Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei”


Fericita castigatoare a concursului ” O saptamana in Cetatea Dragostei ” se numeste Graciana Neagoe, are 22 de ani si este din Ramnicu Valcea.

Aceasta deabia asteapta sa petreaca o saptamana in casa Nora Pentru Mama, emisiune despre care spune ca e super si o urmareste inca de la editia 1.

Graciana spune ca are si favorite si persoane mai putin agreate in casa. La intrebarea ” Daca te vei indragosti in casa, sau daca un baiat se va indragosti de tine?”, aceasta a raspuns ca nu este posibil deoarece are un prieten pe care il iubeste foarte mult si fetele din casa nu ar trebui sa-si faca griji in aceasta privinta.

Cum credeti ca va fi saptamana petrecuta in casa de castigatoarea concursului? Va putea aceasta sa intre in pielea concurentilor si sa le inteleaga comportamentele?

138 comentarii la “Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei””

Pages: « 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 120
    flavia Says:

    Gabi , nu -i mai tot descoase pe concurenti , lasa-i ,si asa sunt stresati.

  2. 119
    ana Says:

    Graciana, spune-i lucicai sa lase ciocu mic.O doamna aplaneaza discutiile ,nu sta sa se certe cu Andreea care formeaza cuplu cu Stefan , Daca se vede atat de importanta , de ce nu pleaca madam acasa?Aaaaaa, era sa uit sa -si reviziuiasca tinuta . sta indecent imbracata in fata lui fii-su si sa nu se mai laude cu proprietetile ei ca nu intereseaza pe nimeni.Cam atat……deocamdata.

  3. 118
    Vicky Says:

    Gratiana! Tu esti o fata foarte finuta cu mult bun simt si atunci cind ai fost intrebata ce parere ai despre concurentii din casa n-ai spus chiar ce simteai cu adevarat .Este imposibil sa poti avea o parere buna despre Ildiko ,dupa felul cum s-a purtat si limbajul lasa de dorit .dar nu s-a spus nimic despre o eventuala descalificare…Oare de ce ?Iar Stefan este sub orice critica,este obraznic ,nu are respect pentru nimeni si nimic ,Andreea si Stela de asemeni toti trei sunt la fel si ii jignesc pe ceilalti .Iar Gabrirla toarna gaz pe foc si ii intarita in loc sa aplaneze conflictele .Dupa parerea mea este jalnic tot ce se intimpla acolo sunt chiar intrigata.Cred ca vei ramine cu un gust amar dupa tot ce ai vazut acolo IN CETATATEA DRAGOSTEI!Daca se poate numi asa pentru ca acolo gasesti orice numai dragoste nu.

  4. 117
    lavinia Says:

    vreau si eu id ul gratianei

  5. 116
    baran angela Says:

    Gratiana la ce a mai intrat si asta in casa ,e foarte antipatik nici ea nu stie la cine sa dea dreptate si cand.Iesi afara k iti ajunge cat ai stat in casa k pe deasupra dai si rau la camera .mutate de langa roxi k e mai frumoasa decat tine si se vede un contrast foarte mare intre tine si ea, ea fiind mai frumoasa iar tu………………Cred k habar n.ai pe ce lume traiesti fi foarte atenta cum procedezi pt k te vad o persoana care nu poate gandi obiectiv si la rece.

  6. 115
    Marian Says:

    Voi,cei de pe forum,nu mai cereri sa va raspunda Graciana,eu sunt tot din Valcea,asta e o proasta de bubuie,o cunosc,e vai de capul ei si se da si ea mare ca a ajuns la TV,nu stiu de ce o mai tin inca o saptamana in casa. Graciana du-te cu cainii pe maidan ca esti o vaca incaltata,du-te si paste vitele. Vrei sa te faci vedeta?
    Treci fa la munca,altii mor de foame si tu stai acolo sa mananci si sa dormi?Sa-ti fie rusine.Daca ai prieten,stai cu el si nu mai baga ura intrei intre cei din acea acsa,ca tu esti acolo doar de forma,ca sa bagi mai mult ura intre ei.Ce te bagi tu in treaba lor? STAI ACASA SI DU-TE CU VACA LA PASCUT CA VINE PRIMAVARA SI TREBUIE SA O PASTI SA MANANCI SI TU DE LA VACA LAPTE. NU UITA VORBA MEA ….ESTI O TERMINATA !

  7. 114
    mariana Says:

    CA BINE ZICI Dana asa e,asta e si parerea mea

  8. 113
    Marian Says:

    Graciana mars odata afara din Cetatea Dragostei,javra ce esti….

  9. 112
    andra Says:

    gratiana chiar iti place sa stai cu stele si ildiko

  10. 111
    baran angela Says:

    Aceasta emisiune a luat.o razna de cand a intrat d.na lucik in casa este cea mai rea persoana pe care am vazut.o si am cunoscut.o in viata mea are atata rautate in suflet si are undar k face k orice discutie sa devina in favoarea ei.Andreea esti preferata mea pt k joci corect,sper k sentimentele pe care le arati pt Stefan sunt reale iar despre Stefan se vede k e un om cu un suflet mare si k te iubeste mult.D.na Stela sunteti o femeie de treaba si va rog nu mai dati curs discutiilor dintre d.voastra si d.naLucica si Alina,pe care am apreciat.o foarte mult dar se pare k nu e ce avrut sa para.Despre Violeta este o fate perversa si care vrea sa para k are un suflet bun dar nu e deloc asa iar in legatura cu relatia lor nuci macar nu stiu ce sa zic,cred k se iubesc desi nu am incredere in Marean.Cuplul Alina,Ionut nu o sa fie niciodata impreuna pt k alina nu il iubeste pe Ionut desi el o iubeste ier ea formeaza un cuplu cu el doar din cauza temei concursului si k sa nu fie eliminata.Imi pare rau k a iesit georgeana din casa pt k facea un cuplu perfect cu Mihai si este o fata foarte inteligenta iar despre d.na Stefana ce sa zic cred k e singura mama care ar merita sa fie mama saptamani tot ce se intampla in jur ea judeca foarte obiectiv.Mi.ar placea sa intre Mihaela din nou in casa si sa continue cuplul cu Alex se potriveau binisor iar despre d.na Ildiko este o femeie care se lasa usor influentata de d.na Lucika si nu e bine,in rest e o femeie de treaba doar k nu prea este educata ,cred k are de suferit alex din cauza comportamentului parintilor sai.Iar despre Singurela,foarte bine cine ia spus asa ,nu stiu la ce mai sta in casa oricum se crede superioara si nu ii place nimeni ,de ce nu bagati in casa niste fotbalisti poate o sa.l placa pe unul.Singurela este destul de falsa si nu stiu ce mai cauta in acest concurs ,ce vrea sa faca dak ar fi o fata asa cum pare de ce nu se cere afara pt k ea nu are ce cauta acolo atata timp cat nu face un cuplu.

Pages: « 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free