NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4


lucica npm3 11.03Desi nu mai este concurenta Nora pentru mama, doamna Lucica revine in atentia publicului cu noi dezvaluiri socante legate de concurentii Nora pentru mama 4.

Fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa le aduca la cunostinta noilor concurenti diverse amanunte picante din viata fiecaruia. Fondate sau nu, dezvaluirile doamnei Lucica ii au in prim plan pe Simona si pe Valentin.

Fosta concurenta a dezvaluit anumite amanunte picante din viata fiecaruia, amanunte despre care spune ca le-a aflat de pe forumul oficial Nora pentru mama, sau chiar din mesaje care i-au fost adresate personal.

Despre Simona s-a zvonit ca ar fi fost maritata cu fostul ei iubit, iar acesta era foarte violent, motiv pentru care s-au despartit dupa cativa ani de stat impreuna.

Despre Valentin, doamna Lucica a dezvaluit faptul ca acestuia ii plac femeile mai in varsta si sustine ca in dansul avut cu doamna Lacramioara  a fost foarte natural, iar despre partea cu bautura, s-a zvonit ca lui Valentin ii cam plac petrecerile, bautura si femeile, pe care le poate manipula.

Doamna Lucica, fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa o atentioneze pe Diana in ceea ce-l priveste pe Valentin si i-a comunicat faptul ca tatal ei este impotriva relatiei lor.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Lucica a dorit sa faca aceste dezvaluiri in ceea ce-i priveste pe concurentii NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4”

  1. 1
    cristinutza Says:

    Eu o vad pe doamna Lucica o femeie serioasa si nu vad de ce ar ,minti in privinta Simonei…
    Nu e o fata kre sa inspire incredere asa ca daca ar fi o fata atat de serioasa nu ar spone lumea lucruri urate la adresa ei….
    Iar despre Valy s`a vazut destul de clar din acel dans ce ii sta in fire…
    Eu o sfatuiesc pe diana sa isi vada de trb ei pt ca vali nu face de ea…
    Sa asculte de tatal ei pt ca e om in varsta si nu ii vrea raul…
    Eu am 19 ani dar cel mai tare de vlad imi place si imi pare bn k nu a apucat sa faca cuplu q alexa … dupa qm sa vazut nu este de el…
    Ii poop pe toti si imi pare rau k nu am avut ocazia sa ii cunosc personal ….mult succes!!!!

  2. 2
    ionela Says:

    cred ca o vrea pe Diana pentru CATALIN

  3. 3
    dadada Says:

    mie imi place mult de dna lucica si as vrea sa intre in casa.le stie dosarul la toti:)) chiar e haioasa.dar ar fi bine sa se ocupe putin mai mult de dosarul lacramioarei si al lu fiisu ca sunt ceva de speriat.lacramioara dupa ce ca este cum este nu vreau sa mai repet aceleasi cuvinte,mai are si tupeul sa faca misto de telespectatorii care suna.mai bine si-ar vedea de treaba ei si si-ar mai revizui comportamentul ca lasa mult de dorit. nu cred absolut deloc in titlul de mama saptamanii.sunt atatea pers care suna si are ceva sa-i reproseza,f multe pers care nu o suporta.dar kanal d nu a stat degeaba,cand a fost brandusa nominalizata brusc si dintr-o dat iese betiva si bagaboanta de lacramioare mama saptamanii cu 70%,in conditiile in care nu a fost nici macar protejata pana acum.DECI DOAMNA LUCICA INTERESATI-VA SI DE EI CA AR FI F TARE SA LE DATI PESTE NAS ACESTOR 2 IMPERTINENTI CARE NU LE AJUNGE NIMENI LA NAS SI CARE STIU DOAR SA RADA SI SA FACA RAU ALTORA.

  4. 4
    marius Says:

    mincinoasa nr.1….lucica asta

  5. 5
    ika Says:

    nu cred ca trebuie sa se dea atit de multa importanta acelui dans a lui vlad cu d-na lacramioara, a fost o petrecere si lumea s-a distrat, ce e rau in asta, nu s-a intimplat nimic mai mult, si oricum atunci cind un om vrea sa se aseze la casa lui se schimba, eu am doi baieti care au 36 si 33 de ani si au avut prietene si mai mari ca virsta si frumoase si urite insa dupa ce s-au casatorit [la 32 ani si ] au devenit foarte responsabili si sint f fericiti insa asta depinde si de partenera,care trebuie sa pastreze relatia frumoasa sa incerce sa-si faca partenerul fericit si sa pretinda acelasi lucru de la el,fara reprosuri si acuze sua daca e cazul facute cu diplomatie deci rabdarea duce la succesintr-o relatie,iar pe toti cei care arunca cu vorbe, lucica, brindusa,etc nu trebue ascultatipt ca se comporta ca niste persoane paranoice, nici brindusa si nici pt d-na lucica nici un ,o partener[a] nu au fost bune, fetelor nu va lasati influentate luptati pt fericirea voastra.

