NPM2: Tatiana si Dragos au ramas foarte buni prieteni


dragos si tatiana 11.03Tatiana si Dragos, fostii concurenti Nora pentru mama 2, au facut noi dezvaluiri in ceea ce priveste relatia dintre ei in prezent.

Cei doi au marturisit ca nu sunt implicati in relatii cu altcineva, ba mai mult decat atat au recunoscut faptul ca au ramas foarte buni prieteni si ca se mai intalnesc din cand in cand.

Despre o posibila impacare intre ei, nu au vrut sa dezvaluie prea multe, insa nu exclud varianta ca ei sa redevina din nou ceea ce au fost odata … indragostiti sau tineri casatoriti.

Fostii concurenti nu regreta niciun moment petrecut in casa Nora pentru mama, ba chiar au marturisit ca duc lipsa acelor momente de tachinari care existau intre ei.

Credeti ca exista sanse ca Tatiana si Dragos sa mai aiba sentimente unul fata de celalalt si sa putem vorbi de o impacare intre cei doi?

Articol realizat de Raluca Neagu

14 comentarii la “NPM2: Tatiana si Dragos au ramas foarte buni prieteni”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    ANDREEA Says:

    ma bucur k vero l-a iertat pe Vlad

  2. 13
    Andreea Says:

    nustiu cred ca da daca se iubesc si isi dores sa fie inpreuna orcum cred ca incasa au fost inpreuna nomai sa ia banii

  3. 12
    epurenu maria Says:

    bravo verooo !! dar nu chiar asa se reactioneaza……..vlad mai lasa de la tine si nu trebuia sa reactionezi asa ….dm lacramioara datile sfaturi celor doi si se va inpacatiiii!!!vero , vlad si dm lacramioara erauu ca o familie….asa se vede de afara … va pup pe toti si va sustin …. aveti grija de voi si mai lasati de la voi!!!!!!

  4. 11
    stefan Says:

    nu , doar banii au fost in joc.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free