Valentin isi doreste cu adevarat sa se casatoreasca cu Diana


diana valentin npm4 11.03Desi in ultima perioada relatia lor a cam scartait, Valentin este hotarat sa se casatoreasca cu Diana, cu care declara ca isi doreste sa intemeieze o familie.

In urma observatiilor care i s-au facut referitoare la comportamentul pe care il are, Valentin s-a mai schimbat si isi doreste ca relatia cu Diana sa aiba un final fericit.

Credeti ca in ciuda tuturor certurilor si rautatilor spuse la adresa lor, Valentin si Diana vor ajunge la casatorie sau din contra relatia lor nu va mai rezista pentru mult timp?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Valentin isi doreste cu adevarat sa se casatoreasca cu Diana”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 33
    mihaela Says:

    DIANA CU VALI SUNT CEL MAI REUSIT CUPLU DIN CASA MULTA BAFTA IN CONTINUARE SI VALI SA FI MEREU ALATUREA DE DIANA SI TU LA FEL DIANA ALATUREA DE EL SA VA IUBITI MULT MULT NOROC IN VIATA AMINDOURA

  2. 32
    lazer daniel Says:

    CHIAR DACA NU STII CA EXIST ….EU MI-AS DORI SA POT SA-I SPUN TATALUI TAU..,,TATASOCRU,,CHIAR DACA NU STII CA UNELE NOPTI CAND MA UIT LA EMISIUNE IMI PARI FOARTE LUNGI PT CA SOMNUL NU ARE PUTERE ASUPRA MEA PRIVINDU-TI CHIPUL ANGELIC…..CHIAR DACA NU STII CA EXIST …AS VREA SA STII CA EU DACA AS AVEA DREPTUL LA O ULTIMA SUFLARE ..AS FUGI LA TINE SA-TI POT SPUNE IN FATA ….CA TE ADOR.DACA AI SA CITESTI ACEST COMENTARIU…SINGURA LUCRU CARE TI -L POT LASA E ID MEU DE MESS. DANY_ILIE2000

  3. 31
    daniela Says:

    diana cu vali sunt cei mai frumosi eu ii iubesc de la inceout si doresc sa castige premiul

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free