NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4


lucica npm3 11.03Desi nu mai este concurenta Nora pentru mama, doamna Lucica revine in atentia publicului cu noi dezvaluiri socante legate de concurentii Nora pentru mama 4.

Fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa le aduca la cunostinta noilor concurenti diverse amanunte picante din viata fiecaruia. Fondate sau nu, dezvaluirile doamnei Lucica ii au in prim plan pe Simona si pe Valentin.

Fosta concurenta a dezvaluit anumite amanunte picante din viata fiecaruia, amanunte despre care spune ca le-a aflat de pe forumul oficial Nora pentru mama, sau chiar din mesaje care i-au fost adresate personal.

Despre Simona s-a zvonit ca ar fi fost maritata cu fostul ei iubit, iar acesta era foarte violent, motiv pentru care s-au despartit dupa cativa ani de stat impreuna.

Despre Valentin, doamna Lucica a dezvaluit faptul ca acestuia ii plac femeile mai in varsta si sustine ca in dansul avut cu doamna Lacramioara  a fost foarte natural, iar despre partea cu bautura, s-a zvonit ca lui Valentin ii cam plac petrecerile, bautura si femeile, pe care le poate manipula.

Doamna Lucica, fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa o atentioneze pe Diana in ceea ce-l priveste pe Valentin si i-a comunicat faptul ca tatal ei este impotriva relatiei lor.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Lucica a dorit sa faca aceste dezvaluiri in ceea ce-i priveste pe concurentii NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4”

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    ana Says:

    DRAGA LUCICA,NU VA ZIC DOAMNA PT CA NU MERITATI,NU AM MAI VAZUT ASEMENEA OM CA DVS,SUNTETI SUB ORICE CRITICA,UN OM DE CEA MAI JOASA SPETA,RIDICOLA SI FRUSTRATA ASA CUM A SPUS DIANA,CUM LASA DUMNEZEU PE PAMANT ASEMENEA OAMENI? ATAT DE REA,INVIDIOASA,NUMAI AM CUVINTE SA VA DESCRIU,ACUM INTELEG D C FIUL DVS NU S-A INSURAT PANA ACUM SI NU CRED CA O VA FACE CU ASEMENEA MAMA CARE CERCETEAZA TRECUTUL FIECAREI PERSOANE,CHIAR DACA NU O CUNOASTE,PENIBIL OM…….AMENITATI CONCURENTII DIN CASA,D C VA BAGATI ATAT IN VIATA OAMENILOR? ALTCEVA NU AVETI DE FACUT? NU STIU CE BARBAT POATE SA TRAIASCA CU DVS,SUNTETI EXTRAORDINARA,VA SUGEREZ SA VA ANGAJATI CA DETECTIV CA VA PRICEPETI F BINE, APROPO DOMNILOR DE LA KANAL D NU MAO BAGATI IN DIRECT PE ACEST OM DE NIMIC, E RIDICOLA FEMEIA ACEASTA SI VA FACETI DE RUSINE SI DVS CU TOT CU EMISIUNE…

  2. 19
    Soryna Says:

    baba nebuna

  3. 18
    itsirc.ciobanu Says:

    baba ordinara …Lucica urata

  4. 17
    itsirc.ciobanu Says:

    Lucico, te cauta moartea cu coasa si tu umbli dupa cai verzi pe pereti

  5. 16
    itsirc.ciobanu Says:

    vrajitoarea asta nenorocita de Lucica sa stea in banca ei

  6. 15
    oana Says:

    ma dispera babaciunea asta!este o escroaca!cine se crede?!nu o suportttttttt!cred ca ea spera ca sa o desparta pe diana si sa o combine cu pampalaul ei!o detestttttt!

  7. 14
    Andraaa89 Says:

    Nu am vazut atata rautate!Doamna Lucica o sa castigati dispretul tuturor oamenilor daca nu terminati cu acuzatiile nefondate!Simona este nevinovata!Sa va fie rusine ca i-ati umblat in agenda!

  8. 13
    Andraaa89 Says:

    Doamna Lucica de ce se baga?Femeie sa-ti vezi de treaba ta.Ce vrei de la viata lor?esti femeie batrana si nesimtita!In legatura cu SImona:In locul tau Simona ii dadeam in judecata pe cei de la kanal d pentru ca au avut nesimtirea sa-ti umble in lucrurile personale.Este agenda ei!Nu aveti voi dreptul sa le umblati in lucruri.NESIMTITILOR!

  9. 12
    nicoleta-bv Says:

    nu cred ca cineva are dreptul sa judece trecutul unei persoane…..mai ale in aceasta emisiune….cei care urmariti emisiunea trebuie sa judecati evolutia lor in casa….felul cum sunt acum in prezent…in trecut fiecare dintre noi am facut poate greseli care acum le regretam…

  10. 11
    lalitzu Says:

    baba asta ma dispera…ori de cate ori o vedeam ma enervam la maxim….

    acuma iar a aparut?X(X(X(

    mm ei de babaX(….

Pages: « 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free