Valentin isi doreste cu adevarat sa se casatoreasca cu Diana


diana valentin npm4 11.03Desi in ultima perioada relatia lor a cam scartait, Valentin este hotarat sa se casatoreasca cu Diana, cu care declara ca isi doreste sa intemeieze o familie.

In urma observatiilor care i s-au facut referitoare la comportamentul pe care il are, Valentin s-a mai schimbat si isi doreste ca relatia cu Diana sa aiba un final fericit.

Credeti ca in ciuda tuturor certurilor si rautatilor spuse la adresa lor, Valentin si Diana vor ajunge la casatorie sau din contra relatia lor nu va mai rezista pentru mult timp?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Valentin isi doreste cu adevarat sa se casatoreasca cu Diana”

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    anonim Says:

    fata asta s-a dat drept prietena fostei iubite a lui vali, dar ea abi astepta sa iese k sa il combine p pampalau asta. esti o tampita sh o excroak diana

  2. 9
    sory Says:

    vali chiar o iubeste si cred ca vrea sa se insoare cu ea.dar e nu vrea ii asculta pe parintii ei….ea vrea baniiiiiiiiiiii…..se da fata buna de e o prefacuta o sa vedeti pana la sfarsit ce sa intampla.vali o sa sufere mult din cauza ei.

  3. 8
    Anica Says:

    Doamna Gabriela , ma uit la emisiune tot timpul nu pierd nici un episod , Brenda a venit in seara de 12.Martie.2010 , sa faca misto’

    Sunt din Braila , mult succes cu emisiunea si numai de bine.

  4. 7
    oana Says:

    sunteti doi frumosi si va potriviti super bine va doresc mult bine si diana nu te lasa calcata in picioare eu sunt ardeleanca din maramures fii tare te pup

  5. 6
    lenuta popescu Says:

    NU! SUB NICI O FORMA, NU! NU SE POTRIVESC ABSOLUT DELOC! DIANA DACA VREA BANII SA MEARGA INAINTE, DACA NU …NU E DE EA!TATAL DIANEI ARE PERFECTA DREPTATE IN TOT CE SPUNE!!

  6. 5
    dani Says:

    va iubesc mult de toot sa fiti tari,lasati tot ce spun toti ceilalti si faceti ce va spune inima va admir va iubesc mult..

  7. 4
    elena Says:

    va potriviti . iana sa faci ceti spune inima nu ce spun altii

  8. 3
    pufika_lzd@yahoo.com Says:

    daca diana crede ca va merge relatia desi nu cred ptk parintii ei nu sunt de acord cu faza care a facut-o valentin cu d-na lacramioara,dar se va vedea in final ce va fi si cum va fi

  9. 2
    claurys Says:

    aceasta relatie nu va avea viitor sigur % nu se potrivesc vali e un baiat bun dar nu e de diana .ea se crede prea sus si acolo nu ajungi decat daca esti la acelasi nivel.o sa ai de suferit vali,iar tu diana stii ce e dragostea ca doar ai iubit de ce iti ati joc de sentimentele lui vali?ai suferit din dragoste de ce tu faci acelasi lucru?

  10. 1
    alina Says:

    daca diana tine cont de parerea parintilor ei in proportie de 80%.nu vad viitor la relatia asta

Pages: « 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free