Gabriel, 31 ani Bucureşti – descalificat


Ultima formă de învăţământ absolvită: liceul
Ocupaţia: subofiţer

Nu este de acord cu relaţiile de scurtă durată, a fost implicat doar în relaţii de lungă durată, câte 3 ani fiecare. Aproape mereu şi-a deschis sufletul în faţa dragostei, pentru ca mai apoi să sufere. Se descrie ca fiind un tip romantic şi încrezător.

S-a despărţit de curând de iubita sa, deoarece nu se înţelegea cu mama lui. Îşi doreşte o parteneră nici înaltă, nici scundă, inteligentă, comunicativă şi sociabilă. A fost la un moment dat pe punctul de a se căsători, dar a aflat că prietena lui îl înşela, aşa că s-a despărţit de ea.

Gabriel, fiul doamnei Gabriela, a mărtirisit că o place şi el pe Roxana, în timp ce mama lui ar fi preferat-o de nora, pe Laura.

14 comentarii la “Gabriel, 31 ani Bucureşti – descalificat”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 14
    haladyta Says:

    o sa fiiu corecta si o sa spun ceea c cred eu cu adevarat despre emisiunea”nora pentru mama” mie mi se pare k unii concureni nu sunt prieteni cu bunul simt si eu cred k nu este deloc frumos fata d unele persoane ….. la restul comentariilor ma abtin … deoarece eu am numai 15 ani si nu ma simt in masura sa critic pe cnv mai invarsta k mine….. prin 8ntermediul acesta pwp toti concurenti si felicit postul “canal d”

  2. 13
    baran angela Says:

    a fost cel mai frumos baiat din casa,pacat k a fost descalificat;nu merita

  3. 12
    papusica32 Says:

    CE SATI ZIC ASA SUNT TOTI POLITISTII………………………….

  4. 11
    Andreea Says:

    deci… asta e sau a fost politist nuh? a ieshit din kasa pt k a avut un komportament nepotrivit. kum a ajuns asta in politzie? cn l-a bagat? kare p kare a mituit? nu s poate asa cv… u aperi oamenii, prinzi infraktori, aplici niste legi… iar u apari in fatza milioanelor d oameni k un asemenea komportament??? injuri & esti violent & mintzi … atunci kare’i politistu’ shi kare infraktoru? rushineeee…. tzie shi celor k tn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free