Ildiko, Sighetu Marmatiei


Ildiko este mama lui Alexandru (20 ani).

Spune despre fiul ei ca are ochii caprui, e cuminte, muncitor si harnic, castiga in jur de 16 milioane pe luna (si deci, spune ea, poate sa o rasfete pe fata cu ce doreste ea),isi iubeste parintii, nu este agresiv, merge la discoteca de doua ori pe luna, nu bea, mai fumeaza din cand in cand, ii plac manelele, meciurile, este romantic si politicos, intr-un cuvant spune ca este exemplar pentru orice fata. Nu are pretentie de la nora decat de respect. Sa fie cinstita si sa-l respecte pe Alex.

84 comentarii la “Ildiko, Sighetu Marmatiei”

  1. 1
    mira22 Says:

    are un fiu bine crescut…ca si cealalta d-na mai barfeste si ea de colo ,colo,,,nu imi place nici gesturile care le face

  2. 2
    papusik3 Says:

    Imi pare rau de ea,pentru ca,din cate a spus,a avut o viata grea!a venit sa-si insoare fiul de 20 de ani,pe naiba…el si insuratu`!ce face lumea pentru bani…Urat mai stramba din gura aia!!!

  3. 3
    mara Says:

    Ma abtin de la unele comentarii dar cred k Dna Ildiko e invidioasa(sau nush de ce se poarta asa) pe unele fete si vrea sa le dea cu orice pret afara din casa….dc a nominalizat*o pe roxana k sa paraseasca casa cand sunt alte fete care nu formeaza un cuplu inca…….dc nu era protejata de public probabil k roxana pleca acasa…..si din cate am vazut eu nu a avut nici un conflict cu roxana k sa o nominalizeze….

  4. 4
    mira22 Says:

    nu imi place de dna stela prea o scorteste pe laura impotriva fetelor si laura se preface in victima fetelor pt a o vota telespectatorii…cam urit

  5. 5
    Camelia Says:

    auziti daca cineva vorbea asa de mama voastra cum va simteati ? ganditi inainte de a jigni pe cineva si de a comenta:);)

  6. 6
    Alina Says:

    are niste ticuri:))))))) cu gura si at cand explica ceva face cu mainile cumva:)))

  7. 7
    ANTI steaua Says:

    IN SEARA ASTA AU CAZUT EXAMENU…..AU DESTRAMAT UN CUPLU….COPII LOR NU VOR F. ..UN CUPLU CU NIMENI…..S-AU RAZBUNAT…..

  8. 8
    mara Says:

    Foarte urat din partea dvs Dna Ildiko sa dati afara din casa singura fata care facea un cuplu sper sa fiti criticata de telespectatori luni dimineatza….Sunteti o persoana f rea si razbunatoare…..Sper sa citit parerile noastre despre dvs cand iesit din casa sau sper sa vi le zica cineva care v*a intra in direct in emisiune….daca as putea as vota k sa plecati acasa mai repede si sa va luati si “comoara”cu dv…..

  9. 9
    papusik3 Says:

    Decat sa apari la tv sa-ti bagi degetele in nas si sa te strambi ca toate visele,sa te vada toata lumea mai bine stai acasa,din moment ce ai intrat in acest concurs trebuie macar sa incerci sa te abtii de la unele gesturi k altfel te critica lumea,e o emisiune de divertisment si trebuie sa mai radem si noi…:))dak esti prost eu zic ca-i mai bine sa stai in banca ta,dar pt bani oamenii fac orice,se fac si de ras

  10. 10
    Luciana Says:

    Ce cauta femeile astea in casa? Nu au pic de cultura, de educatie! Ce sa invete fetele de la asemenea mame? Acum vad ca a mai intrat inca una, matusa lui Mihai parca… Femeia este atat de proasta. no ofense, dar nu stiu cum pot fi atatea femei fara pic de cultura, de educatie… Nici nu se compara cu doamnele din prima editie nora pentru mama.
    Fetele imi plac, baietii nu prea, barfesc foarte mult, isi schimba pozitia des…

  11. 11
    Luciana Says:

    Vai ce expresii de maidan folositi, Dna Ildiko…. si ce vulgaritati…. ce sa invete fetele de la o femeie ca dvs? Mai bine ati invata dvs cate ceva de la ele. Si cand se da prim plan pe dvs… mai bine nu, ca sunteti si asa atat de urata.. Vorba sotului meu: URATII NU AR TREBUI SA SE INMULTEASCA! Probabil ca daca caracterul dvs era unul frumos, poate v-as fi vazut altfel, dar tinand cont ca aveti si caracter urat si infatisare, razbunari, etc… Diplomatie ZERO, inteligenta ZERO, etc..

