Ildiko, Sighetu Marmatiei


Ildiko este mama lui Alexandru (20 ani).

Spune despre fiul ei ca are ochii caprui, e cuminte, muncitor si harnic, castiga in jur de 16 milioane pe luna (si deci, spune ea, poate sa o rasfete pe fata cu ce doreste ea),isi iubeste parintii, nu este agresiv, merge la discoteca de doua ori pe luna, nu bea, mai fumeaza din cand in cand, ii plac manelele, meciurile, este romantic si politicos, intr-un cuvant spune ca este exemplar pentru orice fata. Nu are pretentie de la nora decat de respect. Sa fie cinstita si sa-l respecte pe Alex.

84 comentarii la “Ildiko, Sighetu Marmatiei”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    simona Says:

    Nu trebuie sa facem afirmati juste despre persoane p care nu le cunoastem , la urma urmei toti st oameni si trebuie sa n apreciem unul p celalalt . Fiecare persoana are greutatile ei si poate nu are timp d aspectul fizic, d multe ori le c-am dai copiilor absolut tot ca sa le fie lor bine si sa fie ei ingrijiti bine. In concluzie toate mamele st ok dar sa mai termine cu barfa si cu cearta ca o viata avem si trebuie sa o traim.

  2. 79
    alex_92iunie Says:

    Imi plce de felulu cum l-a crescut pe alex. e chira ok. in rest de ea ce sa zic. e cam barfitoare. nu mi-a placut faza cu ioana cand a fcaut vaca americanca sau ceva de genu asta. a dat urat pe sticla asemenea tampenie

  3. 78
    Mimi Says:

    ALEX N-O VEDE CIT DE VULGARA E ILDIKO??? SA MERGI PE UN POST TV SI SA NU TE POTI CONTROLA DELOC???E VAI SI AMAR DE CAPUL LOR. GABRIELA, CIND INTRA CINEVA IN DIRECT SI SPUNE: “DE CE NU ATI LUAT MASURI”- referitor ca cate a facut rele in casa Ildiko, TE FACI CA PLOUA.ASTA NU E CONCURS E FILM DE GROAZA.CREDETI-MA PE CUVINT!

  4. 77
    laurapreda Says:

    Ce faceti doamna ildiko o cam dati in bara .Asa se vorbeste de vitoarea nora.Sa va fie rusine .

  5. 76
    mirela Says:

    este o femeie simpla ,si cred ca joaca corect ,nu cred ca stie sa minta ,e chiar sincera.

  6. 75
    alexandra Says:

    mereu mi-a placut doamna ildiko nu toata lumea ii perfecta

  7. 74
    ecy Says:

    Trebuia sa dai de mine in locul d-nei Ioana ca ori te legam de pat, ori iti coseam pijamalele de patura, ori te mazgaleam cu funingine(Ioana a fost o finuta cu pasta de dinti) si nu apucai sa-mi faci ceva ca apoi te disperam (fugeai ca si Bogdan).
    Si pe Stela o lucram de-i ieseau toti banii pe toate gaurile.

  8. 73
    ecy Says:

    Ildiko,acasa ce mananci? Ca ne-ai disperat pe toti telespectatorii cat esti de haplea. CALMEAZA-TE SAU IA NISTE PASTILE PENTRUUU … CA SA TE SIMTI SATULA LA STOMACEL.

  9. 72
    anonim Says:

    ati venit la aceasta emisiune degeaba…v-ati facut planuri cu domnu Mihai sa faceti nunta la emisiune pt ca dv nu voiati sa cheltuiti banii,ca poate sa cheltuiasca cei de la kanal d…sunteti o prefacuta…nu mai ascundeti mancarea…ca este destula pt toata lumea….

  10. 71
    mareidiana Says:

    VREAU SA VA SPUN CA AM RAMAS FARA CUVINTE CIND AM VAZUT CA NU SE IA MASURI INPOTRIVA LUI ILDIKO E PENIBILA SI ALEX NO VEDE CIT DE PROASTA E SA MERGI PE UN POST TV SI SA NU TE POTI CONTROLA DELOC .E VAI SI AM,AR DE CAPUL LOR.D.GABRIELA CIND INTRA CINEVA IN DIRECT SI SPUNE DE CE NU ATI LUAT MASURI VA FACETI CA P[LOUAASTA NU E CONCURS E FILM DE GROAZA.CREDETIMA PE CUVINT

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free