Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei”


Fericita castigatoare a concursului ” O saptamana in Cetatea Dragostei ” se numeste Graciana Neagoe, are 22 de ani si este din Ramnicu Valcea.

Aceasta deabia asteapta sa petreaca o saptamana in casa Nora Pentru Mama, emisiune despre care spune ca e super si o urmareste inca de la editia 1.

Graciana spune ca are si favorite si persoane mai putin agreate in casa. La intrebarea ” Daca te vei indragosti in casa, sau daca un baiat se va indragosti de tine?”, aceasta a raspuns ca nu este posibil deoarece are un prieten pe care il iubeste foarte mult si fetele din casa nu ar trebui sa-si faca griji in aceasta privinta.

Cum credeti ca va fi saptamana petrecuta in casa de castigatoarea concursului? Va putea aceasta sa intre in pielea concurentilor si sa le inteleaga comportamentele?

138 comentarii la “Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei””

Pages: « 14 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 80
    tothgetica Says:

    imi place foarte mult de alex e un baiat dragut si de viata imi pare bine ca se intelege bine cu mihaiela si as dori sa intre inapoi in casa pentru el si sa cistige ei concursul ca el merita cai copil sarac si cred ca a suferit mult in viata de mihai nu mai imi place se vede ca a plecat giorgiana din casa ca vorbeste ce nu trebuie mai ales despre alina
    imi place foarte mult de doamna stefana este o femeie de teaba si calculata numai ca nu o apreciaza nimeni stie de glume e de gasca imi place doar de ea si doamna lucica
    dintre mame
    eu sunt din jud timis si ma numesc getica

  2. 79
    mihaela Says:

    andreea imi placi foarte mult,ai grija ce faci daca chiar il iubesti pe stefansa continua sa tii cu el,dupa cum se vede va iubiti.

  3. 78
    tothgetica Says:

    sa stii ca ne-a pacalit bine doamna stela ca am crezut si noi telespactatorii astazi cind si-a dat jos bandajul nu mi-a venit sa cred cit despre andreea ar trebui sa se gindeasca de doua ori la relatia cu stefan el nu o iubeste
    roxana s-ar protrivi cu catalin si pacat ca il refuza
    violeta se vede ca il iubeste cu adevarat pe marian
    imi pare bine de ce a spus alina azi in emisiune ca-l iubeste pe ionut
    snumai sa nul minta ca el a suferit mult si ar fi pacat sa-l faca sa sufere stefan ar trebui sa termine cu glume din astea ca nu da dovada de un om matur are dreptate doamna lucica nu le placa de ea ca spune adevarul in fata la toata lumea d-na ildico si- ajucat bine rolul e de apreciat dar si gabriela la fel

  4. 77
    Al3x Says:

    nu cred ca a fost frumos sai unfli ochiul dar a fost alegerea ta

  5. 76
    Dana Says:

    Draga mea, ca mama de baieti mari, as dori sa-ti spun parerea mea vis a vis de dna Lucia si fiul sau pe care, tu spui in emisiune, ca lumea ii blameaza. In primul rand Catalin este singurul baiat/barbat din casa care isi respecta mama, nu o repede si nu ii vorbeste pe un ton jignitor, iar asta nu inseamna ca o asuclta sau ca-i este frica de ea. In al doilea rand dna Lucia, cu bune si cu rele ca oricare dintre noi, se ridica mult deasupra celorlalte mame, doar ca este o fire impulsiva si dominanta .Cei doi se sfatuiesc si vorbesc ceea ce dovedeste armonia mama-fiu, armonie ce si-o doreste orice parinte. In incheiere as insista sa aduceti si aceasta parere pe micul ecran, fiindca mi se pare ca prea o blamati pe dna.Lucia. Sa stiti ca eu intru si pe topicurile forumului si nu este chiar asa cum se declara in emisiune. Va multumesc si dvstra si KD.

  6. 75
    ailyn4u Says:

    Nu stiu de ce o vedeti pe doamna Lucica asa rea.Totusi e mai cu bun simt ,doamna Ildiko e de tot rasul,pacat de Alexandru ,daca as fi in locul fetelor nu m-as lega la cap daca nu ma doare.El nu are vina dar parintii nu il putem alege din pacate.Cu sotul ei trebuia sa fac tot circul,dar cred ca nu are drept la apel.

  7. 74
    mihaela Says:

    buna sunt mihaela din buzau,cuplul meu favorit este andreea si stefan,imi place caracterul andreei pentru ca si eu sunt la fel ca ea,adica ma regasesc in ea,sper sa le fie bine amundorura si sa se casatoreasca.Gabi tu esti o minunata prezentatoare,ccare sty sa-i modelezi asa cum trebuie.daoamna ildico ar trebui sa se mai stapaneasca sa nu mai aiva astfel de izbugniri cu doamna stela si nici cu celelante mame…..si inca ceva nu va mai certati,incercati macar asta…..pwp pe andreea si pe stefan

  8. 73
    mda Says:

    sunt curioasa mai intra cineva in casa dupa ce pleaca gratiana

  9. 72
    steluta Says:

    BRAVO ANDREEA,ESTI CEA MAI TARE,TINE-O TOT ASA,TE VOM VOTA SI DE-ACUM INCOLO.LUCIFERA,VIOLETA,IOANA AFARAAAAAAAAAAAAA.STRICATI EMISIUNEA.ROXANA ESTI DE UMPLUTURA ACOLO,DECAT SA STAI IN CASA SA RANJESTI TOATA ZIUA LA CAMERA MAI BINE DUTE ACASA,DACA TOT NU VREI SA DESCHIZI GURA SA VB SI TU CEVA,NUMAI IN FELUL ASTA NE PUTEM DA SEAMA CE AI CAP.SI MARIUS NU-TI MAI UMFLA BUCILE CAND VB ESTI JALNIC,ESTI CAM AMETIT BAIATULE SI PRIVIREA TA ESTE PIERDUTA NU STI PE CE LUME TRAIESTI,TE POTRIVESTI CU BUHAITA DE VIOLETA,CARE ESTE O GRETOASA.=)) =)) =))BRAVO ANDREEA,ESTI CEA MAI TARE,TINE-O TOT ASA,TE VOM VOTA SI DE-ACUM INCOLO.LUCIFERA,VIOLETA,IOANA AFARAAAAAAAAAAAAA.STRICATI EMISIUNEA.ROXANA ESTI DE UMPLUTURA ACOLO,DECAT SA STAI IN CASA SA RANJESTI TOATA ZIUA LA CAMERA MAI BINE DUTE ACASA,DACA TOT NU VREI SA DESCHIZI GURA SA VB SI TU CEVA,NUMAI IN FELUL ASTA NE PUTEM DA SEAMA CE AI CAP.SI MARIUS NU-TI MAI UMFLA BUCILE CAND VB ESTI JALNIC,ESTI CAM AMETIT BAIATULE SI PRIVIREA TA ESTE PIERDUTA NU STI PE CE LUME TRAIESTI,TE POTRIVESTI CU BUHAITA DE VIOLETA,CARE ESTE O GRETOASA.=)) =)) =))

  10. 71
    steluta Says:

    ai dreptate

Pages: « 14 … 13 12 11 10 9 [8] 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free