  12. 12
    floarea Says:

    doamna ildiko sa fie mai bune cu fetele din casa si sa nu mai faca semnele din gura ca arata urat.

  13. 13
    maryadin satu mare Says:

    ma asta ii ca o maimuta ii proasta ca……ma aptin,zice ca fiu sau castiga 16 00RON,dar daca va aduceti aminte intro emisiune spunea ca cei mai multi bani pe care ia vazt la olalta au fost 500RON MARE MIONCINOASA

  14. 14
    CoryGeo Says:

    D-na Ildiko … Deci n-am nimic cu dansa ca a fost o femeie chinuita etc … Dar gestul ala care il face din gura , Doamne … ce urat e … isi ” mananca ” buzele sau nu stiu ce doamne iarta-ma face … Si mai nou vad ca ascunde mancarea sa nu o manance fetele …. Ce saracie ….

  15. 15
    alisss Says:

    nu am vazut ca d-na ildiko sa ascunda mancarea , iar cu gestul pe carel face eu o inteleg este un tic de al ei …….

  16. 16
    mynora Says:

    va admir pt ca stiti ce inseamna greul intr-o casnicie
    si sunte-ti dea mea din maramures, eu sunt din baia sprie
    tineti-o tot asa si nu o mai bagati in seama pe stela

  17. 17
    elena Says:

    nu frumusetea conteaza pe lumea asta ci sufletu,este o femeie de apreciat pt ca a avut o viata grea,intr-adevar nu are un limbaj frumos si nu este coerenta in exprimare insa nu trebuie judecata dupa aspectul fizic,credeti ca ei nu i-ar fi placut sa fie frumoasa?
    chiar daca nu are pic de cultura sa nu uitam este tot om indiferent de gradu de inteligenta

  18. 18
    viorica Says:

    undse ati gasit o astfel de mama///////

  19. 19
    lazau Says:

    doamna

  20. 20
    Daniel Says:

    Foarte tare Ildi. Cea mai atre mama ever!

  21. 21
    andreea arsene Says:

    SA IESI MAMA SAP.

  22. 22
    maria Says:

    nu e ea o femeie prea frumoasa dar fiecare om are ticurile lui si nu suntem noi in calitate sa judecam asta e;eu cred ca e singura mama din casa care spune ce gandaste chiar daca are vocabularul mai vulgar uneori !BAFTA!!

  23. 23
    elamihaela Says:

    Imi place este o mama adevarata si-a crescut frumos copii in ciuda greutatilor pe care le-a intampinat o mama care s-a implicat in acest concurs o apreciez f mult imi pare rau ca sufera dupa ce le-a facut urata de violeta bine nu sufera dupa violeta ci ptr ca Alex trece prin asa ceva o votez si-i doresc mult succes in continuare.

  24. 24
    eu Says:

    maramuresenii sunt niste persoane deosebite!eu sunt din bucuresti, dar simt ca acolo e casa mea…asa de primitori si de buni sunt!urat ca vorbiti asa despre aceasta femeie.are obiceiuri mai proaste dar nu e vina ei…

  25. 25
    ileana fosta cumnata(szurke) Says:

    te pupam dp meleagurile satmarene shi te rog ildiko nu mai baga de seama bafele shi fii tare ca ai trecut prin viata asta prin mult mai mult rau.Noi suntem alaturii de tine ileana cu copiii ciprian shi bogdan buzath!bafta shi tramsitei la alexandru bafta shi multa sanatate noi suntem alaturi de voi indiferent de situatzie!!

  26. 26
    Andreea Says:

    . . . cea mai TARE dintre toate . . . bv !!!

  27. 27
    alexandrutza Says:

    nu imi prea place doamna ildiko pentru ca nu este corecta cu nominalizarile si as dori sa iese afara din casa nora pentru mama:):):)

  28. 28
    LOREDANA Says:

    spunem noi k spunem ..si pe mine ma amuza,dar nu e vina ei k are astfel de tikuri.datorita traiului nu tokmai bun pt dansa e o femeie kurajoasa ,si ku simtul umorului f dezvoltat si nu kred k la nora pt mama trebuiau selektate doar persoane frumoase……!

