Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei”


Fericita castigatoare a concursului ” O saptamana in Cetatea Dragostei ” se numeste Graciana Neagoe, are 22 de ani si este din Ramnicu Valcea.

Aceasta deabia asteapta sa petreaca o saptamana in casa Nora Pentru Mama, emisiune despre care spune ca e super si o urmareste inca de la editia 1.

Graciana spune ca are si favorite si persoane mai putin agreate in casa. La intrebarea ” Daca te vei indragosti in casa, sau daca un baiat se va indragosti de tine?”, aceasta a raspuns ca nu este posibil deoarece are un prieten pe care il iubeste foarte mult si fetele din casa nu ar trebui sa-si faca griji in aceasta privinta.

Cum credeti ca va fi saptamana petrecuta in casa de castigatoarea concursului? Va putea aceasta sa intre in pielea concurentilor si sa le inteleaga comportamentele?

138 comentarii la “Graciana Neagoe – castigatoarea concursului “O saptamana in Cetatea Dragostei””

Pages: « 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

  1. 130
    MAKO Says:

    Gratiana, esti destul de desteapta sa decelezi orice situatie, comentariu sau atitudine.
    Trebuie insa, sa fii mai ferma in a-ti expune analiza. Nu te lasa dominata emotional de ceea ce ti-ar putea auzi urechile din partea concurentilor, in momentul cand nu le convine analiza ta. Esti o fata frumoasa, inteleapta, isteata, ai vocabulat; trebuie sa ai si forta expunerii.
    Curaj!

    Imi place atmosfera din saptamana aceasta. Insa am senzatia ca Alina, care este o fata inteligenta, are probleme reale de depersonalizare. Eu as sugera sa te sfatuiesti cu Gabriela ca sa apelati la cateva sedinte asistate de Mirela Zivari. Poate s-o ajute. Lasand la o parte ‘jocul’ din casa, este f grav ce se intampla cu ea; mai ales ca tatal ei si-a exprimat ingrijorarea si s-a exprimat ca este schimbata; n-o mai recunoaste ca, comportament.
    Am si un gust amar in ceea ce o priveste pe Ildiko si anume, dupa ce s-a comportat mizerabil intr-un anumit moment s-a cautat musamalizarea situatiei ceea ce nu este ok pentru restul concurentilor. A mai explodat si ineptia lui Catalin sustinut de Lucica, vis-a-vis de excursia de la munte. Ma intreb, cum de nu stiu unii sa se bucure de cadouri (ca a fost un cadou) si sa depaseasca animozitatile.

  2. 129
    madalina Says:

    tin sa o felicit pe graciana pentru curajul de a intra in aceasta casa.si multa bafta pana la final!imi place modul sau de a aborda fiecare subiect!:*am o sugestie:de ce nu,in loc sa le lasati pe fete sa se certe,le solicitati sa-si demonstreze talentele de bune nore?ar fi mai productiv,pentru ca,din cate vad eu,stau acolo mai mult in grija mamelor…

  3. 128
    madalina Says:

    sunt f indignata de teatrul in care s-a transformat npm,din cauza concurentilor lipsiti de bun-simt uneori.e inadmisibil sa se dea pe post replici ca cele ale d-nei ildiko,ale d-nei stela sau ale andreei.acestea nu vor fi niciodata modele decat contraexemple…e josnic si teatrul creat in familia d-nei ildiko,datorita “geloziei” sotului:))nici nu se pune problema ca acesti concurenti sa se ridice vreodata la inaltimea primilor,din npm1…pacat de fetele civilizate precum roxana sau violeta,care reusesc totusi sa supravietuiasca acolo…moolti poopici pt tiza mea,carmen!!!

  4. 127
    madalina Says:

    :(

  5. 126
    Laura Says:

    DE CE A INSISTAT ANDREA SA FACA CUPLU CU STEFAN?S-A UMILIT,,I-A FORTAT MANA,,OARE NU E O ,,STRATEGIE ,,?CA SA CASTIGE MARELE PREMIU?

  6. 125
    ely4 Says:

    NU MAI BAGATI EXPIRATIIIN CONCURS ,ADUCETI ALTII MAI FRUMOSI SI MAI PLACUTI CA NE-AM SATURATSA VEDEM ASEMENEA CREATURI ,FARA PUTINA CULTURA .DE UNDE I-ATI GASIT FRATE ,LUCICA SI BAIATUL EI AU CEVA IN CAP RESTUL POTOP.ANDREEA FATA MEA CONTROLEAZATE CA ESTI DUSA DE TOT.TU-L IUBESTI PE STEFAN? TU CHIAR NU VEZI CA NIMIC NU SE LEAGA INTR E VOI? EL E PROST FATO,RAU DE TOT ,NU TE RESPECTA ,FATA DE CE-I BATRANI NICI NU SE MAI PUNE PROBLEMA ,E NESIMTIT RAU, SI TU AI O MAMA ,CUM IL VEZI PE ACEST INDIVID CA-TI RESPECTA MAMA ? DURERE

  7. 124
    mioara Says:

    pacat ca a plecat Mihaela…….Alex era fericit……sper ca se va face ceva si o sa vina din nou in casa! nu cred ca ar genera tensiuni daca ar intra si vaar fi lasata in pace.

  8. 123
    dana Says:

    Mihaela vrea neaparat sa reintre in casa. I-au ramas polite neplatite. Nu vad reintrarea ei ca pe un lucru bun in ceea ce priveste reaprinderea tensiunilor. M-as bucura daca ar face-o pentru Alex si daca intradevar il iubeste dezinteresat.

  9. 122
    dana Says:

    Graciana, nu te consuma pentru ceea ce citesti aici despre tine. Nici nu stiu cum pot scrie unele persoane astfel de enormitati.. Te rog sa-i transmiti doamnei lucica ca-mi place de relatia pe care o are cu fiul ei. A stiut cum sa-l educe dar si Catalin cred ca este un baiat realist , cu picioarele pe pamant. De asemenea doresc sa transmit succes si celorlalti concurenti si numai bine.

  10. 121
    anana Says:

    am sa fac o caracterizare la fetele ramase:
    VIOLETA-fata inteligenta
    ROXANA-fata buna,enigmatica,dar si timida
    ANDREEA-f. materialista,nu se potriveste cu stef dar sta cu el poate cistiga premiul
    ALINA-aiurita rau si increzuta rau

    Daca nu ar fi in casa ildico si stela cred ca ar fi mai frumos
    BAIETII-stef si alex sint niste papagali GRATIANA-te rog sa le spui daca citesti,multumesc,ca nu pot sa intru direct sa le spun eu

Pages: « 14 [13] 12 11 10 9 8 7 6 5 4 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free