  6. 6
    Maria Says:

    De ce D-na aceasta a aruncat cu noroi numai in Vali si de Diana ce stie nu vrea sa spuna sa nu ai strice…. ,,imaginea,,
    nu este corect…

  7. 7
    mada Says:

    O mizerie de emisiune!!

  8. 8
    Daniela Says:

    sincera sa fiu,aceasta femeie se baga prea mult in seama in aceasta emisiune.Sa ii fie rusine,mare rusine,pt. ca e femeie in toata regula.Sper ca cnv. sa vada comentariul meu si sa ia in considerare faptul ca…..

  9. 9
    sory Says:

    ce tot se baga atata in seama dna lucica,a fost o data in concurs ce tot mai vrea de tot suna si ca ea stie multe si ca o sa dezvaluie multe despre concurentii.sa isi vada de treaba ei.

  10. 10
    anonim Says:

    femeie mai proasta k luciaca aia nu cred k exista… d aia e sh pampalau de fiuso neinsurat k e la fel de redus mintal k ea… minte mai putin baba tampita

  11. 11
    lalitzu Says:

    baba asta ma dispera…ori de cate ori o vedeam ma enervam la maxim….

    acuma iar a aparut?X(X(X(

    mm ei de babaX(….

  12. 12
    nicoleta-bv Says:

    nu cred ca cineva are dreptul sa judece trecutul unei persoane…..mai ale in aceasta emisiune….cei care urmariti emisiunea trebuie sa judecati evolutia lor in casa….felul cum sunt acum in prezent…in trecut fiecare dintre noi am facut poate greseli care acum le regretam…

  13. 13
    Andraaa89 Says:

    Doamna Lucica de ce se baga?Femeie sa-ti vezi de treaba ta.Ce vrei de la viata lor?esti femeie batrana si nesimtita!In legatura cu SImona:In locul tau Simona ii dadeam in judecata pe cei de la kanal d pentru ca au avut nesimtirea sa-ti umble in lucrurile personale.Este agenda ei!Nu aveti voi dreptul sa le umblati in lucruri.NESIMTITILOR!

  14. 14
    Andraaa89 Says:

    Nu am vazut atata rautate!Doamna Lucica o sa castigati dispretul tuturor oamenilor daca nu terminati cu acuzatiile nefondate!Simona este nevinovata!Sa va fie rusine ca i-ati umblat in agenda!

  15. 15
    oana Says:

    ma dispera babaciunea asta!este o escroaca!cine se crede?!nu o suportttttttt!cred ca ea spera ca sa o desparta pe diana si sa o combine cu pampalaul ei!o detestttttt!

  16. 16
    itsirc.ciobanu Says:

    vrajitoarea asta nenorocita de Lucica sa stea in banca ei

  17. 17
    itsirc.ciobanu Says:

    Lucico, te cauta moartea cu coasa si tu umbli dupa cai verzi pe pereti

  18. 18
    itsirc.ciobanu Says:

    baba ordinara …Lucica urata

  19. 19
    Soryna Says:

    baba nebuna

  20. 20
    ana Says:

    DRAGA LUCICA,NU VA ZIC DOAMNA PT CA NU MERITATI,NU AM MAI VAZUT ASEMENEA OM CA DVS,SUNTETI SUB ORICE CRITICA,UN OM DE CEA MAI JOASA SPETA,RIDICOLA SI FRUSTRATA ASA CUM A SPUS DIANA,CUM LASA DUMNEZEU PE PAMANT ASEMENEA OAMENI? ATAT DE REA,INVIDIOASA,NUMAI AM CUVINTE SA VA DESCRIU,ACUM INTELEG D C FIUL DVS NU S-A INSURAT PANA ACUM SI NU CRED CA O VA FACE CU ASEMENEA MAMA CARE CERCETEAZA TRECUTUL FIECAREI PERSOANE,CHIAR DACA NU O CUNOASTE,PENIBIL OM…….AMENITATI CONCURENTII DIN CASA,D C VA BAGATI ATAT IN VIATA OAMENILOR? ALTCEVA NU AVETI DE FACUT? NU STIU CE BARBAT POATE SA TRAIASCA CU DVS,SUNTETI EXTRAORDINARA,VA SUGEREZ SA VA ANGAJATI CA DETECTIV CA VA PRICEPETI F BINE, APROPO DOMNILOR DE LA KANAL D NU MAO BAGATI IN DIRECT PE ACEST OM DE NIMIC, E RIDICOLA FEMEIA ACEASTA SI VA FACETI DE RUSINE SI DVS CU TOT CU EMISIUNE…