  29. 29
    tanya Says:

    o prefakuta…

  30. 30
    traian Says:

    seamana cu ”berzelius” sau cu gerul

  31. 31
    Andreea Says:

    o admir! nush c mama ar fi fakut atatea pt kopilul (kopii) ei.
    … i-a fost greu, dar Dumnezeu nu-i uita p cei c merita sa fie ajutatzi pt k la randu lor au ajutat & indurat & trekut preste piediciile vietzii… sper sa reuseaska! merita sa kastige cv din konkursul asta.

  32. 32
    Mihaela Says:

    DNA iLDIKO ESTE O FEMEIE SIMPLA DAR DIRECTA, SI A CRESCUT FRUMOS CEI TREI COPII , MA BUCUR CA SA IMPACAT CU SOTUL , AM FOST FOARTE EMOTIONATA, MA BUCUR PT FICA DN-EI ILDIKO , EA A SUFERIT CEL MAI MULT PENTRU DESPARTIREA PARINTILOR , MI SA RUPT SUFLETUL CAND AM VAZ DE CRACIUN CUM ISI RUGA MAMA SA FIE DE ACORD SI SA SE IMPACE CU TATAL EI. SPER SA REDEVINA O FAM UNITA , SA AIBA PARTE NUMAI DE LUCRURI FRUMOASE. DNA ILDIKO TINE-TIO TOT ASA NU INCETATI SA O NOMINALIZATI PE VIOLETA PANA VA SCAPATI DE EA SI SA SUSTINETI CUPLUL PE CARE TOCMAI LA FORMAT FIUL DUMNEAVOASTRA…..SUCCES

  33. 33
    CERASELA Says:

    ESTI CARAGHIOASA DE ASARA AM RAMAS FARA CUVINTE DACA GABRIELA AI NORMALA ”ADUCI TOTI BETIVI AN EMISIUNE ”’RUSINE SA ATI FIE.ATI AUZIT CE O ZIS BABA EU MA CERT CU TOATA LUMEA SI IES MAMA SAPTAMANI LA BETIVU ALA.BABA CE ZICI DE NORATA CA DE VIOLETA TE-A MANCAT PI*DA DE GURA SAR FU*E CU ALEX CA MAINE NU AI DE ZIS NIMIC.

  34. 34
    sima Says:

    casa de piatra in continuare doamna ildiko…sunteti o femeie de nota 10.faceti bine ca aveti grija doar de fiul dumneavoastra si de mihaela si lasati invidiosii sa vorbeasca.

  35. 35
    ale_ale Says:

    sunteti preferata mea doamna ildiko

  36. 36
    Anca Says:

    Pentru o femeie de servici ai clontul cam mare. Chiar crezi ca Mihaela ar sta cu unul dintr-o asemenea familie? Nu vezi ca Stela se foloseste de tine?

  37. 37
    ema Says:

    esti preferata mea .noroc la nunta

  38. 38
    Lucica Says:

    Imi place mult doamna Ildiko,o admir mult pentru felul cum si-a crescut copii si sper ca sä cistige acest concurs,acum cä acea duduie Lucica a nomonalizat pe Mihaela e foarte greu pentru Alexandru dar cine stie poate vor avea si ei o sansä sä cistige iar räufäcätoarea aia care a intrat in casä färä pic de bun simt adicä duduia Lucica sper sä iasä cit mai repede din casä,a ajuns sä o facä chiar si pe doamna Gabriela sä-si iasä din fire,nu inteleg pentru ce o mai voteazä lumea,nu se vede cä e doar o prefäcätoare? Terminati oameni buni sä mai votati o asemenea fiintä.

  39. 39
    GABITZA Says:

    O FEMEIE CU CLONTU CAM MARE.NU CRED CA MARIAJUL DINTRE EA SI SOTUL EI VA MERGE.SE VEDE DE LA O POSTA CA SOTUL EI E PRIETEN CU PAHARUL. IN ACEST CONCURS TRAGE SI EA SFORILE POATE SE IMBOGATESTE.

