Gabriela, Bucuresti


Gabriela este mama lui Bogdan (24 ani).

Isi doreste ca nora sa fie ca ea: vesela, increzatoare in viata, imprevizibila si sa faca tot ce-i trazneste. Spune despre Bogdan doar ca este copilul ei.

17 comentarii la “Gabriela, Bucuresti”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    geanyna Says:

    SEMANATI CU PRINTESA CARAGIA;))

  2. 16
    eleonora Says:

    Stela si ildiko sunt cele mai rele in acest concurs si cu fii lor. Daca ar pleca s-ar face liniste in aceasta casa.Fac numai cearta si scandaluri in casa.Afara cu ei.
    Lucica este cea mai buna din acest concurs este o femeie educata cu bun simt ea si impreuna cu baiatul dansei.Pacat de roxana caxci nu vrea sa faca un cuplu cu catalin,pentru ca este un baiat de nota 10! este foarte educat.Ce rost are aceasta femeie,ildiko asta nu merita sa stea in casa este foarte foarte periculoasa. Nu gandeste ce face si poate sa dea si in cap la cineva sau sa omoare in cel mai rau caz.Daca nu era dna lucica,o oparea cu apa fiarta pe ioana .E foarte pericoloasa si ea si baioatul dansei caci si baiatul dansei s-a ridicat si a vrut sa il bata pe m,arian acelasi comportament ca si parintii lui .cele mai scorpii in casa sunt:stela si ildiko impreuna cu baietii lor.le votez sa plece din aceasta casa sa se faca liniste.ildiko ce rost mai are sa stea in casa pt ca fata cu care s-a cuplat baiaytul dansei este afara pentru ca ungurii cu romanii nu se impaca este o unguroaica periculoasa.

  3. 15
    Denis Says:

    Sunt de parere cu ELENA says:
    February 1st, 2009 at 12:20 pm

  4. 14
    daniela Says:

    Stela si Ildiko sunt cele mai fraiere mame din casa.Ildiko a vrut doar nunta.Alina,Roxana,Violeta,Marian,Ionut,Catalin d-na Lucica sI d-na Ioana sunt favoritele mele!!!!Pe nimeni nu plac mai mult!!Si pe Gabriela Cristea o adoooooooooooooorrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

  5. 13
    ELENA Says:

    Doamna lucica,ca rog sa nu va lasati la acesti concurenti care va ataca pt ca dvs se vede ca sunteti o adevarata doamna ,dvs si fiul dvs . Pacat cda ati venit sa va compromiteti cu asemenaea concurenti pentru ca aici in concurs pttini sunt la nivelul dvs.Tineti-va tare si nu va lasati la cesti dementiin afara de roxana nu va merita nimeni din aceasta casa .Pacat de georgiana caci s-a atasat de asemenea vipera numita andreea , Andreea a fost smechera si daca a plecat capra de mihaela a avut tot adinsul sa mai acapareze pe cnv de partea ei si ai cazut in plasa tu sui valentina.pacat de voi cand erati in tabara cealalata eratri foarte apreciate insa acum ati decazut foarte rau. ne pare foarte rau ca esti olteanca de-a noastra

    ELENA BUMBESTI-JIU

  6. 12
    SILVIA Says:

    Aceasta femeie,Stela si fiul dansei,sunt sub orice critica .Credem ca aceasta femeie nu a avut un sot niciodata.Acest fiu al dansei cred ca este facut din flori(cum se zice pe romaneste) si nu a avut de unde sa primeasca o educatie pentru ca doamna stela are un vocabular de mahala si la fel se exprima si el.Pacat ca are 27 de ani ca scoate din gura niste vorbe foarte uerate si pacat ca l-a atras si pe Mihai de partea lui pentru ca nu s-a atasat alt baiat de el pentru ca nu vrea sa recunoasca dar l-a nici unul nu le place comportamentul lui.Dupa ce ca este URAT mai vorbeste si VULGAR. Noi am dori din tot sufletul sa se casatoreasca cu andreea deoarece ar fii un razboi civil intre ei.Si on rugam din tot sufletul pe doamna Gabriela sa nu ii mai favoruizeze. doamna ildiko, la inceput ne-a placut de dumneavoastra si de fiul dumneavoastra ,cand avea cuplu cui Violeta
    pentru ca violewta nu il instiga la violenta ,dar de cand a format cuplul cu mihaela a incepyut sa isi atrate coltii si el si dvs. Se vede caci dvs vreti sa castigati marele premiu caci de aeea ati fost atat de afectati caci a iesit mihaela . Dvs in timp de 27 de ani nu ati fost in stare sa va faceti o nunta v-a facut kanal D cu tot adinsul ati fi vrut si dvs si fiul dvs sa beneficiatin de o nunta la kanal D Duceti-va acasa si contin uati-va LUNA DE MIERE cu mosyul dvs acasa . un grup de telespectatorui din tg-jiu.

    SILVIA

  7. 11
    cristina Says:

    Buna.Sambata am fost foarte dezamagita de plecarea ,Mihaelei pe care o plac foarte mult ,im pare rau ca s-a despartit de Alexandru,sper sa ramana in preuna afara.Cat despre celalalte fete pareri bune despre:Andreea,Gerorgiana,Valentina,iar despre celalalte numai pareri proaste vreua sa le votez sa plece din casa nu le mai suport.Mama cea mai buna:Stela,ildiko,Stefania sunt femei de viata,dar avem in casa si “scorpi” cum ar fii:LUCICA,IOANA, CARE SUNT FEMEI FOARTE RELE VREAU SA NU LE MAI VAD PE POST……VOTEZ SA PLECE….

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free