Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei”


Fericita castigatoare a concursului ” O saptamana in Cetatea Dragostei ” se numeste Graciana Neagoe, are 22 de ani si este din Ramnicu Valcea.

Aceasta deabia asteapta sa petreaca o saptamana in casa Nora Pentru Mama, emisiune despre care spune ca e super si o urmareste inca de la editia 1.

Graciana spune ca are si favorite si persoane mai putin agreate in casa. La intrebarea ” Daca te vei indragosti in casa, sau daca un baiat se va indragosti de tine?”, aceasta a raspuns ca nu este posibil deoarece are un prieten pe care il iubeste foarte mult si fetele din casa nu ar trebui sa-si faca griji in aceasta privinta.

Cum credeti ca va fi saptamana petrecuta in casa de castigatoarea concursului? Va putea aceasta sa intre in pielea concurentilor si sa le inteleaga comportamentele?

138 comentarii la “Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei””

Pages: « 14 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    alina Says:

    bv roxy esti preferata mea sper sa castigi u concursul sa moara toti de invidie si in continuare sa iesi mireasa saptamani

  2. 49
    cristina Says:

    mi-ar place tare mult ca andreea sa se cupleze cu catalin,chiar daca nu se potrivesc deloc, doar asa sa moara stefan. mi-as dori sa intru in casa sa le spun tuturor ce cred despre ei. ma pricep sa cunosc un om dupa gesturi, cuvinte.

  3. 48
    cristina Says:

    as ruga+o pe graciana sa le transmita andreei, lui stefan si doamnei stela ca nu mai pot influenta telespectatorii ca pana acum. multi si+au dat seama ca vor doar bani, mai ales stela. daca la inceputul emisiunii a iesit mama sapt a fost doar petru ca erau doar ea si doamna ildiko. acum ar fii chiar banal sa mai fie votata. andreea cred ca nu are nimic decent si interesant de spus. e dar un pion in mainile lui stefan si stelei.

  4. 47
    GEORGETA Says:

    imi pare rau ca aplecat Georgiana, D-na Ildiko a gresit cu iesirea ei in legatura cu D_mna Ioana chiar asa!

  5. 46
    anana Says:

    buna ziua,imi place f. mult de graciana,se vede deocamdata,o persoana,educata,prevazatoare,nu-i plac certurile si nu e chiar frumoasa,dar are ceva atragator prin comportamentul ei,succes graciana

  6. 45
    gaby Says:

    valentina e preferata mea

  7. 44
    gaby Says:

    va rog nu le votati

  8. 43
    gaby Says:

    Andreea e sub orice critica mai bine iti vezi de viata ta si lasa mama celelate cupluri , cred ca ai terorizat-o si pe Gaby

  9. 42
    gaby Says:

    si apropo nu cred ca exista femei mai rele ca aceste persoane

  10. 41
    gaby Says:

    din cauza lor nu pot sa ma uit la aceasta emisiune. cred ca nu ai ce invata de la aceste persoane.si va rog foarte mult sa nu le mai permita-ti sa ma vorbeasca in aceasta emisiune ca numai perle scot mai bine isi vad de viata lor si mai bine cer sa fie date afara

Pages: « 14 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free