  40. 40
    elenoi Says:

    a uitat cand a nominalizat-o pe andreea de ciuda ca a prins-o furand tigari?atunci s-au certat ca la usa cortului…acum s-a schimbat calimera(functie de interes)si “pupat piata independentei”.Ce naiba o tot votati ca e la fel de barfitoare ca toate celelalte,o neglijenta(vezi stropitul peretilor cu portocala),nu e de ajuns ca a recunoscut,trebuia sa puna mana sa stearga petele.Si tot tipa cu razbunarea, ca s-a stricat un cuplu,dar cand a nominalizat-o pe valentina nu a stricat un cuplu?Drum bun catre calarasi ca va asteapta nora cu flori in gara si cu masina la scara.

  41. 41
    Marilena Says:

    ar fi bine sa plece acasa

  42. 42
    alice Says:

    ati venit sa va casatori-ti dumneavoastra sau fiu dumneavoastra?dc va-ti dat de partea doamnei stela?

  43. 43
    victor Says:

    sigur nu sunteti nevasta lui popey marinarul ?

  44. 44
    elenoi Says:

    Foarte frumos d-na ati venit sa insurati baiatul si v-ati maritat dumneavoastra “in sfarsit dupa…..ani”Cum ati trait pana acum? In religia dumneavostra este acceptat concubinajul?

  45. 45
    bogdan Says:

    D-na Ildiko … Deci n-am nimic cu dansa ca a fost o femeie chinuita etc … Dar gestul ala care il face din gura , Doamne … ce urat e … isi ” mananca ” buzele sau nu stiu ce doamne iarta-ma face … Si mai nou vad ca ascunde mancarea sa nu o manance fetele …. Ce saracie ….

  46. 46
    adi lavi si beni Says:

    femeie foarte buna pana a inceput relatia ei de prietenie cu ~gainareasa stela~ in rest toate bune

  47. 47
    victor Says:

    AI FI FOARTE BUNA INTR-UN SERIAL DE DESENE ANIMATE. NU SE STIE AR TREBUI SA INCERCATI POATE AVETI SUCCES

  48. 48
    karla Says:

    Vai ce expresii de maidan folositi, Dna Ildiko…. si ce vulgaritati…. ce sa invete fetele de la o femeie ca dvs? Mai bine ati invata dvs cate ceva de la ele. Si cand se da prim plan pe dvs… mai bine nu, ca sunteti si asa atat de urata.. Vorba sotului meu: URATII NU AR TREBUI SA SE INMULTEASCA! Probabil ca daca caracterul dvs era unul frumos, poate v-as fi vazut altfel, dar tinand cont ca aveti si caracter urat si infatisare, razbunari, etc… Diplomatie ZERO, inteligenta ZERO, etc..

  49. 49
    dya Says:

    nu luatzi in considerare c se vorbeste de rau despre dumneavoastra….suntetzi mama mea preferata….si chiar miar placea sa am o mama k dumneavoastra…tzinetzio tot aja ki bine:*

  50. 50
    andrei Says:

    cea mai tare dintre toate mamele……

  51. 51
    mimi emilia Says:

    nu imi place doamna ildiko are un vocabular de strada va rog sa o dati afara pentru ura de rasa ce daca e de la sighet trebuie sa ne fie frica nu trebuie sa se accepte asemenea caractere stafu ce pazeste doam ioana sa o dea in judecata are si dovezi sa nu o ierte ca sa nusi mai permita nici o data sa mai jigneasca

  52. 52
    GABITZA Says:

    O UNGUROAICA NESIMTITA, IMPUTITA FARA PIC DE CARACTER O FEMEIE DE CEA MAI JOASA SPETA.CRED CA NICI IN CELE MAI NEGRE VISE NU MI-AS DORI O SOACRA CA EA.NOROC CU CANAL D CA AU MAI SPILCUITO SI CA AU IMBRACATO CA SA PARA SI EA MAI DOMNA.

  53. 53
    Vicky Says:

    Si-a dat arama pe fata Ildiko.O femeie de cea mai joasa speta , o mahalagioaica si o nesimtita iar de cind au casatorit-o in casa si au trimis-o la Paris are impresia ca este stapina acolo.Doamna Ioana este o draguta ,alta ar fi maturat cu ea pe jos ,daca pentru pentru tote injurile si jignirile ,vorbele urite si pentru ca a ridicat mina sa o loveasca pe Ioana nu va fi descalificata,inseamna ca este ceva in neregula .Cit a injurat ILdiko si la cit de urit a vorbit Gabriela cristea nu a spus nimic iar cind Ioana a spus ceva pe un ton mai rastit imediat i-a facut observatie .Asta ce inseamna oare ?

