Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei”


Fericita castigatoare a concursului ” O saptamana in Cetatea Dragostei ” se numeste Graciana Neagoe, are 22 de ani si este din Ramnicu Valcea.

Aceasta deabia asteapta sa petreaca o saptamana in casa Nora Pentru Mama, emisiune despre care spune ca e super si o urmareste inca de la editia 1.

Graciana spune ca are si favorite si persoane mai putin agreate in casa. La intrebarea ” Daca te vei indragosti in casa, sau daca un baiat se va indragosti de tine?”, aceasta a raspuns ca nu este posibil deoarece are un prieten pe care il iubeste foarte mult si fetele din casa nu ar trebui sa-si faca griji in aceasta privinta.

Cum credeti ca va fi saptamana petrecuta in casa de castigatoarea concursului? Va putea aceasta sa intre in pielea concurentilor si sa le inteleaga comportamentele?

138 comentarii la “Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei””

Pages: [14] 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 138
    cristina Says:

    o sa incep cu andreea deoarece este preferata mea imi place de andreea pt ca spune lucrurilor pe fata imi place si de stefan pt k este mai linistit decat ceilalti baieti.D-nA STELA ESTE SI D-NSA DE TREABA DAR VREAU SA O SUTINA MAI MULT PE ANDREEA.alina:ESTE O DULCE ,ESTE FOARTE FRUMOASA REMARC FAPTUL K ESTE LINISTITA,CRED K IONUT O MERITA PE ALINA NU CUM SPUNE D-NA LUCICA(LUCIFERA) K NU SE IUBESC DIN CONTRA EU CHIAR CRED IN DRAGOSTEA LOR.,SA O TINA TOT ASA!! roxana:mi sa parut o tipa dragutza la inceput dar acum mi-am schimbat parerea mi se p;are ca o face pe linistita deoarece k mai vrea sa iasa mireasa saptamani dar de data asta a iesit alina ,cam atat am de zis de roxana.mihaela: imi place de ea si nu vreau sa nu mai fie prietena k andreea. baieti:::: stafan e linistit.alex e un tip de treaba.ionut sse vede k o iubeste pe alina.catalin este jalnic are un vocabular vulgar stie numai sa jigneasca!!!!!! mamele::::::::imi place de d-na stela ,ildiko si antoaneta.lucica(lucifera) este o scorpie o rea a profitat de alina. nu mai merita sa stea in casa. catalin nu se va insura din cauza lu lucifera scorpie batarana ce e.jos k lucifera!!!!!!!!!!! vreau la sfarsit sa fie mai multe nunti!!.apropo id meu este crystynutza_frumusik97 iar adresa de hi5 este::::http://alexe-cristina.hi5.com

  2. 137
    cristina Says:

    imi place de andreeea mult.dar cred ca d-na lucica se cearta cu toti concurenti ii ia pe rand nu imi place nici de dansa nici de catalin,cred k catalin nu se va insura niciodata din cauza mamei sale.vreau ca stefan sa fie mai vorbaret,imi place de mihaela si alex.ramona se vedea ca e o tata pusa pe mahala.alina are o fire linistita&e frumoasa.se vede k ionutza o iubeste f mult .cam atat am avut de spus.

  3. 136
    corynush Says:

    sunt de parere ca acest concurs este unul kt se poate de reusit prin natura sa.am urmarit cu placere de fiecare data tot ce se petrece acolo. pentru noi telespectatorii acest show este mai degraba un film serial la catre urmarim cu drag protagonistii preferati. in primul rand as delicita-o pe gabi pt felul ei de fi pentru entuziasmul cu care realizeza emisiunea ,pentru realismul cu care ne prezinta informatiile si nu in ultimul rand obiectivitatea fata de concurenti. sa fii moderator intre atatea caractere impulsive si mai de graba dezlantuite de atata tensiune acumulata este o adevarata realizare. asadar,bravo gabi si tine-o tot asa.vreau sa felicit toate cuplurile pentru faptul ca la ei cuvantul”cuplu” echivaleaza cu “echipa” ii admir in momentele in care isi iau apararea reciproc i se sprijina unul pe celalalt. intradevar deciziile lor nu ar trebui comentate de catre noi telespectatorii pentru ca noi nu simtim tebsiunea existenta in casa, dar alina nu ar fi trebuit sa ii faca una ca asta lui ionut.este evident faptul ca el chir o indrageste si atunci de ce sa fii atat indiferent la astfel de sentimente? alina ar fi trebuit sa se gandeasca ca toti suntem facuti din acelasi aluat.inevitabil toti ajungem sa facem persoana de langa noi sa sufere si nu ma refer in mod special la inselat ci, la obisnuitele evenimente de zi cu zi.cat despre violeta pot spune ca a facut cea mai buna alegere in ceea ce il priveste pe alex. chiar nu-l merita !!! cat despre ceilalti pot spune k imi sunt dragi asa cum sunt.succes si fie ca cekl mai bun sa castige!

  4. 135
    petronela Says:

    imi place emisiunea dar de data asta ati ratato primele editi au fost mai frumoase dar acum ati dat gres

  5. 134
    petronela Says:

    imi place emisiunea dar mai frumoasa a fost cea de la editia 1 si 2 acum nu imi mai place in loc sa fie bine in casa este numai cearta potoliti-va oameni buni ca va vede toata tara

  6. 133
    adina Says:

    va dau un sfat nu va mai uitati daca nu va place emisiunea schimbati programul.mie imi PLACE FOARTE MULT.

  7. 132
    elena bobe Says:

    cred ca este bine sa se termine cat mai repede aceasta caragialeasca emisiune

  8. 131
    elena bobe Says:

    mare pacat de organizarea si conditiile create, elementele alese sunt sub orice critica din toate pdv.

Pages: [14] 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free