says:

    Eu o vad pe doamna Lucica o femeie serioasa si nu vad de ce ar ,minti in privinta Simonei…
    Nu e o fata kre sa inspire incredere asa ca daca ar fi o fata atat de serioasa nu ar spone lumea lucruri urate la adresa ei….
    Iar despre Valy s`a vazut destul de clar din acel dans ce ii sta in fire…
    Eu o sfatuiesc pe diana sa isi vada de trb ei pt ca vali nu face de ea…
    Sa asculte de tatal ei pt ca e om in varsta si nu ii vrea raul…
    Eu am 19 ani dar cel mai tare de vlad imi place si imi pare bn k nu a apucat sa faca cuplu q alexa … dupa qm sa vazut nu este de el…
    Ii poop pe toti si imi pare rau k nu am avut ocazia sa ii cunosc personal ….mult succes!!!!

Pages: « 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free