  54. 54
    mariana Says:

    NU MI SE PARE CORECTA ATITUDINEA DOAMNEI ILDIKO,DEAOARECE A REACTIONAT PREA URAT FATA DE DOAMNA IOANA.PANA LA URMA NU A FOST DECAT O GLUMA,IAR DOAMNA ILDIKO A EXAGERAT.PACAT,NU TERBUIA SA SE AJUNGA PANA AICI

  55. 55
    nanu Says:

    nu mi se pare corect ce a facut Ildiko,nici fatza d stela nici fata d ioanamai ales k o ameninta p dn.stefana care este o doamna..ar tr data afara pt ca a avut o esire ft.uratanu ne place..ne-am skimbat parerea..pakat d lopii!!

  56. 56
    nanu Says:

    nu mi se pare corect ce a facut Ildiko,nici fatza d stela nici fata d ioana mai ales k o ameninta p dn.stefana care este o doamna..ar tr data afara pt ca a avut o esire ft.uratanu ne place..ne-am skimbat parerea..pakat d copi!!

  57. 57
    d-na florica Says:

    ildiko sa fie eliminata este foarte violenta crede ca in concurs poate sa dea in cine vrea este mahalagioaica de la maramu inseamna sa dea in cap la concurenti pt o simpla farsa(gluma)cu pasta de dinti a adresat niste cuvinte murdare SA FIE ELIMINATA!!!!!!!

  58. 58
    nico Says:

    marea bocxiora ma bucur ca iai tras una lui stela trebuia si la ochiul celalalt sa ii dai una ca o merita de mult are gura prea mare ia e cea mai corecta si frumoasa ia este matracuca

  59. 59
    flory Says:

    dna Ildiko merita un control la 9…..

  60. 60
    simina Says:

    dna yldiko mascota emisiunii pakt de alexandru. d-na la fata pe care o are ar trebui sa bage capu’ in nisip precum strutu’ sa facut de ras.

  61. 61
    Andreea Says:

    Imi plake e beton si ildy si alex la fel si míhaela andreea stefan stela si valy

  62. 62
    pui Says:

    D-NA YLDIKO…………………….FARA COMENTARII>>>.

  63. 63
    flory Says:

    e varza…..acum se cearta si cu graciana degeaba…pt ca nu e sanatoasa…..

  64. 64
    flory Says:

    sta in concurs pt bani…..ar trb sa iasa ca doar urata de mihaela e afara nu in casa…..

  65. 65
    baran angela Says:

    Este o femeie buna insa nu e educata dar nu e vina dansei;ar fi mai bine dak ar iesi dansa mama saptamani numai sa nu mai iasa LUcifera Diabolica

  66. 66
    Mya Says:

    Eu cred k ar trebui eliminata!!!sa o dea afara!face din Nora pentru Mama un show de tiganie,le-ar mai trebui corturile si atunci chiar s-ar afla in satra!!!Si Vicky are dreptate,Gabriela ce pazeste?pe altii ca ridica tonul sau fac ceva gresit imediat ii cearta,dar pe ea???de ce o favorizeaza???ar fi trebuit scoasa afara din show cum a fost scoasa si ‘doamna aceea ‘,mama lui sile, de la nora pentru mama 2!Ea de ce nu o fost scoasa din concurs?Sa mai fie akolo la numar???Poi ar trb sa le dea un exemplu bun fetelor,dar se pare k e exact invers!!!Vb mamei mele..o hipnotizeaza pe gabriela cu miscarile din buze?:)))

  67. 67
    dya Says:

    va credetzi in masura k sa o criticatzi pe ildiko?bn ia facut lu stela k jaja nui mai tacea gura si lu aia…..dna idiko…tinetio tot aja

  68. 68
    Byanca Says:

    Seamana ku un urangutan !!!!! o urask sincer…

  69. 69
    elenoi Says:

    a ajuns de rasul curcilor cu dositul,daca si medicamente baga la ghiozdan pentru acasa,e jalnica.auzi la ea timp de 27 de ani cat a trait(nemaritata)asa in concubinaj cu betivanul de barbat-su,nu a fost nicaieri,c a e gelos.pai eu nu ma mai maritam cu asa om in veci,dar la ea cine sa se mai uite saraca….cu duhul.