  21. 21
    nory Says:

    baba asta nu e intreaga la minte :) )nu are ce face acasa decat sa ii controleze pe concurenti ce treaba mai are ea vrea sa se faca vedede de sandal nu o supoarta nimeni nu vede ??????e dusa cu pluta tr dupa la nebuni sa mai termine ca chiar e insuportabila nu are ea tr de tot ce spune

  22. 22
    july Says:

    babakiunea asta isi face publikitate pe spatele emisiuni
    ke draq nare treaba acsa asta da dovada ca ii proasta rau babace tot pupa in fund concurenty

  23. 23
    STEFANUTZA Says:

    baba asta este ……… dusa cu pluta tr dusa la nebuni sa mai termine ca chiar e insuportabila nu are ea tr de tot ce spune………… …….. si dute akasa .. nu este lok pet. tn. aici .. zauu ..

  24. 24
    ina Says:

    d-na lucik dak se respecta putin,ar trebui sasi vada de problemele dinsei si sa lase birfele ca nu-i sta bine…………chia nu da dovada de o doamna ci mai degraba de o lelita

  25. 25
    CaRmY Says:

    nu inteleg de ce cei de la kanal d o mai baga in seama si de ce accepta sa o bage in direct sa o si auda o tara intreaga,nu isi da seama cat este de penibila?sa facut destul de rusine si ea si popandaul de fiuso.ce o intereseaza pe ea viata concurentilor,ce a facut unu sau altul,mai bine sa se uite in ograda ei ca este varza.

  26. 26
    emilia Says:

    aoloeo as fi bucuroasa daca sa-r uita pe site-ul asta d-mna Lucica ca nu mai pot sa o suport.Sa stea draqu in banca ei de hodoroaga.S aiba grija de fatalaul ei care cred ca suge la tzatza ei si acum ca daca ii iese de sub papuc ii da cu biberonul in cap.Sa se duca draqu si sa ne lase in pace,zici ca e scapata de la nebuni,baba cloantza

  27. 27
    andy_andreea Says:

    aceasta femeie nu este o doamna,ci o tzatza,nu stiu cum ii mai permitezi sa intre in direct in aceasta emisiune,eu inteleg ca nu are ce sa faca,dar totusi ea stie de toti concurenti ce au facut de parca s-a dus in toate orasele si s-a interesat de fiecare,penibila

  28. 28
    fanutza Says:

    baba asta are un tupeu infect,,,habar nu are de ea hodoroaga draq sa se duca la nebuni……….vrea sa asi faca publicitate pe spatele concurentilor

  29. 29
    alexandra Says:

    wsm o fost si ea la nora pt mama si se crede vedeta:)) vb in nestiinta de cauza:D

  30. 30
    Daniela Says:

    Cred ca atitudinea d-nei Lucica e una foarte gresita , avand in vedere ca tot ceea ce se intampla la Nora pentru mama e un concurs unde poti sa iti gasesti perechea potrivita. Cred ca fiecare dintre noi gresim in trecut , fiecare poate ascundem ceva in interiorul nostru , dar din respect pentru aproapele tau cred ca ar trebuie sa respectam viata privata a fiecaruia. Cine sunt eu ca sa judec pe celalalt? Cine imi da acest drept? De ce sa nu ne traim noi viata in pace si sa incercam sa nu ne uitam si sa cautam motive si dovezi despre persoana X ca sa il injosim. Daca Diana ii place de Vali eu cred ca doar ea poate sa il cunoasca cu adevarat pe parcurs , chiar daca el ar avea un trecut mai putin placut , ceea ce conteza e ceea ce simti si ceea ce vei face mai departe. De ce sa ducem trecutul cu noi in prezent?” Iubirea acopera totul”,
    Cat despre d-na Lucica , imii pare rau sa spun dar nu sunt de acord cum a procedad de aceasta data.

  31. 31
    aly blonda Says:

    baba nebuna, nu ai altceva de facut acasa si altceva legat de viata ta decat sa te bagi in viata altora cu deasila ?veziti dr*cu de viata ta si lasa-i si pe altii sa isi faca viata asa cum vor.ce te intereseaza pe tine ce fac si cu cine isi fac viata altii si in special concurentii .veziti femeie de batranetile tale.

  32. 32
    coso Says:

    femeie nu iti mai baga nasul unde nu iti fierbe oale,ar tr sa iti vezi de batranetea ta si de fiul tau.

