Valentin isi doreste cu adevarat sa se casatoreasca cu Diana


diana valentin npm4 11.03Desi in ultima perioada relatia lor a cam scartait, Valentin este hotarat sa se casatoreasca cu Diana, cu care declara ca isi doreste sa intemeieze o familie.

In urma observatiilor care i s-au facut referitoare la comportamentul pe care il are, Valentin s-a mai schimbat si isi doreste ca relatia cu Diana sa aiba un final fericit.

Credeti ca in ciuda tuturor certurilor si rautatilor spuse la adresa lor, Valentin si Diana vor ajunge la casatorie sau din contra relatia lor nu va mai rezista pentru mult timp?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Valentin isi doreste cu adevarat sa se casatoreasca cu Diana”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Elena L Says:

    Eu mi-as dori ca Diana si Vali sa ramana impreuna, imi plac ambii si ii sustin pana la sfarsit, SUCCES!!! Va iubesc ;) , cred ca am zis totul ….:)

  2. 29
    simona Says:

    intr-adevar sunt frumosi impreuna,dar nu cred ca vor castiga ei marele premiu.Acela apartine Veronicai sau lui Vlad,preferatii kanalistilor.

  3. 28
    alina Says:

    daca parintii dianei nu te vor,cum o sa le calci pragul????????

  4. 27
    Elena Says:

    Doamna Maria a venit de la Constanta pentru a spune ce a facut Doamna Lacramioara si Veronica .Nu are rost .Trebuia sa spuna cand a fost in casa .Bogdan si Elena au fost trimisi acasa pentru ce au facut ei .Toti platesc pentru faptele lor mai devreme sau mai tarziu .Nu mai este mult pana cand le vine randul si Veronicai si Lacramioarei.

  5. 26
    Elena Says:

    Daca Diana considera ca Vali nu se potriveste cu ea nu se poarta frumos cu ea nu are rost sa continue relatia .Sa nu se gandeasca Diana la nici un premiu Vreau sa-i spun ca banii nu aduc fericirea .

  6. 25
    flory.. Says:

    mi-as dori ca cei doi sa se casatoreasca si chiar sa castige marele premiu le urez BAFTA

  7. 24
    CLAUDIA Says:

    AS VREA VOI SA CASTIGATI CONCURSUL SUCCES

  8. 23
    lazer daniel Says:

    ma-ntreb cat te poate iubi acel vali ca te are in fiecare zi shi tot in acelasi timp ma-ntreb de ce simt ca eu te iubesc mai mult shi te pot face cea mai fericita femeie de pe pamant dar toate astea mi se risipesc f repede pt ca tu nici macar nu stii ca eu exist.ador fiecare cuvintel care-l rostesti ador privirea ta cand esti suparata ,as da orice sa te cunosc pt ca esti persoana cea mai naturala posibila .as vrea sa am grija de tine sa nu te poata atingea nici macar cu gandul vreo suparare.oricum daca ajungi sa citesti acest coment. as vrea sa intru in leg cu tine ca amici .i.d-ul meu este dani_ilie2000 . fii tu insati diana ca ai doar de castigat.pana atunci ramai in gandurile mele si astept in fiecare zi emis. sa-mi pot hrani sufletul dornic de iubire cu blanda-ti fiinta.

  9. 22
    olimpia Says:

    diana este o fata ok o cunosc si stiu cum este nu va mai dati cu parerea ca doar ea stie ce simte pt vali si eu chiar cred ca isi asculta inima nu mai fiti asa aspri ca nu sunteti voi mai buni stie ea sa isi asculte parinti doar cand este nevoie dar cred ca cand este vorba de viata ei ia singura decizi iar parinti dianei sant nemaipomeniti iar vali misepsre un baiat potrivi pt diana asi vrea sa vorbesc cu ei

    iubitiva si nu mai ascultati lumea rea

  10. 21
    popa alexandra Says:

    asta vreau si eu diana si valy sa va casatoriti ca voi va iubiti si sunteti ffff mumosii va iubesc muuult:*:*:X:X

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free