Ildiko, Sighetu Marmatiei


Ildiko este mama lui Alexandru (20 ani).

Spune despre fiul ei ca are ochii caprui, e cuminte, muncitor si harnic, castiga in jur de 16 milioane pe luna (si deci, spune ea, poate sa o rasfete pe fata cu ce doreste ea),isi iubeste parintii, nu este agresiv, merge la discoteca de doua ori pe luna, nu bea, mai fumeaza din cand in cand, ii plac manelele, meciurile, este romantic si politicos, intr-un cuvant spune ca este exemplar pentru orice fata. Nu are pretentie de la nora decat de respect. Sa fie cinstita si sa-l respecte pe Alex.

84 comentarii la “Ildiko, Sighetu Marmatiei”

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    simina Says:

    dna yldiko mascota emisiunii pakt de alexandru. d-na la fata pe care o are ar trebui sa bage capu’ in nisip precum strutu’ sa facut de ras.

  2. 59
    flory Says:

    dna Ildiko merita un control la 9…..

  3. 58
    nico Says:

    marea bocxiora ma bucur ca iai tras una lui stela trebuia si la ochiul celalalt sa ii dai una ca o merita de mult are gura prea mare ia e cea mai corecta si frumoasa ia este matracuca

  4. 57
    d-na florica Says:

    ildiko sa fie eliminata este foarte violenta crede ca in concurs poate sa dea in cine vrea este mahalagioaica de la maramu inseamna sa dea in cap la concurenti pt o simpla farsa(gluma)cu pasta de dinti a adresat niste cuvinte murdare SA FIE ELIMINATA!!!!!!!

  5. 56
    nanu Says:

    nu mi se pare corect ce a facut Ildiko,nici fatza d stela nici fata d ioana mai ales k o ameninta p dn.stefana care este o doamna..ar tr data afara pt ca a avut o esire ft.uratanu ne place..ne-am skimbat parerea..pakat d copi!!

  6. 55
    nanu Says:

    nu mi se pare corect ce a facut Ildiko,nici fatza d stela nici fata d ioanamai ales k o ameninta p dn.stefana care este o doamna..ar tr data afara pt ca a avut o esire ft.uratanu ne place..ne-am skimbat parerea..pakat d lopii!!

  7. 54
    mariana Says:

    NU MI SE PARE CORECTA ATITUDINEA DOAMNEI ILDIKO,DEAOARECE A REACTIONAT PREA URAT FATA DE DOAMNA IOANA.PANA LA URMA NU A FOST DECAT O GLUMA,IAR DOAMNA ILDIKO A EXAGERAT.PACAT,NU TERBUIA SA SE AJUNGA PANA AICI

  8. 53
    Vicky Says:

    Si-a dat arama pe fata Ildiko.O femeie de cea mai joasa speta , o mahalagioaica si o nesimtita iar de cind au casatorit-o in casa si au trimis-o la Paris are impresia ca este stapina acolo.Doamna Ioana este o draguta ,alta ar fi maturat cu ea pe jos ,daca pentru pentru tote injurile si jignirile ,vorbele urite si pentru ca a ridicat mina sa o loveasca pe Ioana nu va fi descalificata,inseamna ca este ceva in neregula .Cit a injurat ILdiko si la cit de urit a vorbit Gabriela cristea nu a spus nimic iar cind Ioana a spus ceva pe un ton mai rastit imediat i-a facut observatie .Asta ce inseamna oare ?

  9. 52
    GABITZA Says:

    O UNGUROAICA NESIMTITA, IMPUTITA FARA PIC DE CARACTER O FEMEIE DE CEA MAI JOASA SPETA.CRED CA NICI IN CELE MAI NEGRE VISE NU MI-AS DORI O SOACRA CA EA.NOROC CU CANAL D CA AU MAI SPILCUITO SI CA AU IMBRACATO CA SA PARA SI EA MAI DOMNA.

  10. 51
    mimi emilia Says:

    nu imi place doamna ildiko are un vocabular de strada va rog sa o dati afara pentru ura de rasa ce daca e de la sighet trebuie sa ne fie frica nu trebuie sa se accepte asemenea caractere stafu ce pazeste doam ioana sa o dea in judecata are si dovezi sa nu o ierte ca sa nusi mai permita nici o data sa mai jigneasca

Pages: « 9 8 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free