  33. 33
    floriano75 Says:

    da chiar nu intelel interventia D-nei Lucica in aceasta emisiune ce ar avea de castigat facand aceste afirmatii ?urat din partea dumneei

  34. 34
    nutyka Says:

    D-NA LUCICA ATI CAM SARIT CALUL ..SI VA SPUNE CINEVA CARE VA IUBESTE….

  35. 35
    simo Says:

    femeie nebuna care cred ca nare ce face si isi baga nasu peste tot era o femeie rea si la npm3 nu mia placut de ea dar a facut souu mai trebe si cate o nebuna dinasta sa aveti audientaa

  36. 36
    stefanutza Says:

    ducetiva la un control medical amanuntit

  37. 37
    alina Says:

    nu va dati seama ce penala poate fi femeia asta?nu are ce face acasa,sau ce mai cauta la emisiune????

  38. 38
    cameluca Says:

    nu stiu de ce se tot baga in seama femeia asta si nu-si vede de treburile ei.face aceleasi lucruri pe care le facea si in casa se cearta cu toata lumea. cred ca ii place sa apara la televizor .

  39. 39
    anca Says:

    alceva nu aveti ce lucra decat sa va luati de tota lumea si apropo tintil pe baiatu dumneavoastra l asa burlac sateti doi nebuni

  40. 40
    miki Says:

    lucefirica ducetiva la un control …nu te mai baga nimeni in seama si cauti tot timpu sa faci rau dute femeie si lasa lumea in pace….duteeeeeeeee

  41. 41
    miki Says:

    lasaneeeeeeeee …….lsaneeeeeeeeeeeeeee

  42. 42
    anonim Says:

    femeia asta ma enerveaza la culme e asa de proasta incat nu isi inacape in piele si fiso ala o sa ramana singur ca nici o fata nu o sa se uite la el sao pote se va uita si daca nu o va iubi socrasa femeie cretina nici o fata nu cred ca a stat cu fiso din cauza ei

  43. 43
    anonim Says:

    ce o intereseaza pe ia de alti nu cred ca are ce sa faca acasa se plictiseste si daia baga si ea de la ia

  44. 44
    Elena L Says:

    as vrea sa mentionez ca si in viata de zi cu zi ne inconjoara astfel de oameni “foarte rai” pe care ii intereseaza mai mult de altii nu de viata lor si face rau poate fara sa-si dea seama, i-as sugera ca cel putin acum la batranete sa nu isi faca o imagine atat de proasta, ea trebuie sa fie mai intelegatoara sa dea dovada de intelepciune, nu sa puna paie pe foc , sa intre in emisie si sa zica ce a auzit…. Dar cu parere de rau astea sunt oamenii din Romania.

  45. 45
    mirela Says:

    lucica este un pic cam fara obraz,k sa nu injur! ce naiba mai are ea treaba daca a plecat din concurs?! auzi,daca vrea,face dezvaluiri despre fiecare concurent! cine se crede?! mi se pare total lipsit de bun simt! Doamna Lucica, ar trebui sa fiti mai inteleapta pentru varsta dumneavoastra! shi de unde pana unde are ea u telefon unde vb cu cei kre nu intra in direct? ma rog,ma abtin…prosti au fost si o sa fie in lumea asta mereu,n-ai de ce sa te mai agiti degeaba…. oricum vorba lui miki:lasa-neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,lasa-neeeeeeeeeeee!

  46. 46
    opetlili Says:

    daca tot vrea sa o auda lumea,mai bine organizeaza o’’serata”in aer liber,intrarea libera,si sa spuna tot ce-i vine la gurita.Oricum la tv. nu o asculta atata lume cat si-ar dori,eu cel putin schimb canalul.EI d-na,ce ziceti?Daca trebuie va si ajut!

  47. 47
    virginia din Galati Says:

    D-NA LUCICA ESTE BUNA DE PROFESOARA DE MAHALA.SA SE IA DE MINA CU DANIELA SI MARIA DE LA NPM4.TOATE TREI SUNT FACUTE DIN ACELASI ALUAT DIN FAINA DE CEA MAI PROASTA CALITATE.CINE O SUNA PE DUMNEAEI ?DE UNDE AU NUMARUL DE TELEFON?CEI CARE SPUNE DINSA CA O SUNA AR PUTEA SA SUNE DIRECT IN EMISIUNNE CA DOAR DINSA NU ESTE MESAGERUL EMISIUNII NPM4.SE BAGA IN SEAMA DAR LUMEA ESTE SATULA DE RAUTATILE EI SI VORBA LUMII:STAI SI-TI VEZI DE BATRINETELE TALE ,LASA CONCURENTII IN PACE IAR DACA NU AI CU CINE BIRFII ITILNESTE-TE CU MARIA,DANIELA,CA FACETI UN TRIO SANT.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free