NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4


lucica npm3 11.03Desi nu mai este concurenta Nora pentru mama, doamna Lucica revine in atentia publicului cu noi dezvaluiri socante legate de concurentii Nora pentru mama 4.

Fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa le aduca la cunostinta noilor concurenti diverse amanunte picante din viata fiecaruia. Fondate sau nu, dezvaluirile doamnei Lucica ii au in prim plan pe Simona si pe Valentin.

Fosta concurenta a dezvaluit anumite amanunte picante din viata fiecaruia, amanunte despre care spune ca le-a aflat de pe forumul oficial Nora pentru mama, sau chiar din mesaje care i-au fost adresate personal.

Despre Simona s-a zvonit ca ar fi fost maritata cu fostul ei iubit, iar acesta era foarte violent, motiv pentru care s-au despartit dupa cativa ani de stat impreuna.

Despre Valentin, doamna Lucica a dezvaluit faptul ca acestuia ii plac femeile mai in varsta si sustine ca in dansul avut cu doamna Lacramioara  a fost foarte natural, iar despre partea cu bautura, s-a zvonit ca lui Valentin ii cam plac petrecerile, bautura si femeile, pe care le poate manipula.

Doamna Lucica, fosta concurenta Nora pentru mama 3, a dorit sa o atentioneze pe Diana in ceea ce-l priveste pe Valentin si i-a comunicat faptul ca tatal ei este impotriva relatiei lor.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Lucica a dorit sa faca aceste dezvaluiri in ceea ce-i priveste pe concurentii NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

47 comentarii la “NPM3: Doamna Lucica face dezvaluiri socante despre concurentii NPM4”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Daniela Says:

    Cred ca atitudinea d-nei Lucica e una foarte gresita , avand in vedere ca tot ceea ce se intampla la Nora pentru mama e un concurs unde poti sa iti gasesti perechea potrivita. Cred ca fiecare dintre noi gresim in trecut , fiecare poate ascundem ceva in interiorul nostru , dar din respect pentru aproapele tau cred ca ar trebuie sa respectam viata privata a fiecaruia. Cine sunt eu ca sa judec pe celalalt? Cine imi da acest drept? De ce sa nu ne traim noi viata in pace si sa incercam sa nu ne uitam si sa cautam motive si dovezi despre persoana X ca sa il injosim. Daca Diana ii place de Vali eu cred ca doar ea poate sa il cunoasca cu adevarat pe parcurs , chiar daca el ar avea un trecut mai putin placut , ceea ce conteza e ceea ce simti si ceea ce vei face mai departe. De ce sa ducem trecutul cu noi in prezent?” Iubirea acopera totul”,
    Cat despre d-na Lucica , imii pare rau sa spun dar nu sunt de acord cum a procedad de aceasta data.

  2. 29
    alexandra Says:

    wsm o fost si ea la nora pt mama si se crede vedeta:)) vb in nestiinta de cauza:D

  3. 28
    fanutza Says:

    baba asta are un tupeu infect,,,habar nu are de ea hodoroaga draq sa se duca la nebuni……….vrea sa asi faca publicitate pe spatele concurentilor

  4. 27
    andy_andreea Says:

    aceasta femeie nu este o doamna,ci o tzatza,nu stiu cum ii mai permitezi sa intre in direct in aceasta emisiune,eu inteleg ca nu are ce sa faca,dar totusi ea stie de toti concurenti ce au facut de parca s-a dus in toate orasele si s-a interesat de fiecare,penibila

  5. 26
    emilia Says:

    aoloeo as fi bucuroasa daca sa-r uita pe site-ul asta d-mna Lucica ca nu mai pot sa o suport.Sa stea draqu in banca ei de hodoroaga.S aiba grija de fatalaul ei care cred ca suge la tzatza ei si acum ca daca ii iese de sub papuc ii da cu biberonul in cap.Sa se duca draqu si sa ne lase in pace,zici ca e scapata de la nebuni,baba cloantza

  6. 25
    CaRmY Says:

    nu inteleg de ce cei de la kanal d o mai baga in seama si de ce accepta sa o bage in direct sa o si auda o tara intreaga,nu isi da seama cat este de penibila?sa facut destul de rusine si ea si popandaul de fiuso.ce o intereseaza pe ea viata concurentilor,ce a facut unu sau altul,mai bine sa se uite in ograda ei ca este varza.

  7. 24
    ina Says:

    d-na lucik dak se respecta putin,ar trebui sasi vada de problemele dinsei si sa lase birfele ca nu-i sta bine…………chia nu da dovada de o doamna ci mai degraba de o lelita

  8. 23
    STEFANUTZA Says:

    baba asta este ……… dusa cu pluta tr dusa la nebuni sa mai termine ca chiar e insuportabila nu are ea tr de tot ce spune………… …….. si dute akasa .. nu este lok pet. tn. aici .. zauu ..

  9. 22
    july Says:

    babakiunea asta isi face publikitate pe spatele emisiuni
    ke draq nare treaba acsa asta da dovada ca ii proasta rau babace tot pupa in fund concurenty

  10. 21
    nory Says:

    baba asta nu e intreaga la minte :) )nu are ce face acasa decat sa ii controleze pe concurenti ce treaba mai are ea vrea sa se faca vedede de sandal nu o supoarta nimeni nu vede ??????e dusa cu pluta tr dupa la nebuni sa mai termine ca chiar e insuportabila nu are ea tr de tot ce spune

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free