Ildiko, Sighetu Marmatiei


Ildiko este mama lui Alexandru (20 ani).

Spune despre fiul ei ca are ochii caprui, e cuminte, muncitor si harnic, castiga in jur de 16 milioane pe luna (si deci, spune ea, poate sa o rasfete pe fata cu ce doreste ea),isi iubeste parintii, nu este agresiv, merge la discoteca de doua ori pe luna, nu bea, mai fumeaza din cand in cand, ii plac manelele, meciurile, este romantic si politicos, intr-un cuvant spune ca este exemplar pentru orice fata. Nu are pretentie de la nora decat de respect. Sa fie cinstita si sa-l respecte pe Alex.

84 comentarii la “Ildiko, Sighetu Marmatiei”

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    elenoi Says:

    a uitat cand a nominalizat-o pe andreea de ciuda ca a prins-o furand tigari?atunci s-au certat ca la usa cortului…acum s-a schimbat calimera(functie de interes)si “pupat piata independentei”.Ce naiba o tot votati ca e la fel de barfitoare ca toate celelalte,o neglijenta(vezi stropitul peretilor cu portocala),nu e de ajuns ca a recunoscut,trebuia sa puna mana sa stearga petele.Si tot tipa cu razbunarea, ca s-a stricat un cuplu,dar cand a nominalizat-o pe valentina nu a stricat un cuplu?Drum bun catre calarasi ca va asteapta nora cu flori in gara si cu masina la scara.

  2. 39
    GABITZA Says:

    O FEMEIE CU CLONTU CAM MARE.NU CRED CA MARIAJUL DINTRE EA SI SOTUL EI VA MERGE.SE VEDE DE LA O POSTA CA SOTUL EI E PRIETEN CU PAHARUL. IN ACEST CONCURS TRAGE SI EA SFORILE POATE SE IMBOGATESTE.

  3. 38
    Lucica Says:

    Imi place mult doamna Ildiko,o admir mult pentru felul cum si-a crescut copii si sper ca sä cistige acest concurs,acum cä acea duduie Lucica a nomonalizat pe Mihaela e foarte greu pentru Alexandru dar cine stie poate vor avea si ei o sansä sä cistige iar räufäcätoarea aia care a intrat in casä färä pic de bun simt adicä duduia Lucica sper sä iasä cit mai repede din casä,a ajuns sä o facä chiar si pe doamna Gabriela sä-si iasä din fire,nu inteleg pentru ce o mai voteazä lumea,nu se vede cä e doar o prefäcätoare? Terminati oameni buni sä mai votati o asemenea fiintä.

  4. 37
    ema Says:

    esti preferata mea .noroc la nunta

  5. 36
    Anca Says:

    Pentru o femeie de servici ai clontul cam mare. Chiar crezi ca Mihaela ar sta cu unul dintr-o asemenea familie? Nu vezi ca Stela se foloseste de tine?

  6. 35
    ale_ale Says:

    sunteti preferata mea doamna ildiko

  7. 34
    sima Says:

    casa de piatra in continuare doamna ildiko…sunteti o femeie de nota 10.faceti bine ca aveti grija doar de fiul dumneavoastra si de mihaela si lasati invidiosii sa vorbeasca.

  8. 33
    CERASELA Says:

    ESTI CARAGHIOASA DE ASARA AM RAMAS FARA CUVINTE DACA GABRIELA AI NORMALA ”ADUCI TOTI BETIVI AN EMISIUNE ”’RUSINE SA ATI FIE.ATI AUZIT CE O ZIS BABA EU MA CERT CU TOATA LUMEA SI IES MAMA SAPTAMANI LA BETIVU ALA.BABA CE ZICI DE NORATA CA DE VIOLETA TE-A MANCAT PI*DA DE GURA SAR FU*E CU ALEX CA MAINE NU AI DE ZIS NIMIC.

  9. 32
    Mihaela Says:

    DNA iLDIKO ESTE O FEMEIE SIMPLA DAR DIRECTA, SI A CRESCUT FRUMOS CEI TREI COPII , MA BUCUR CA SA IMPACAT CU SOTUL , AM FOST FOARTE EMOTIONATA, MA BUCUR PT FICA DN-EI ILDIKO , EA A SUFERIT CEL MAI MULT PENTRU DESPARTIREA PARINTILOR , MI SA RUPT SUFLETUL CAND AM VAZ DE CRACIUN CUM ISI RUGA MAMA SA FIE DE ACORD SI SA SE IMPACE CU TATAL EI. SPER SA REDEVINA O FAM UNITA , SA AIBA PARTE NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE. DNA ILDIKO TINE-TIO TOT ASA NU INCETATI SA O NOMINALIZATI PE VIOLETA PANA VA SCAPATI DE EA SI SA SUSTINETI CUPLUL PE CARE TOCMAI LA FORMAT FIUL DUMNEAVOASTRA…..SUCCES

  10. 31
    Andreea Says:

    o admir! nush c mama ar fi fakut atatea pt kopilul (kopii) ei.
    … i-a fost greu, dar Dumnezeu nu-i uita p cei c merita sa fie ajutatzi pt k la randu lor au ajutat & indurat & trekut preste piediciile vietzii… sper sa reuseaska! merita sa kastige cv din konkursul asta.

Pages: « 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free