Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei”


Fericita castigatoare a concursului ” O saptamana in Cetatea Dragostei ” se numeste Graciana Neagoe, are 22 de ani si este din Ramnicu Valcea.

Aceasta deabia asteapta sa petreaca o saptamana in casa Nora Pentru Mama, emisiune despre care spune ca e super si o urmareste inca de la editia 1.

Graciana spune ca are si favorite si persoane mai putin agreate in casa. La intrebarea ” Daca te vei indragosti in casa, sau daca un baiat se va indragosti de tine?”, aceasta a raspuns ca nu este posibil deoarece are un prieten pe care il iubeste foarte mult si fetele din casa nu ar trebui sa-si faca griji in aceasta privinta.

Cum credeti ca va fi saptamana petrecuta in casa de castigatoarea concursului? Va putea aceasta sa intre in pielea concurentilor si sa le inteleaga comportamentele?

138 comentarii la “Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei””

Pages: « 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 100
    Marian Says:

    Graciana esti o terminata,nu stiu ce cauti acolo in casa,norocul tau ca ai castigat sa ajungi acolo,dar esti dusa cu pluta rau de tot,mars afara cat mai repede din casa aceea,ca nu ai facut nimic bun cat ai fost acolo cateva zile,mai mult ai bagat raca intre ei,mars afara din Cetatea Dragostei.

  2. 99
    anca Says:

    eu cred ca marian daca ar ramane cu violeta in afara casei “nora pentru mama” ar mai si capacio.

  3. 98
    anca Says:

    marian are orizonturi limitate, vocabularul limitat si gandirea la fel;fata de prietena lui care pare mai desteapta zic eu(decat el) , el pare un fan manele cu trei bulendre in dulap da care merge putin cocosat si cracanat de atata smecherie si nervi…penibil

  4. 97
    Victoria Says:

    Va rog frumos transmite-ti lui lucifera sa-si puna mana la gura,cand rade cu gura pana la urechii,avem copii mici care atunci cand o vad incep sa planga si imi zice ca-i BAU-BAU la tv,sa aibe butin respect pt noi telespectatorii,daca pt ea nu mai are,dupa ce ca are dintii mancati pana la gingie de carii isi mai da si capul pe spate cand ranjeste sa se vada cat mai bine.Dar cel mai bine este sa plece acasa.Te rog mult Graciana sa-i transmiti.Bravo Andreea tine-o tot asa,ma bucur ca nu ai cazut in plasa lui lucifera.

  5. 96
    Angel Says:

    Unde este Graciana….cand trebuie sa ne raspunda la intrebari!
    ? :)

  6. 95
    alina Says:

    imi place foarte mult Alina si cred k pana la urma va forma un cuplu frumos cu Ionut,Roxana e o fata draguta,Violeta si Marius mi se pare cel mai potrivit cuplu.Andreea e o fata draguta dar nu se potriveste deloc cu Stefan dar nici cu Catalin.Dna Stela vb mult si fara rost,f barfitoare,Dna Ildiko nu-mi place deloc si ar trebui sa iasa afara pt felul in care se compoarta si vb.Dna Ioana imi place f mult si cred k va fi o soacra buna pt Violeta.

  7. 94
    Dana Says:

    As vrea sa afle KD ca gluma cu dna Stela si dna Ildiko este de 100 de ori mai proasta decat glumitele dnei Ioana care este taxata ca mai inceata la minte . Trageti singuri concluzia cuvenita. In alta ordine de idei, nu inteleg de ce Gabriela o amendeaza pe dna Lucia ca nu i-a placut desenul lui Stefan care, fie vorba intre noi, este o mizerie rautacioasa cum este si desenatorul. Am impresia ca aceasta emisiune promoveaza prostia si rautatea si cam frizeaza promiscuitatea. Nu sunt rasista, am prieteni si cunostinte de toate felurile si neamurile, dar in casa sunt anumite personaje care iti fac sila si tocmai pe acestea le aproba si le incurajeaza emisunea KD.VA GARANTEZ CA, DACA ATI SPARGE GASCA ILDIKO-STELA, ATI AVEA O AUDIENTA DUBLA FIINDACA TELESPECTATORII DORESC CURATENIE SI DREPTATE SI LE ASTEAPTA DE LA KD. Eu, ca si multe persoane apropiate mie nu ne mai uitam la NPM in ultima vreme fiindca ne este sila. Informatiile le capat interactionand cu cei de pe forum. LUATI MASURI IMPOTRIVA MURDARIEI DIN CASA DACA VRETI SA NE DEMONSTRATI CA VA RESPECTATI PRIVITORII!!!! Consider lipsa de respect atitudinea si vorbele dnei Ildiko precum si ,,mistocareala veninoasa si mizerabila-desenul precum si vorbele” cuplului Stefan-Stela. NPM promoveaza lipsa bunului simt, violenta verbala si fizica .S-A INTRECUT MASURA, N-ATI BAGAT DE SEAMA?!

  8. 93
    MAKO Says:

    Gratiana,

    In primul rand, nu l-ai intrebat pe Stefan cand a spus ca vrea sa deseneze ‘caruta cu prosti’ de ce are aceasta infatuare de a crede ca le este superior, celor, cu care el nu este in grup? Tocmai el, care are tarele lui!
    Sper sa reusesti, cel putin tu, sa fii pe cat posibil obiectiva.
    Sfatuieste-o pe Andreea ca, va pierde f mult in viitor daca se va manifesta in stil-mahala. Sa nu mai vorbeasca precipitat; poate sa-si exprime nemultumirile si vorbin rar, clar, ferm.
    Pacat ca ai asistat la iesirile suburbane ale lui Ildiko; ma intreb cum de este tolerata atitudinea ei.
    Succes!

  9. 92
    valy Says:

    Roxana,este o fata frumoasa si desteapta, Alina,este simpatica ,Violeta este si ea de treaba,Andreea,este frumoasa dar foarte rautacioasasi enervanta uneori penibila,”asa zisul ei iubit Stefan “,este un “soarece oparit”,un baiat obosit …retardat,Mihai este un “catelus tinut in lesa”care executa comenzile primite,Alexandru,”saracu “l-au facut de cacao parintii lui,oribil comportament , Marian,un baiat timid care ar mai trebui scolit, Ionut, un baiat linistit simpatic dar cred ca va fii dezamagit de Alina,d-na Stela , este o cotoroanta si o intriganta ,Ildiko, trebuie dusa in mahala,limbaj de Maramu”de unde vine ea cred ca a stat cu cainii pe maidan ,d-na Stefana o femeie super de treaba ,haioasa si inteleapta ,d-na Lucica o femeie citita dar uneori rautacioasa(cand este provocata ),d-na Ioana,o femeie timida

  10. 91
    valy Says:

    da

Pages: « 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free