  70. 70
    Marina Says:

    andreea e tare

  71. 71
    mareidiana Says:

    VREAU SA VA SPUN CA AM RAMAS FARA CUVINTE CIND AM VAZUT CA NU SE IA MASURI INPOTRIVA LUI ILDIKO E PENIBILA SI ALEX NO VEDE CIT DE PROASTA E SA MERGI PE UN POST TV SI SA NU TE POTI CONTROLA DELOC .E VAI SI AM,AR DE CAPUL LOR.D.GABRIELA CIND INTRA CINEVA IN DIRECT SI SPUNE DE CE NU ATI LUAT MASURI VA FACETI CA P[LOUAASTA NU E CONCURS E FILM DE GROAZA.CREDETIMA PE CUVINT

  72. 72
    anonim Says:

    ati venit la aceasta emisiune degeaba…v-ati facut planuri cu domnu Mihai sa faceti nunta la emisiune pt ca dv nu voiati sa cheltuiti banii,ca poate sa cheltuiasca cei de la kanal d…sunteti o prefacuta…nu mai ascundeti mancarea…ca este destula pt toata lumea….

  73. 73
    ecy Says:

    Ildiko,acasa ce mananci? Ca ne-ai disperat pe toti telespectatorii cat esti de haplea. CALMEAZA-TE SAU IA NISTE PASTILE PENTRUUU … CA SA TE SIMTI SATULA LA STOMACEL.

  74. 74
    ecy Says:

    Trebuia sa dai de mine in locul d-nei Ioana ca ori te legam de pat, ori iti coseam pijamalele de patura, ori te mazgaleam cu funingine(Ioana a fost o finuta cu pasta de dinti) si nu apucai sa-mi faci ceva ca apoi te disperam (fugeai ca si Bogdan).
    Si pe Stela o lucram de-i ieseau toti banii pe toate gaurile.

  75. 75
    alexandra Says:

    mereu mi-a placut doamna ildiko nu toata lumea ii perfecta

  76. 76
    mirela Says:

    este o femeie simpla ,si cred ca joaca corect ,nu cred ca stie sa minta ,e chiar sincera.

  77. 77
    laurapreda Says:

    Ce faceti doamna ildiko o cam dati in bara .Asa se vorbeste de vitoarea nora.Sa va fie rusine .

  78. 78
    Mimi Says:

    ALEX N-O VEDE CIT DE VULGARA E ILDIKO??? SA MERGI PE UN POST TV SI SA NU TE POTI CONTROLA DELOC???E VAI SI AMAR DE CAPUL LOR. GABRIELA, CIND INTRA CINEVA IN DIRECT SI SPUNE: “DE CE NU ATI LUAT MASURI”- referitor ca cate a facut rele in casa Ildiko, TE FACI CA PLOUA.ASTA NU E CONCURS E FILM DE GROAZA.CREDETI-MA PE CUVINT!

  79. 79
    alex_92iunie Says:

    Imi plce de felulu cum l-a crescut pe alex. e chira ok. in rest de ea ce sa zic. e cam barfitoare. nu mi-a placut faza cu ioana cand a fcaut vaca americanca sau ceva de genu asta. a dat urat pe sticla asemenea tampenie

  80. 80
    simona Says:

    Nu trebuie sa facem afirmati juste despre persoane p care nu le cunoastem , la urma urmei toti st oameni si trebuie sa n apreciem unul p celalalt . Fiecare persoana are greutatile ei si poate nu are timp d aspectul fizic, d multe ori le c-am dai copiilor absolut tot ca sa le fie lor bine si sa fie ei ingrijiti bine. In concluzie toate mamele st ok dar sa mai termine cu barfa si cu cearta ca o viata avem si trebuie sa o traim.

  81. 81
    maria Says:

    mie imi place cum da din mufa :) )

  82. 82
    maria Says:

    :-S exact asa
    e putin dusa

  83. 83
    nutzica Says:

    daca ar fi suferit atat in viata ar trbui sa fie mai buna ,dar ea este cea mai rea dintre toate.

  84. 84
    geanyna Says:

    BRAVO D-NA ILDIKO!SUNTETI CEA MIA TARE DIN KASA
    SUNTETI SIMPLA SI IMI PALCE LUCRUL ACESTA

    IMI PLACETI FOARTE MUUUULTT

    BAFTA IN CONTINUARE

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free