Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei”


Fericita castigatoare a concursului ” O saptamana in Cetatea Dragostei ” se numeste Graciana Neagoe, are 22 de ani si este din Ramnicu Valcea.

Aceasta deabia asteapta sa petreaca o saptamana in casa Nora Pentru Mama, emisiune despre care spune ca e super si o urmareste inca de la editia 1.

Graciana spune ca are si favorite si persoane mai putin agreate in casa. La intrebarea ” Daca te vei indragosti in casa, sau daca un baiat se va indragosti de tine?”, aceasta a raspuns ca nu este posibil deoarece are un prieten pe care il iubeste foarte mult si fetele din casa nu ar trebui sa-si faca griji in aceasta privinta.

Cum credeti ca va fi saptamana petrecuta in casa de castigatoarea concursului? Va putea aceasta sa intre in pielea concurentilor si sa le inteleaga comportamentele?

138 comentarii la “Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei””

Pages: « 14 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    gaby Says:

    va rog frumos dati-le afara pe Andreea si pe Stefan (impreuna cu mama lui ).Sunt un cuplu care au intrat in aceasta emisiune numai pentru bani.Sunt de groaza. mama lui stefan numai scandal cauta

  2. 39
    nanisoaran Says:

    Graciana esti o fata super am si eu 2 fete,sunt mandra de ele si iubesc fetele care stiu sa se comporte frumos mai ales in emisiune,imi place si de Roxana de Violeta si Alina sunteti super

  3. 38
    ionela Says:

    doamne ce nebuna e ildiko

  4. 37
    erikarenate Says:

    da ma bucur ca a intrat in casa graciana dar mi-ar fi placut sa ramana acolo in competitie…….dar are iubit asa ca nu imi va putea face pe plac….dar nu s estie niciodata…:)

  5. 36
    cris Says:

    ce se intampla in casa?este o farsa?

  6. 35
    nn Says:

    Doamna Ildiko este o femeie foarte rea,i sau facut prea multe surprize,si macar nu stie sa vorbeasca frumos,sa respecte emisiunea este sub orice critica pacat de alexandru cu asa parinti

  7. 34
    nn Says:

    Doamna ildiko e sub orice critica,trebuie eliminata,i sau facut toate placerile si dumneaei se comporta foarte urat macar sa respecte emisiunea

  8. 33
    andreea Says:

    buna sunt din galati si urmaresc emisiunea voastra.la inceput mai aveai la ce te uita dar acum tot ce se petrece in casa lasa de dorit. lucica este in casa doar pentru scandal si bani nu imi place aceasta femeie si implicit baiatul ei el daca era un destept precum se prezinta pana la varsta asta trebuia sa fie casatorit si cu copii chiar andreea este o draguta cu gura cam mare dar nu e rau stie ce vrea de la viata si de la altii stefan imi place ,mai calca pe alaturi dar tind sa cred ca doar atunci cand e suparat.dna stela se supara cam repede si ar trebui sa nu mai dea multa importanta la tot ce se spune in casa. dna stefana e o dulce mai ales cand spune mama tusa iar nepotul ar trebui sa o asculte si sa fie putin mai indraznet. de georgiana chir imi pare rau ca a iesit facea un cuplu frumos .violeta cu marius nu mi se par potriviti, cred chiar ca joaca un teatru cam nepotrivit.iar ioana este la fel de prefacuta ca si fiul ei.roxana e draguta dar parca nu e locul potrivit casa Nora pt mama pentru ea.alina parea copilul cuminte dar a cam inceput sa zica si sa faca anumite lucruri care nu i se potrivesc iar pt ionut nu are sentimente si e pacat pt ca baiatul chiar se veede ca tine la ea si ar vrea o relatie advarata.

  9. 32
    stela Says:

    Ildiko-AFARA,

  10. 31
    katy Says:

    parerea mea este ca daca Lucica mai iese mama saptaminii destrama toate cuplurile. Dati-o afara mai repede.E de groaza si ea si fiu-sau.Violeta e un morman de prostie si se stie :prostul pina nu e si fudul nu e prost destul se potriveste cu Marian si cu ma-sa dar numai la prostie.
    Pacat de Georgiana ca a iesit ca poate reusea sa-l maturizeze pe Mihai si asa sa faca un cuplu frumos, imi placea de ei si cred ca aveau sanse daca n-ar fi fost scorpia aia de Lucica.
    Alina e prefacuta asa cum zicea si Stefan s-a vazut in materiale cind zicea ca vrea sa iasa dupa ce iese Stefan si se foloseste de Ionut ca sa creada lumea ca vrea sa faca un cuplu.Aiurea,Ionut e prea naiv daca o crede
    Roxana nu stiu ce rol are ea acolo, poate de decor,efrumoasa dar daca nu-i place de nimeni ce mai asteapta?
    Multi o acuza pe Andreea ca vorbeste urit dar nu toti vorbim asa cind sintem jicniti nu e nimeni fara pacat, dar Andreea este o fata deosebita si imi doresc sa reziste capcanei in care o trage Lucica.S-o tina tot asa ca e bine poate ajunge ea in finala daca nu mai e Georgiana.

Pages: « 14 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free