Alexandru, 20 ani Sighetu Marmatiei


Ultima formă de învăţământ absolvită: şcoala generală
Ocupaţia: electrician

S-a despărţit de curând de iubita lui deoarece aceasta a plecat din ţară. Cel mai mare succes înregistrat de Alexandru este faptul că într-o singură zi, a reuşit să cucerească 3 fete!

Îşi doreşte să cunoască o fată cu ochi căprui, 1,70 m înălţime, din zodia fecioarei. Cu toate că este foarte tânăr, spune că are experienţa necesară pentru a deveni soţul perfect. Motivul pentru care îşi doreşte să se căsătorească este pentru că mama lui, doamna Ildiko, îşi doreşte foarte mult o noră.

Alexandru, este fiul doamnei Ildiko. El a declarat că nu s-a decis încă între Violeta sau Alina, deşi mama lui, îi recomandase pe Andreea şi Mihaela.

49 comentarii la “Alexandru, 20 ani Sighetu Marmatiei”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 49
    lacra Says:

    merita k alex si mihaela sa castige concursul,este un baiat d treaba si chiar merita

  2. 48
    stan valerica Says:

    pacat de sufletul lui alex dar mihaela nu se va casatori cu el e lesne de ce dar macar se va alege cu niste banuti, sa dea domnul sa fie asa si mult succes in viata la amindoi

  3. 47
    laura Says:

    alex faci un cuplu frumos

  4. 46
    dana Says:

    Esti inca un copil in comportament, nu-ti trebuie insuratoare. Maturiziaza-te!

  5. 45
    lumynitza Says:

    dute la scoala ALEX!!! cum ai ajuns electrician fara nici o pregatire?cine tea angajat ca electrician cu 8 clase? mama ta e jalnica,iar mihaela te tine de fraier ca sa ia banii.

  6. 44
    DEEA1112 Says:

    NU E FREFERATUL MEU DAR COMPARATIV CU ALTII NU ESTE “MAHALAGIOAICA” SI BINEINTELES DACA IL PROVOCI RIPOSTEAZA,CARE NU O FACE???ASPECTUL FIZIC…NO COMMENT DAR PARCA MIHAELA E URATIK RAU….

  7. 43
    laura Says:

    cea mai calculata persoana din casa este roxana si mihaela in rest sunt numai epave.alex sa o ti tot asa k esti un baiat super faci un cuplu frumos.

  8. 42
    oana Says:

    alex esti un baiat bun dar cam bagacios in treburile altor concurenti

  9. 41
    Fr1G Says:

    esti urat cu spume

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free