Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei”


Fericita castigatoare a concursului ” O saptamana in Cetatea Dragostei ” se numeste Graciana Neagoe, are 22 de ani si este din Ramnicu Valcea.

Aceasta deabia asteapta sa petreaca o saptamana in casa Nora Pentru Mama, emisiune despre care spune ca e super si o urmareste inca de la editia 1.

Graciana spune ca are si favorite si persoane mai putin agreate in casa. La intrebarea ” Daca te vei indragosti in casa, sau daca un baiat se va indragosti de tine?”, aceasta a raspuns ca nu este posibil deoarece are un prieten pe care il iubeste foarte mult si fetele din casa nu ar trebui sa-si faca griji in aceasta privinta.

Cum credeti ca va fi saptamana petrecuta in casa de castigatoarea concursului? Va putea aceasta sa intre in pielea concurentilor si sa le inteleaga comportamentele?

138 comentarii la “Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei””

Pages: « 14 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    carmen Says:

    cred ca graciana e de treaba

  2. 9
    rsimona Says:

    CRED CA GRACIANA E O PUSTOAICA BAGATA SA BAGE ZAZANIE,ASA CUM A FOST BAGATA SI MADAM LUCICA;DOAR NU CREDE CINEVA CA FI-SU AR PUTEA FACE VREUN CUPLU IN CASA!

  3. 8
    andreea craiova Says:

    cred k este un chin sa stai in casa aceea o saptamana si asta datorita invidioaselor si rautaceoaselor de d-na stela si d-na lucica. cred ca graciana o sa plece socata de acolo dupa ce o sa intalneasca rautatile si lupta pe care o dau cele doua pentru bani ca alt ceva nu ar avea de impartit. GABRIELA imi place tare mult sotul tau………in sensul ca va potriviti.sunteti doi frumusei amandoi

  4. 7
    ANA Says:

    VIOLETA, DE CE ESTI ASA PROSTUTA? TU CHIAR CREZI CA O SA STEA MARIAN CU TINE DUPA CE IESE DIN CASA? CIND STATEA LA ZIUA ALINEI PE CANAPEA TI-A SPUS MARIAN CA ALINA E TOTUL PENTRU EL SI NU AR PUTEA FACE UN ALT CUPLU IN CASA DOAR DE DRAGUL DE A-L FACE SI DUPA CITEVA ZILE ERA CU TINE, CE PARERE AI DE ASTA? DE CE ESTI ASA OARBA OARE? NOROCOASA O SA FIE FATA CU ALEX.E BAIAT DE NOTA ZECE.

  5. 6
    ANA Says:

    VIOLETA, DE CE ESTI ASA PROSTUTA? TU CHIAR CREZI CA O SA STEA MARIAN CU TINE DUPA CE IESE DIN CASA? CIND STATEA LA ZIUA ALINEI PE CANAPEA TI-A SPUS MARIAN CA ALINA E TOTUL PENTRU EL SI NU AR PUTEA FACE UN ALT CUPLU IN CASA DOAR DE DRAGUL DE A-L FACE SI DUPA CITEVA ZILE ERA CU TINE, CE PARERE AI DE ASTA? DE CE ESTI ASA OARBA OARE? TA 10. NOROCOASA O SA FIE FATA CU ALEX.E BAIAT DE NOTA ZECE.

  6. 5
    ana Says:

    BUNA. DOAMNE, CE EMISIUNE, NU-MI MAI PLACE DELOC. MAI POTOLITIVA OLEACA. DAT-O PE LUCICA AFARA CA MA INERVEAZA DE NU MAI POT SA MA UIT LA FMISIUNE. O BLESTEMATO PE ANDREEA SI ACUMA O VREA DE NORA. ACUMA NU SE TEME CA O SA SE TINA BLESTEMUL DE EI? BLESTEMUL DE MAMA SE TINE. ATITA RAUTATE ARE FEMEEA ASTA IN EA SI E ATIT DE RAZBUNATOARE. DAR TRANSMITETI-I SA NU-SI MAI RIDICE ROCHIA IN SUS CIND STA DE VORBA CU CATALIN A-L EI. NU I-I RUSINE OARE?
    S-O LASE PE ANDREEA IN PACE. MAI MULT VREA SA-I FACA IN CIUDA STELEI. CITA RAUTATE ARE FEMEEA ASTA IN EA.ANDREEA CREDCA O SA PUNA BOTU PINA LA URMA , AM VAZUT CA O TENTEAZA MASINA LUI CATALIN CEA ALBA.

  7. 4
    anushqueVl Says:

    super si eu sunt din valcea si sper sa iti placa in casa

  8. 3
    cineva Says:

    ce bine e de graciana …pe mine ma enerveaza violeta la culme este o fitoasa
    andreea :imi place de tine dar incerca sa fi mai calma esty foarte frumoasa
    roxana:eu nu stiu dc mai sta fetita aia in casa nu formeaza un cuplu si pe deasupra e si enervanta
    alina:de la un timp a inceput sa ma enrveze si ea face fite si e urata tare
    georgiana:imi place dar sa incerce sa fie un pic mai vorbareata
    dna ildiko:nu imi place dar nici nu imi displace de dansa
    dna stela:chiar e draguta dna si continuati sa fiti asa cum sunteti acum dar mai lasati si de la dvs
    dna stefana:nu am ce zice de dansa e si ea o draguta
    dna lucica:este o piaza rea numi place de loc ma mir cum de i-a luat apararea dne-i ildiko pe dinafarase vede rea dar pe dinauntru cred eu ca are un suflet cat de cat bun si incercati sa nu mai fiti asa dna destul ne-am saturat sa auzim numai scandaluri la televizor numai din cauza dvs
    dna ioana :inainte sa vina lucica nu spuneati o vb dar cand a venit lucica gata tot va trancane gura aceia sa stiti ca nu dati bn la tv sunteti chiar banala din punctul meu de vedere
    despre cupluri de sa mai zic unele cupluri sunt pt bani ca de ex violeta si marius nu suport cuplul asta
    marius:este dragut si imi place ca se abtine sa spuna de la un timp prostii
    alexandru:nu stiu cat de mult tine mihaiela la el sau el la mihaiela dar o sa vedem pe parcurs sau o sa auzim pe parcurs
    mihai :este si el dragut si nu stiu dak sa cred ca tine la georgiana
    ionut:nusk dc tine el la alina ca nu e frumoasa de loc ,si el ma cam enerveaza pt ca se da copilul cuminte dar nu este chiar asa
    catalin:nusk ce sa mai zic despre el sigur a vezit pt banii asa ne transmite el si cu mama lui
    cam atat am avut de spusaltceva le urez succes concurentilor

  9. 2
    eliza Says:

    favorita mea care imi place este roxana este o fata linistita, frumoasa,la lcul ei.andreea este o fata k dar are un limbaj nepotrivit,georgiana imi place si de ea,face un cuplu minunat cu mihai.violeta nu prea am ce sa spun despre ea,darnu am fost deacord cu decizia sa de a se desparti de alex.alina a fost la inceput favorita mea,dar pe parcurs mi-am schimbat parerea,ionut o iubeste dar despre alina nu pot sa spun acelasi lucru.

  10. 1
    czink Says:

    cred k e super sa stai in casa npm3
    ai de toate:caldura, mankre liniste………mai putin
    esti super andreea
    tine-o tot asa

Pages: « 14 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free